Nuubu Detox voetpleisters Ervaringen en Review: Werkt dit echt?

Nuubu Detox voetpleisters Ervaringen en Review: Werkt dit echt?
Nuubu Detox voetpleisters Ervaringen en Review: Werkt dit echt?

Voor alle duidelijkheid er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat Nuubu Detox Patches of voetpleisters je helpen te ontgiften. Het is m.i. kwakzalverij, er is geen enkel bewijs dat het werkt. Als je besluit dit te kopen is het simpelweg verspilling van je geld.

Advertenties van Nuubu Detox Patches

Op MSN en Facebook kom je regelmatig advertenties tegen van Nuubu, de Japanse manier van het lichaam te ontgiften. Ik heb deze advertentie bekeken en een aantal zaken vielen mij gelijk op. Op de hoofdpagina (in marketingtermen de landingspagina) stond vermeld dat het een advertorial was.

Dit zeer dubieuze bedrijf heeft een agressieve marketing strategie, het verstuurd veel SPAM. En je kan je er niet van afmelden.

Het onbetrouwbare bedrijf Nuubu verstuurd veel SPAM vanwege een agressieve marketing strategie
Het onbetrouwbare bedrijf Nuubu verstuurd veel SPAM vanwege een agressieve marketing strategie.

Advertorial

Een advertorial is een verkooppagina waarin de verkoper probeert zijn producten te verkopen. En deze staat vol met de standaard goedkope onzin. Zoals betrokkene is afgestudeerd aan een universiteit, heeft ernstige stress & angst, last van acne en rugpijn. Na kennis te hebben gemaakt met monniken en probeerde hij de Nuubu pleister uit. En waarachtig, hij had geen stress, angst meer en hij sleep beter. Hij hoefde alleen een speciale pleister onder zijn voeten te plakken voordat hij ging slapen.

Wat zijn Nuubu Detox voetpleisters

Nuubu Detox voetpleisters zijn een soort voetpleisters die beweren het lichaam te ontgiften en het immuunsysteem te verbeteren. De pleisters zijn ontworpen om op de voeten te worden aangebracht voordat u gaat slapen en ze bevatten verschillende natuurlijke ingrediënten zoals bamboe-azijn, toermalijn, houtazijn, vitamine C en eucalyptusolie.

De fabrikant beweert dat de pleisters werken door gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam te trekken door middel van de voeten, die de grootste poriën hebben van het lichaam. Ze beweren ook dat de pleisters het lichaam kunnen helpen ontgiften door het immuunsysteem te versterken en de bloedsomloop te bevorderen.

Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat Nuubu Detox voetpleisters effectief zijn bij het ontgiften van het lichaam of het verbeteren van de gezondheid. Bovendien zijn de beweringen dat de pleisters gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam kunnen trekken, ongegrond en onbewezen.

Het is belangrijk om te onthouden dat voetpleisters zoals Nuubu Detox geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en een gebalanceerd dieet. Hoewel sommige van de ingrediënten in de pleisters mogelijk gunstig zijn voor de gezondheid, is het belangrijk om altijd medisch advies in te winnen voordat u een nieuw voedingssupplement of product gaat gebruiken, vooral als u al medicatie gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Disclaimer van Nuubu Detox voetpleisters

En dan kom je op het einde van de advertentie en zie je de opmerking en de verwijzing naar de disclaimer[1] staan[2]:

 1. DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ACTUALISEREN NIEUWSARTIKEL, BLOG OF CONSUMENTENBESCHERMING UPDATE OPENBAARMAKING VAN DE
 2. Nuubu Detox voetpleisters zijn niet geëvalueerd door de NVWA[3]
 3. Verder bereiken de meeste kruiden en kruidenmengsels de effecten door langdurig gebruik en kan er niet worden gegarandeerd dat ze de schadelijke effecten van een slecht dieet of ongezonde levensstijl snel kunnen veranderen.
 4. Disclaimer: De producten van Nuubu zijn niet bedoeld om te diagnosticeren of om een bepaalde ziekte of aandoening te behandelen of te voorkomen. Ze zijn eerder bedoeld als aanvulling op professioneel toegewezen behandelingen.
 5. De Nuubu website en de daarin opgenomen informatie geeft geen expliciete of impliciete garanties of verklaringen met betrekking tot nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of de standaard van de kruideninformatie die erin wordt gegeven.

Nuubu is een dropshipper

Nuubu koopt artikelen in, bij Aliexpress voor een fractie van de prijs waaraan ze dit aanbieden.

Geen wetenschappelijk onderzoek

Ze benoemen wetenschappelijk onderzoek, echter zonder bewijs. Ze verwijzen naar een document van de WHO[4]. En in het voorwoord van dit document  staat vermeld:

This document is not a formal publication of the World Health Organization (WHO) en The views expressed in documents by named authors are solely the responsibility of those authors.

Er wordt geen bewijs geleverd dat dit werkt. Je lichaam zelf is een complete detoxmachine, die je lichaam ontdoet van giften e.d. En voor alle duidelijkheid, dit doen niet je voeten, maar je lever. De prijs per 10 stuks is €17,95. De usual suspects promoten deze pleisters als wondermiddel voor de commissie die ze hiervoor ontvangen.

De reclame code commissie heeft ooit een “wonder” pleister aanbieder terechtgewezen voor hun reclame uiting[5]

Er zijn verschillende testen van consumenten organisaties, waaruit blijkt dat deze pleisters niets doen.

Het Australian Associated Press noemde dit een lucratieve en bekende zwendel na verschillende tests. M.a.w. het is internationaal bekend als oplichting, zwendel, fraude en bedrog!

Stof tot nadenken

 1. Als het zou werken zou dit toch worden voorgeschreven door de huisarts, specialisten en de zorgverzekeringen.
 2. Op Trustpilot veel negatief commentaar.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Nuubu Detox voetpleisters of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Wij stellen je mening of ervaring over Nuubu Detox Patches op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

Referenties

[1] https://nuubu.com/nuubu/disclaimer
[2] https://ecoplanetdeals.com/nl/nuubu-detox-pleisters
[3] https://www.nvwa.nl/
[4] who-edm-trm-2000-1.PDF
[5] titel van uitspraak – Stichting Reclame Code

18 REACTIES

 1. Het is idd zwendel en bedrog! Mensen worden oplicht door dit criminelen. Wat er erger is dat een bedrijf als Klarna mee werkt, om geld te incasseren!

  • Het is echt nep lees de disclaimer!!!!! Het is pure onzin dus. Dit lees je aan het einde van eindeloos scrollen.

   DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ACTUALISEREN NIEUWSARTIKEL, BLOG OF CONSUMENTENBESCHERMING UPDATE OPENBAARMAKING VAN DE
   MARKETING: deze website is een marktplaats. Als zodanig moet u weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met het product en de services die op de site worden geadverteerd. De eigenaar ontvangt betaling wanneer een gekwalificeerde lead wordt verwezen, maar dat is de omvang.
   OPENBAARMAKING VAN ADVERTENTIES: Deze website en de producten en diensten waarnaar wordt verwezen op de site zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie.

   Alle foto’s van personen die op deze site worden gebruikt, zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en services waarnaar wordt verwezen op deze site biedt alleen een service waar consumenten kunnen verkrijgen en vergelijken.

   • Op de bestelpagina lees je in hele kleine letters:

    Disclaimer: De producten van Nuubu zijn niet bedoeld om te diagnosticeren of om een bepaalde ziekte of aandoening te behandelen of te voorkomen. Ze zijn eerder bedoeld als aanvulling op professioneel toegewezen behandelingen.

 2. Het verhaal is ongeloofwaardig, het lijkt op oplichting, sterker nog het oplichting. Er klopt toch geen fuck van dit verhaal!

 3. u heeft mij aanmaning gestuurd waar ik niet voor ga betalen ik heb niets ontvangen en al een paar keer dit gemeld ik stuur nu alles naar de politie om dat ik er niets meer over hoor wij dat dit is opgelost hopen op bericht van u mevr smit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in