NuviaLab Keto Ervaringen en Review: Het werkt niet!

NuviaLab Keto Ervaringen en Review: Het werkt niet!
NuviaLab Keto Ervaringen en Review: Het werkt niet!

Via Facebook krijg je veel reclame te zien over het supplement NuviaLab Keto. Voor een maand voorraad ben je €49,- kwijt. Maar dan heb je wel wat en kan het grote afvallen beginnen of toch niet!

Marketing en levering NuviaLab Keto

De verkoop van deze pillen is via affiliate marketing. Hiermee proberen websites producten te verkopen van een fabrikant. Per product krijgt de verkoper 35% commissie per verkocht product. Deze methode is vrij lucratief. De verkopers schromen niet om de kenmerken van het product te overdrijven.

Het Hoofdkwartier van Key Player Limited bevindt zich in de Verenigde Arabische Emiraten. Pillen worden per postorder vanuit het buitenland naar Nederland verzonden.

Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing

Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. EU-wetgeving is niet van toepassing.
Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. EU-wetgeving is niet van toepassing.

Artikelen worden geleverd met de post of via een koeriersbedrijf, ze worden verzonden vanuit het buitenland. De herkomst van NuviaLab Keto is niet bekend. Het productie proces is niet inzichtelijke en onbekend is welke ingrediënten daadwerkelijk in dit supplement zijn verwerkt.

NuviaLab Keto is gevaarlijk voor gebruik

Eu wetgeving vereist Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) Met HACCP loopt een bedrijf het hele productieproces na op mogelijke gevaren voor de veiligheid van voedsel. Deze gevaren worden benoemd. Vervolgens moeten ze aangeven hoe de daaraan verbonden risico’s worden beheerst.

Bereidt of verhandelt u levensmiddelen? Dan moet u een voedselveiligheidsplan hebben. Een voedselveiligheidsplan beschrijft de processen die belangrijk zijn bij ontvangst, bereiding, productie, verpakking, opslag en transport van levensmiddelen. Omdat de HACCP eisen niet wordt toegepast voor NuviaLab Keto, achten wij dit soort supplementen al een groot risico.

NuviaLab Keto, er is geen wetenschappelijk bewijs dat het de Keto-griep vermindert
NuviaLab Keto, er is geen wetenschappelijk bewijs dat het de Keto-griep vermindert

Wat zijn de ingrediënten van NuviaLab Keto?

Volgens de opgave op de website van de verkoper bevat NuviaLab Keto de onderstaande ingrediënten:

ForsLean® Er worden forskolin-bevattende plantenextracten op de markt gebracht als vermeende “vetverbranders”. Onderzoek toont aan dat  De resultaten suggereren dat ForsLean gewichtsverlies niet lijkt te bevorderen.

Citrin® Er is geen informatie beschikbaar dat je hiervan afvalt.

Guarana zaden extract [22% cafeïne] Cafeïne stimuleert de stofwisseling iets en hierdoor val je marginaal iets af. Uiteindelijk raakt je lichaam gewend aan de cafeïne en gaat het effect weg.

Groene thee bladeren extract [40% EGCG] ‎Groene theepreparaten lijken een klein, statistisch niet-significant gewichtsverlies te veroorzaken bij volwassenen met overgewicht of obesitas. Omdat de hoeveelheid gewichtsverlies klein is, is het waarschijnlijk niet klinisch belangrijk

2% capsaïcine. Er is geen overtuigend bewijs was dat capsaïcine gewichtsverlies zou veroorzaken.

BioPerine® Er is geen bewijs was dat BioPerine gewichtsverlies zou veroorzaken.

Vitamine B6 Er is geen bewijs dat je afvalt van vitamine B6. Deze vitamine krijg je al voldoende binnen via normale voeding.

CHROMIUM PICOLINATE  Beoordelingen van onderzoeken hebbeb geen effect op spiergroei of vetverlies gemeld, of anders een bescheiden maar statistisch significant gewichtsverlies van -1,1 kg in onderzoeken langer dan 12 weken. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid heeft de literatuur onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende bewijs was om een claim te staven

Bronnen

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Chromium(III)_picolinate#Body_weight
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7433292/
  3. https://efsa.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.2903/j.efsa.2010.1732
  4. https://link.springer.com/article/10.2165/00007256-200333030-00004

Claim NuviaLab Keto

Dit product is zo samengesteld dat jouw avontuur met het ketogeen dieet soepel en rustig verloopt. NuviaLab Keto ondersteunt gewichtsbeheersing en bovendien vermindert het de intensiteit van de symptomen van de zogenaamde “Keto-griep.”


Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de claim van NuviaLab Keto bevestigd of ondersteund. M.b.t. afvallen, kan je met dit product een nauwelijks meetbaar gewichtsverlies behalen.

Stof om over na te denken

  1. Waarom onderbouwen ze hun claims niet met wetenschappelijk bewijs.
  2. Waarom geven ze aan dat ze niet onder de EU regelgeving vallen (Regels) en op hun website geven ze aan dat het in de EU wordt geproduceerd.
  3. Het is bekend dat het bedrijf zich in Verenigde Arabische Emiraten bevind….
  4. Er is geen informatie te vinden waar het product wordt geproduceerd. HACCP certificaten zijn niet beschikbaar.

Conclusie

NuviaLab Keto wordt buiten de EU wordt geproduceerd en hierdoor kan de veiligheid (HACCP) van het product niet worden gegarandeerd. M.b.t. de opgegeven ingrediënten achten wij dat je hiervan minimaal of geen gewichtsverlies kan bereiken. Advies is niet kopen!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in