Nutrigo Lab Burner minimaal resultaat: Review en Ervaringen

Nutrigo Lab Burner minimaal resultaat: Review en Ervaringen
Nutrigo Lab Burner minimaal resultaat: Review en Ervaringen

Nutrigo Lab Burner is een voedingssupplement. Via alle websites en facebook reclames kom je de fatburners van Nutrigo Lab Burner tegen. Voor € 56 inclusief verzendkosten ben je de eigenaar van een aantal pillen die je helpen af te vallen of toch niet?

Verkoop en marketing Nutrigo Lab Burner

De verkoop van deze pillen is via affiliate marketing. Hiermee proberen websites producten te verkopen van een fabrikant. Per product krijgt de verkoper 35% commissie per verkocht product. Deze methode is vrij lucratief. De verkopers schromen niet om de kenmerken van het product te overdrijven.

Het Hoofdkwartier van Key Player Limited bevindt zich in de Verenigde Arabische Emiraten. Pillen worden per postorder vanuit het buitenland naar Nederland verzonden.

Key Player Limited valt onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zijn wij in staat om u de beste dienstverlening en de beste producten wereldwijd aan te bieden. EU-wetgeving is niet van toepassing.

Claim Nutrigo Lab Burner

DIT SUPPLEMENT HELPT JE NIET ALLEEN JE VETWEEFSEL TE VERBRANDEN, MAAR HET HELPT OOK JE SPIEREN TE REGENEREREN NA ZWARE TRAININGEN! HET HELPT JE OPTIMALE RESULTATEN TE BEREIKEN DOOR ENERGIE AAN TE VULLEN ZONDER DEZE ALS VET IN JE LICHAAM OP TE SLAAN

HET IS EEN SUPPLEMENT DAT IS ONTWORPEN VOOR ACTIEVE DEELNEMERS IN ALLERLEI SPORTEN, WAARBIJ EEN ANDERE LICHAAMSBOUW WORDT GEËIST.

HET IS EEN IDEALE HULP VOOR GEWICHTSVERMINDERINGSPERIODEN, TRAININGEN BUITEN HET SEIZOEN OF VOORBEREIDINGEN VOORAFGAAND AAN DE WEDSTRIJD.

Bestandsdelen Nutrigo Lab Burner

10 mg BioPerine®

Piperine wordt onderzocht vanwege het potentieel om de biologische beschikbaarheid van andere verbindingen in voedsel en voedingssupplementen te beïnvloeden, zoals een mogelijk effect op de biologische beschikbaarheid van curcumine.

Er zijn geen informatie beschikbaar dat je hiervan afvalt.

Bron

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5429333/

150 mg Citrin®

Er is geen informatie beschikbaar dat je hiervan afvalt.

100 mg frambozenextract

Rode frambozen hebben antioxiderende effecten die een kleine rol spelen bij het doden van maag- en darmkankercellen.

Er is geen informatie beschikbaar dat je hiervan afvalt.

Bron

Berry extracts exert different antiproliferative effects against cervical and colon cancer cells grown in vitro – PubMed (nih.gov)

3000 mg SINETROL® Xpur

Er is klinisch onderzoek geweest (2013) naar dat Sinetrol-Xpur(polyphenolic citrus dry extract) Deze resultaten gaven aan dat Sinetrol-XPur suppletie een haalbare optie is voor het verminderen van buikvet, taille- en heupomtrek en lichaamsgewicht en voor het verbeteren van de inflammatoire, glycemische en oxidatieve status bij gezonde personen met overgewicht.

Het onderzoek geeft aan dat je hiermee 5,2 kilo verlies in 12 weken. Je verliest hiermee zo’n 0,42 kilo per week. Op zich niet spectaculair. Als je ermee stopt en je levensstijl niet aanpast, ben je snel weer terug op het oude gewicht

Bronnen

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23554029/
  2. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0944711308001049

Stof om over na te denken

1.      Waarom schrijven huisartsen dit niet voor ?
2.      Ik mis de bijsluiter ?
3.      Wordt geleverd van buiten Europa, klopt de samenstelling wel ?

Voordelen

Je valt er wel minimaal vanaf.

Nadelen

1.      Geen effectieve oplossing voor gewichtsverlies
2.      De verkoop website mist belangrijke informatie, zoals bijwerkingen en het bewijs.

Conclusie

Nutrigo Lab Burner pillen zijn geen oplossing voor een veilig en effectief gewichtsverlies. De bijwerkingen zijn niet onderzocht. Je valt er minimaal van af.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in