NuviaLab Immune, heb je hier iets aan? Ervaringen & Review

NuviaLab immune, heb je hier iets aan? Ervaringen & Review
NuviaLab immune, heb je hier iets aan? Ervaringen & Review

NuviaLab immune is een voedingssupplement, dat online wordt verkocht en vanuit het buitenland wordt geleverd  De producent is Key Player Limited, die buiten de EU-wetgeving om werkt. De kosten voor 1 flesje is €56,-. Je moet 2 pillen per dag slikken.

De centrale vraag is, werkt dit supplement NuviaLab immune? Deze vraag zullen wij hieronder beantwoorden.

Marketing en verkoop NuviaLab immune

Dit product wordt verkocht via affiliate marketing. Via affiliate marketing verdienen verkopers hun geld. De provisie is 30% van de verkoopprijs. De gemiddelde verdienste per verkoop voor de verkoper is €29,40. De verkoper verdient hier flink veel geld mee. Dit is dan ook de reden dat hij of zij, goede reviews schrijft, met een link naar de verkooppagina.

Ook wordt dit supplement aangeboden via bol.com.

Claim

De claim van de fabrikant van NuviaLab Immune is dat het product de natuurlijke afweer versterkt en het lichaam beschermt tegen ziekteverwekkers. Het product zou ook helpen bij het overwinnen van infecties, de regeneratie van het lichaam na een infectie versnellen, de energiereserves verhogen en de slaapkwaliteit verbeteren. Daarnaast wordt beweerd dat het product quercetine bevat, een flavonoïde met een potentieel gezondheidsbevorderend effect, die antivirale en immuunstimulerende effecten vertoont en samenwerkt met vitamine C om de synergie van hun antivirale activiteit te versterken.

Ten slotte beweert de fabrikant dat het product het immuunsysteem ondersteunt door middel van ingrediënten zoals vlierbessen, rozenbottels, vitamine D, zink en vitamine C, en dat het verlichting biedt bij irritatie van de bovenste luchtwegen en bijdraagt aan de wondgenezing.

Wetenschappelijk bewijs NuviaLab immune

Er zijn enkele studies die de individuele ingrediënten in NuviaLab Immune hebben onderzocht en een aantal van hun mogelijke effecten op de gezondheid en het immuunsysteem hebben ondersteund. Hier is een overzicht van enkele van de bevindingen van deze studies:

  • Quercetine: er zijn enkele studies die suggereren dat quercetine antivirale, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft en kan bijdragen aan het immuunsysteem. Een onderzoek uit 2020 gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Microbiology suggereert dat quercetine kan helpen bij de bestrijding van bepaalde virussen, waaronder SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Er is echter meer onderzoek nodig om deze bevindingen te bevestigen en te bepalen of quercetine op de lange termijn veilig is.
  • Vlierbessenextract: er zijn enkele studies die suggereren dat vlierbessenextract antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft en kan bijdragen aan het immuunsysteem. Een onderzoek uit 2019 gepubliceerd in het tijdschrift Nutrients suggereert dat vlierbessenextract kan helpen bij het verminderen van de duur en ernst van verkoudheid en griep, maar er is meer onderzoek nodig om deze bevindingen te bevestigen.
  • Rozenbottel extract: er zijn enkele studies die suggereren dat rozenbottel extract antioxiderende eigenschappen heeft en kan bijdragen aan de gezondheid van de huid en gewrichten. Er is echter beperkt onderzoek naar de effecten van rozenbottel extract op het immuunsysteem.
  • Vitamine D: er is veel onderzoek dat suggereert dat vitamine D belangrijk is voor een gezond immuunsysteem en dat een tekort aan vitamine D kan leiden tot een verhoogd risico op infecties. Een onderzoek uit 2020 gepubliceerd in het tijdschrift Aging Clinical and Experimental Research suggereert dat vitamine D-suppletie kan bijdragen aan het voorkomen en behandelen van COVID-19, maar er is meer onderzoek nodig om deze bevindingen te bevestigen.
  • Zink: er is veel onderzoek dat suggereert dat zink belangrijk is voor een gezond immuunsysteem en dat een tekort aan zink kan leiden tot een verhoogd risico op infecties. Een onderzoek uit 2020 gepubliceerd in het tijdschrift Nutrients suggereert dat zinksuppletie kan bijdragen aan het voorkomen en behandelen van COVID-19, maar er is meer onderzoek nodig om deze bevindingen te bevestigen.

Het is echter belangrijk op te merken dat er geen klinische studies zijn die specifiek de werkzaamheid van NuviaLab Immune als geheel hebben onderzocht. Bovendien is er vaak meer onderzoek nodig om te bepalen of deze ingrediënten daadwerkelijk in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn om de gezondheidsvoordelen te bewijzen die in individuele studies zijn waargenomen. Er is bijvoorbeeld geen informatie over de hoeveelheden van de verschillende ingrediënten die in NuviaLab Immune zijn opgenomen, dus het is niet duidelijk of de doseringen voldoende zijn om de voordelen te bieden die worden geclaimd. Bovendien is het belangrijk om op te merken dat het feit dat een ingrediënt een bepaald effect heeft in een onderzoek, niet betekent dat het effectief zal zijn wanneer het wordt geconsumeerd als onderdeel van een supplement met meerdere ingrediënten.

Reputatie op internet NuviaLab immune.

De reputatie op internet is niet zo goed. Op Trustpilot is 50% van de reacties negatief. De rode draad is dat mensen producten niet krijgen geleverd.

Stof tot nadenken NuviaLab immune

  1. Het is ook vermeldenswaard dat de fabrikant van NuviaLab Immune op zijn website claimt dat EU-wetgeving niet van toepassing is op het product. Het is echter belangrijk op te merken dat, hoewel dit product mogelijk in de Verenigde Arabische Emiraten wordt vervaardigd, het waarschijnlijk nog steeds moet voldoen aan de regelgeving in de landen waar het wordt verkocht, zoals de EU-landen.
  2. Het is belangrijk om op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat de werkzaamheid van NuviaLab Immune als geheel ondersteunt. Er zijn wel individuele studies die aantonen dat sommige van de ingrediënten in NuviaLab Immune mogelijk een positief effect hebben op de immuunfunctie. Bijvoorbeeld, vlierbessenextract kan antivirale en immuunstimulerende effecten hebben, en quercetine kan een potentiële bescherming bieden tegen virale ziekten en het immuunsysteem ondersteunen.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van NuviaLab Immune of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Wij stellen je mening of ervaring op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

5 REACTIES

  1. Gekocht en geprobeerd. Het werkt voor geen meter, geen verschil opgemerkt. Het is simpel 60 euro weggooien. En je moet niet alle titels geloven die mensn hebbem. Het zijn niet bestaande mensen en ik ben mijn geld kwijt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in