NuviaLab Immune, heb je hier iets aan? Ervaringen & Review

NuviaLab immune, heb je hier iets aan? Ervaringen & Review
NuviaLab immune, heb je hier iets aan? Ervaringen & Review

NuviaLab immune is een voedingssupplement, dat online wordt verkocht en vanuit het buitenland wordt geleverd  De producent is Key Player Limited, die buiten de EU-wetgeving om werkt. D.w.z. de producten voldoen bewust niet aan de EU wetgeving. De kosten voor 1 flesje is €56,-. Je moet 2 pillen per dag slikken.

De centrale vraag is, werkt dit supplement NuviaLab immune? Deze vraag zullen wij hieronder beantwoorden.

Marketing en verkoop NuviaLab immune

Dit product wordt verkocht via affiliate marketing. Via affiliate marketing verdienen verkopers hun geld. De provisie is 30% van de verkoopprijs. De gemiddelde verdienste per verkoop voor de verkoper is €29,40. De verkoper verdient hier flink veel geld mee. Dit is dan ook de reden dat hij of zij, goede reviews schrijft, met een link naar de verkooppagina.

Ook wordt dit supplement aangeboden via bol.com.

Ingrediënten NuviaLab immune

Immunell

Immunell ‎TM‎‎ is een ingrediënt afgeleid van een gistextract (‎‎Saccharomyces cerevisiae‎‎) ‎‎Saccharomyces cerevisiae‎ is de belangrijkste bron van voedingsgist, die commercieel wordt verkocht als een voedingsproduct.

Het is populair bij veganisten en vegetariërs als ingrediënt in kaasvervangers, of als een algemeen voedseladditief als een bron van vitamines en mineralen, vooral aminozuren en B-complex vitamines.‎

Zink

Zink wordt ook als voedingssupplement toegepast, waarbij verondersteld wordt dat het de afweer verbetert en de werking van virussen vermindert.

Rutine

‎Rutine ‎ en andere ‎‎flavonolen‎‎ in de voeding worden voorlopig ‎‎klinisch onderzocht‎‎ vanwege hun potentiële biologische effecten, zoals bij het verminderen van ‎‎posttrombotisch syndroom‎‎, ‎‎veneuze insufficiëntie‎‎ of ‎‎endotheel disfunctie‎‎, maar er was geen ‎‎hoogwaardig bewijs‎‎ voor hun veilige en effectieve toepassingen vanaf 2018

Als ‎‎flavonol‎‎ onder vergelijkbare flavonoïden heeft rutine een lage ‎‎biologische beschikbaarheid‎‎ als gevolg van slechte ‎‎absorptie‎‎, hoog ‎‎metabolisme‎‎ en snelle ‎‎uitscheiding‎‎ die gezamenlijk het potentieel voor gebruik als ‎‎een therapeutisch middel‎‎ beperkt maken.

Vita-algae D

Calciumstofwisseling: Calcitriol bindt zich aan de vitamine D-receptor. Deze receptor behoort tot de steroidreceptoren. Steroidreceptoren fungeren als eiwittranscriptiefactor die genexpressie kan reguleren. Het resultaat is dat de calcium- en fosfaatniveaus in het bloed binnen strakke grenzen worden gehouden.

Dit kan enerzijds door calcium uit bot vrij te maken, anderzijds door de opname van calcium en fosfaat uit de voeding te stimuleren, of de excretie van calcium of fosfaat door de nier te stimuleren dan wel te remmen.

Zo wordt de efficiëntie van de resorptie van calcium in de nieren en van de absorptie van calcium en fosfaat in de darm gestimuleerd door de aanwezigheid van calcitriol. Suppletie van vitamine D aan ouderen staat momenteel erg in de belangstelling.

Op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten heeft de Gezondheidsraad de aanbevolen hoeveelheid vitamine D voor ouderen verhoogd om de kans op botontkalking te verkleinen

Extract van de bloesem van de Japanse pagodeboom

Samengevat bezit het extract veelbelovende activiteiten en kan het nuttig zijn als aanvullende therapie bij de behandeling van ziekten die gepaard gaan met oxidatieve stress.

Er is echter verder onderzoek nodig om de exacte moleculaire mechanismen achter deze activiteiten te onthullen. Bovendien moet de werkzaamheid en veiligheid ervan bij mensen nog worden onderzocht.

Rozenbottel Fruit Extract

Rozenbottels zijn rijk aan vitamine C en bevatten verder ook vitamine A, B1, B2 en E.

Vlierbessenextract

‎Hoewel vlierbessen vaak worden gebruikt in ‎‎voedingssupplementen‎‎ en ‎‎traditionele geneeskunde‎‎, is er geen ‎‎wetenschappelijk bewijs‎‎ dat het enig voordeel biedt voor het behoud van de gezondheid of de behandeling van ziekten.

NL 2 pillen
Gist extract [60% nucleotiden] – Immunell™ 300,00 mg
Vlierbessen extract [50% vitamine C] 300,00 mg
Rozenbottel extract [70% vitamine C]
inclusief vitamine C in totaal
142,86 mg
250,00 mg (313%*)
Extract van honingboom bloemen [98% quercetine] 100,00 mg
Rutine 50,00 mg
Vitamine D – Vita-algae D® 50,00 μg (1000%*)
Zink 10,00 mg (100%*)

Claim

De onderstaande informatie is afkomstig van de website van de fabrikant.

 • U versterkt uw natuurlijke afweervermoegen en beschermt uw lichaam tegen ziekteverwekkers.
 • U zult de effectieve werking van NuviaLab Immune waarderen, vooral tijdens de infectieperiode.
 • NuviaLab Immune zal u helpen de infectie makkelijker te overwinnen.
 • Dankzij NuviaLab Immune versnelt u de regeneratie van het lichaam na een infectie.
 • U verhoogt de energiereserves en verbetert de slaapkwaliteit. Het verschil is al na een paar dagen merkbaar!
 • Het is een flavonoïde, d.w.z. een plantaardige stof met een buitengewoon gezondheid bevorderend potentieel. Onderzoek toont aan dat quercetine werkt tegen tal van SARS-proteasen, MERS-CoV, en ook veelbelovend is als een beschermend middel tegen bepaalde virale ziekten bij mensen.
 • Onderzoek toont aan dat quercetine de synergie van antivirale activiteit met vitamine C vertoont. Het gelijktijdige gebruik van quercetine en vitamine C kan het therapeutische effect van deze stoffen versterken vanwege hun overlappende antivirale en immuun stimulerende effecten.
 • Ondersteunt het immuunsysteem door het gehalte aan vlierbessen, rozenbottels, vitamine D, zink en vitamine C. Het brengt verlichting bij irritatie van de bovenste luchtwegen door het gehalte aan vlierbessen. Het helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress vanwege het gehalte aan vitamine C en zink. Door het gehalte aan vitamine C draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting. Door het gehalte aan rozenbottels draagt het bij aan een betere wondgenezing.
 •  Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing
 • NuviaLab Immune is een geweldige oplossing. Het is een product dat rijk is aan stoffen die belangrijk zijn voor de immuniteit en die ziekteverwekkers helpen bestrijden. De antioxidanten die erin zitten verwijderen vrije radicalen uit het lichaam en hebben een positief effect op het welzijn. Wat heel belangrijk is – NuviaLab Immune ondersteunt de functies van de darmen, waar maar liefst 70-80% van de immuniteit vandaan komt! Het is de moeite waard om NuviaLab Immune te gebruiken, ongeacht het seizoen.

Claims zijn een vrijwillige vorm van voedselinformatie. Vrijwillige voedselinformatie mag nooit misleidend, verwarrend of dubbelzinnig zijn.

Op de website van de fabrikant, mis ik informatie, m.b.t. de claim. Als ik de ingrediënten naloop, zie ik niets bijzonders. Vitamine D hebben sommige mensen, extra nodig, maar als je een voedingssupplement koopt bij de aldi, voor €2,69 doet dit hetzelfde.

Verder heeft de fabrikant een mooi verhaal, maar dit wordt niet ondersteund met wettenschappelijk bewijs.

Geen wetenschappelijk bewijs NuviaLab immune

Er is onvoldoende wetenschappelijk bewijs te vinden voor de positieve claims die gedaan worden dit supplement.

Reputatie op internet NuviaLab immune.

De reputatie op internet is niet zo goed. Op Trustpilot is 50% van de reacties negatief. De rode draad is dat mensen producten niet krijgen geleverd.

Voordelen

Je krijgt voldoende vitamine D naar binnen

Nadelen

Het is een soort van multivitamine, waarvoor je heel geld moet betalen. Of het werkt is niet duidelijk. Voor deze pillen ben je €56 kwijt, best wel veel geld.

Stof tot nadenken NuviaLab immune

 1. Waarom wordt buiten de EU-wetgeving om gewerkt. Het wordt via Nederlandse websites verkocht en wordt vanuit het buitenland verzonden.
 2. Er staat dat experts positief zijn, welke experts en welke kennis hebben deze mensen?
 3. Waarom worden er links geplaatst naar wetenschappelijk publicaties, waaruit blijkt dat dit hun claim ondersteund.
 4. Als je in de zon zit of loopt, krijg je vitamine D naar binnen.
 5. Als ik de ingrediënten nakijk, dan is dit geen bijzonder supplement. Dit kan je ook kopen om de hoek bij de buurtsuper, voor een paar euro, versus €56.
 6. Als voedingsconsulent vind ik dit supplement onzin.
 7. Wij vinden de claim behoorlijk misleidend, want er wordt veel beloofd, maar niets wordt er bewezen. En dit op de website van de fabrikant.
 8. Wordt er rekening gehouden me de HACCP eisen?
 9. Waaruit blijkt dat het je afweersysteem ondersteunt?
 10. Het is niet koop bij het Kruidvat of Etos of de Apotheek, waarschijnlijk omdat, te duur is en niet aan alle eisen voldoet.
 11. Er is altijd sprake van een tijdelijke actie, waarbij je korting krijgt als meer dan 1 besteld. En er staat altijd: bij het is niet bekend, hoelang deze tijdelijke actie nog loopt, dus maak er snel gebruik van…..
 12. Het is een verdienmodel over de rug van mensen!

Conclusie

Wij vinden de claim van de fabrikant onbewezen. Daarnaast is het zorgelijk dat dit soort voedingssupplement buiten de EU wetgeving worden verkocht. Wij vinden de prijs nogal hoog. Wij zouden dit product niet kopen! Als je denkt dat je vitamine nodig hebt, ga dan naar de buurtsuper, of vraag advies aan je huisarts.

Wij stellen je mening of ervaring op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

5 REACTIES

 1. Gekocht en geprobeerd. Het werkt voor geen meter, geen verschil opgemerkt. Het is simpel 60 euro weggooien. En je moet niet alle titels geloven die mensn hebbem. Het zijn niet bestaande mensen en ik ben mijn geld kwijt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in