Oefeningen voor je buik

Er zijn tal van strakke buik oefeningen, die helpen om uiteindelijk het gewenste resultaat behalen. Mannen zullen over het algemeen trainen voor het welbekende wasbordje, terwijl vrouwen veelal trainen voor een platte buik.
Er zijn tal van strakke buik oefeningen, die helpen om uiteindelijk het gewenste resultaat behalen. Mannen zullen over het algemeen trainen voor het welbekende wasbordje, terwijl vrouwen veelal trainen voor een platte buik.

Er zijn tal van strakke buik oefeningen, die helpen om uiteindelijk het gewenste resultaat behalen. Mannen zullen over het algemeen trainen voor het welbekende wasbordje, terwijl vrouwen veelal trainen voor een platte buik. Een platte en stevige buik wordt vaak gezien als sexy. Overigens behoren ook de dijen en billen bij de top drie meest gewaardeerde spiergroepen bij vrouwen.

Toch leidt het trainen van de buik met behulp van strakke buik oefeningen, direct tot een strakke en platte buik. Of je nu als doel een wasbordje of een platte buik hebt, je dient ook te letten op de voeding. Zo dien je de inname van verzadigd vet en koolhydraten te verminderen, maar tegelijkertijd de inname van eiwitten te verhogen. Een goed dieet in samenwerking met enkele goede strakke buik oefeningen, leidt na voldoende training tot het gewenste resultaat.

Er zijn tal van strakke buik oefeningen te bedenken, die een positieve werking hebben op de spiervorming van de buikspieren. Hieronder worden een aantal goede buikspieroefeningen besproken.

Crunches

Crunches zijn misschien wel de meest bekende buikspieroefeningen en kunnen op diverse manier worden uitgevoerd. Ga plat op de rug op de grond liggen en trek de benen ietwat op, maar houdt de benen op de grond. Plaats de handen achter de oren, zodat je niet aan je hoofd kunt gaan trekken. Kijk recht naar boven en concentreer je op dit punt. Vervolgens kom je langzaam circa 10 tot 20 centimeter van de grond. Blijf tijdens de oefening naar het punt kijken, zodat je hoofd recht blijft, en let op de ademhaling. Zorg ervoor dat je de navel intrekt, waardoor de onderrug plaat op de vloer komt te liggen. Herhaal de oefening 20 keer en maak drie setjes.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in