Nutrigo Lab Burner Review en Ervaringen: Resultaat?

Nutrigo Lab Burner minimaal resultaat: Review en Ervaringen
Nutrigo Lab Burner minimaal resultaat: Review en Ervaringen

Nutrigo Lab Burner is een voedingssupplement. Via allerlei websites en facebook reclames kom je de fatburners van Nutrigo Lab Burner tegen. Voor € 56 inclusief verzendkosten ben je de eigenaar van een aantal pillen die je helpen af te vallen of toch niet?

Verkoop en marketing Nutrigo Lab Burner

Nutrigo Lab Burner wordt verkocht via affiliate marketing, waarbij websites producten proberen te verkopen namens de fabrikant en een commissie ontvangen voor elk verkocht product. In dit geval is de commissie 35% per verkocht product. Affiliate marketing kan lucratief zijn voor verkopers, maar het is belangrijk om te weten dat sommige verkopers de kenmerken van het product kunnen overdrijven om de verkoop te stimuleren.

Het bedrijf achter Nutrigo Lab Burner, Key Player Limited, is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten. De pillen worden per postorder vanuit het buitenland naar Nederland verzonden. Omdat Key Player Limited onder de wetgeving van de Verenigde Arabische Emiraten valt, is de EU-wetgeving niet van toepassing op hun producten. Dit betekent dat het bedrijf mogelijk niet aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidsnormen hoeft te voldoen als bedrijven die onder de EU-wetgeving vallen.

Als consument is het belangrijk om kritisch te zijn bij het evalueren van de beweringen en marketing van voedingssupplementen, zoals Nutrigo Lab Burner. Onderzoek de ingrediënten, lees recensies van andere gebruikers en raadpleeg een arts of diëtist voordat u besluit een supplement te gebruiken.

Claim Nutrigo Lab Burner

De claim van Nutrigo Lab Burner is dat het helpt bij het afvallen door het verhogen van de vetverbranding en het onderdrukken van de eetlust. Dit voedingssupplement bevat ingrediënten die vaak in fatburners worden gebruikt. Deze ingrediënten zijn in sommige studies effectief gebleken bij het ondersteunen van gewichtsverlies.

Ingrediënten Nutrigo Lab Burner

 1. 10 mg BioPerine®: Er zijn enkele studies die suggereren dat piperine kan helpen bij het verbeteren van de biologische beschikbaarheid van andere voedingsstoffen en verbindingen, zoals curcumine. Er is echter geen direct bewijs dat piperine zelf bijdraagt aan gewichtsverlies. Bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5429333/
 2. 150 mg Citrin®: Er is momenteel onvoldoende wetenschappelijk bewijs om te concluderen dat Citrin® een direct effect heeft op gewichtsverlies.
 3. 100 mg frambozenextract: Hoewel er enige aanwijzingen zijn dat frambozenextract antioxiderende effecten heeft en een kleine rol kan spelen bij het doden van maag- en darmkankercellen, is er geen direct bewijs dat frambozenextract bijdraagt aan gewichtsverlies.  Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18436012/
 4. 3000 mg SINETROL® Xpur: Klinisch onderzoek uit 2013 suggereert dat Sinetrol-Xpur suppletie een haalbare optie is voor het verminderen van buikvet, taille- en heupomtrek en lichaamsgewicht en voor het verbeteren van de inflammatoire, glycemische en oxidatieve status bij gezonde personen met overgewicht. Het onderzoek geeft aan dat je hiermee ongeveer 0,42 kilo per week kunt verliezen, wat niet spectaculair is. Als je ermee stopt en je levensstijl niet aanpast, ben je snel weer terug op het oude gewicht. Bronnen: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23554029/ en https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0944711308001049

Op basis van de verstrekte informatie lijkt het erop dat de bestanddelen van Nutrigo Lab Burner grotendeels niet direct gerelateerd zijn aan gewichtsverlies, met uitzondering van SINETROL® Xpur. Het is belangrijk op te merken dat voedingssupplementen geen wondermiddelen zijn en dat de resultaten kunnen variëren tussen individuen. Een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging, is essentieel voor effectief gewichtsverlies. Voedingssupplementen kunnen hierbij een aanvullende rol spelen, maar moeten niet worden gezien als een vervanging voor een gezonde levensstijl.

Zijn er bijwerkingen bekend?

Er zijn enkele mogelijke bijwerkingen verbonden aan de ingrediënten in Nutrigo Lab Burner, hoewel de ernst en de frequentie van deze bijwerkingen kunnen variëren tussen individuen. Enkele mogelijke bijwerkingen van de ingrediënten zijn:

 1. BioPerine® (piperine): In sommige gevallen kunnen mensen bijwerkingen ervaren zoals maagklachten, misselijkheid, diarree en huidirritatie na inname van piperine. Het is ook belangrijk om te weten dat piperine de biologische beschikbaarheid van bepaalde medicijnen kan beïnvloeden, dus als u medicijnen gebruikt, is het raadzaam om eerst uw arts te raadplegen.
 2. Citrin®: Er zijn momenteel geen specifieke bijwerkingen gemeld die verband houden met Citrin®. Echter, elk supplement kan bijwerkingen veroorzaken bij sommige mensen, afhankelijk van individuele gevoeligheden.
 3. Frambozenextract: Bijwerkingen van frambozenextract zijn over het algemeen mild en kunnen bestaan uit misselijkheid, maagklachten en een opgeblazen gevoel. In zeldzame gevallen kunnen allergische reacties optreden.
 4. SINETROL® Xpur: Bijwerkingen van SINETROL® Xpur kunnen bestaan uit milde maagklachten, hoofdpijn, verhoogde hartslag of slapeloosheid als gevolg van de aanwezigheid van cafeïne in citrusvruchtextracten. Personen die gevoelig zijn voor cafeïne dienen voorzichtig te zijn bij het gebruik van dit supplement.

Het is belangrijk op te merken dat de reactie op voedingssupplementen van persoon tot persoon kan verschillen. Als u overweegt Nutrigo Lab Burner te gebruiken, is het raadzaam om eerst uw arts of een diëtist te raadplegen, vooral als u medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Wetenschappelijk bewijs

Voor sommige bestanddelen van Nutrigo Lab Burner is er enig wetenschappelijk bewijs dat ze een rol kunnen spelen bij gewichtsverlies of gezondheidsbevordering, maar over het algemeen is het bewijs beperkt.

In het algemeen kan worden geconcludeerd dat er enig, maar beperkt wetenschappelijk bewijs is voor de effectiviteit van enkele ingrediënten in Nutrigo Lab Burner bij het ondersteunen van gewichtsverlies.

Het is belangrijk om te benadrukken dat voedingssupplementen geen wondermiddelen zijn en dat de resultaten kunnen variëren tussen individuen. Een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging, is essentieel voor effectief gewichtsverlies. Voedingssupplementen kunnen hierbij een aanvullende rol spelen, maar moeten niet worden gezien als een vervanging voor een gezonde levensstijl.

Werkt het?

De effectiviteit van Nutrigo Lab Burner als gewichtsverlies supplement hangt af van de individuele ingrediënten en hun interacties in het lichaam. Zoals eerder besproken, is er enig wetenschappelijk bewijs dat sommige ingrediënten, zoals SINETROL® Xpur, kunnen bijdragen aan gewichtsverlies. Echter, het bewijs is beperkt en de resultaten waren in het onderzoek beperkt.

Voordat u besluit een voedingssupplement zoals Nutrigo Lab Burner te gebruiken, is het aan te raden om uw onderzoek te doen en eventueel een arts of diëtist te raadplegen om te bepalen of het geschikt is voor u en of het past bij uw specifieke gezondheidsbehoeften en doelen.

Heb je dit supplement nodig om af te vallen?

Nee, je hebt Nutrigo Lab Burner of andere voedingssupplementen niet strikt nodig om af te vallen. Gewichtsverlies wordt voornamelijk bereikt door een combinatie van gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Het creëren van een calorietekort door minder calorieën te consumeren dan je verbrandt, is de sleutel tot gewichtsverlies.

Hoewel sommige voedingssupplementen kunnen helpen bij het ondersteunen van gewichtsverlies, zijn ze geen wondermiddelen en zouden ze niet als vervanging van een gezonde levensstijl moeten worden beschouwd. In plaats daarvan kunnen ze dienen als een aanvulling op een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Conclusie

Nutrigo Lab Burner wordt verkocht via affiliate marketing, wat kan leiden tot overdreven beweringen over het product om de verkoop te stimuleren. Het is belangrijk om kritisch te zijn bij het evalueren van dergelijke beweringen en marketing. Het feit dat Key Player Limited, het bedrijf achter Nutrigo Lab Burner, gevestigd is in de Verenigde Arabische Emiraten en niet onder de EU-wetgeving valt, betekent dat consumenten extra voorzichtig moeten zijn met betrekking tot kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Nutrigo Lab Burner bevat een combinatie van ingrediënten, waarvan sommige enig wetenschappelijk bewijs hebben dat ze kunnen bijdragen aan gewichtsverlies (zoals SINETROL® Xpur), terwijl andere ingrediënten meer gericht zijn op het verbeteren van de algehele gezondheid of de biologische beschikbaarheid van andere stoffen (zoals BioPerine®). Over het algemeen is het bewijs voor de effectiviteit van de ingrediënten beperkt en variabel.

Sommige ingrediënten in Nutrigo Lab Burner kunnen milde bijwerkingen veroorzaken, zoals maagklachten, misselijkheid, diarree of huidirritatie. Individuen die gevoelig zijn voor cafeïne moeten voorzichtig zijn met SINETROL® Xpur, dat cafeïne bevat en slapeloosheid of een verhoogde hartslag kan veroorzaken.

Heb je dit supplement nodig om af te vallen? Nee, Nutrigo Lab Burner of andere voedingssupplementen zijn niet strikt noodzakelijk voor gewichtsverlies. Gewichtsverlies wordt voornamelijk bereikt door een combinatie van gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Voedingssupplementen kunnen een aanvullende rol spelen, maar mogen niet als vervanging van een gezonde levensstijl worden beschouwd.

4 REACTIES

 1. Als iemand die veel tijd en energie heeft gestoken in het proberen om gewicht te verliezen, wil ik niet nog meer geld investeren in een product dat slechts beperkte resultaten biedt en uiteindelijk zou kunnen leiden tot een jojo-effect. . Ik heb een afspraak gemaakt met een gewichtsconsulent om samen een plan te ontwikkelen dat is afgestemd op mijn behoeften en levensstijl. Ik ben ervan overtuigd dat deze professionele begeleiding me zal helpen om verantwoorde en gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding en lichaamsbeweging, zonder te vertrouwen op dure en mogelijk ineffectieve supplementen.

 2. Toen ik besloot om Nutrigo Lab Burner te proberen, was ik hoopvol dat dit voedingssupplement mijn gewichtsverlies zou stimuleren en me zou helpen om mijn doelen te bereiken. De levering verliep soepel, en ik ontving het product binnen een week na mijn bestelling. Vol optimisme begon ik met het innemen van de pillen, ervan overtuigd dat ze me zouden helpen om af te vallen en me beter te voelen over mezelf. Echter, al snel werd duidelijk dat mijn ervaring met Nutrigo Lab Burner niet zou verlopen zoals ik had gehoopt. In plaats van het snelle gewichtsverlies dat in de advertenties werd beloofd, merkte ik dat ik maar minimaal afviel. Dit was teleurstellend en zorgde ervoor dat ik me ontmoedigd en gefrustreerd voelde over mijn gebrek aan vooruitgang.

  Naast het teleurstellende gewichtsverlies, begon ik last te krijgen van onaangename bijwerkingen. In de eerste dagen na het starten van het supplement had ik last van diarree, wat zowel ongemakkelijk als verontrustend was. Hoewel deze bijwerking na een paar dagen begon te verdwijnen, bleef het gevoel van onbehagen bestaan. Een andere bijwerking die ik ervoer tijdens het gebruik van Nutrigo Lab Burner, was moeite met in slaap vallen. Hoewel ik meestal een goede slaper ben, merkte ik dat ik ’s avonds urenlang wakker lag, tevergeefs proberend om in slaap te vallen. Dit leidde tot een gevoel van uitputting en een gebrek aan energie gedurende de dag, wat het nog moeilijker maakte om gemotiveerd te blijven om aan mijn gewichtsverliesdoelen te werken.

 3. Toen ik besloot om Nutrigo Lab Burner te proberen, een voedingssupplement dat beloofde om me snel te helpen afvallen. De advertenties op sociale media en websites waren overtuigend, met verhalen van mensen die tot wel 15 kilo waren afgevallen. Geïnspireerd door hun succes en hopend op vergelijkbare resultaten, begon ik aan mijn zes weken durende kuur met Nutrigo Lab Burner. Gedurende de zes weken volgde ik nauwgezet de aanbevolen dosering en verwachtte ik aanzienlijk gewichtsverlies te ervaren. Echter, aan het einde van de zes weken, ontdekte ik dat ik slechts ongeveer 1,5 kilo was afgevallen, ver verwijderd van de 15 kilo die in de advertenties werd beloofd. Hoewel enig gewichtsverlies beter is dan geen gewichtsverlies, kon ik niet ontkennen dat ik teleurgesteld was in de resultaten. Na het afronden van de zes weken besloot ik om te stoppen met het gebruik van Nutrigo Lab Burner. Tot mijn verbazing merkte ik al snel dat ik weer aankwam, en binnen een korte periode was ik weer terug op mijn oude gewicht. Dit deed me beseffen dat het voedingssupplement geen duurzame oplossing was voor gewichtsverlies, weer een illusie rijker en ik pas mijn oude kleding nog steeds niet!

 4. Het bedrijf achter Nutrigo Lab Burner, Key Player Limited, is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten en valt onder hun wetgeving. Dit betekent dat EU-wetgeving niet van toepassing is op hun producten, wat gevaarlijke gevolgen kan hebben voor consumenten die deze pillen kopen. Mijn zorgen zijn gegrond, aangezien de afwezigheid van EU-wetgeving kan leiden tot een lagere kwaliteitscontrole en mogelijk gevaarlijke producten op de markt. Zonder strikte regulering kan er een gebrek aan transparantie zijn over de ingrediënten, de effectiviteit en de bijwerkingen van deze producten. Het feit dat de pillen per postorder vanuit het buitenland naar Nederland worden verzonden, verhoogt mijn bezorgdheid over de veiligheid en kwaliteit van deze producten. In de schaduw van de lucratieve commissies die door affiliate marketing worden aangeboden, kan het welzijn van de consument gemakkelijk in het gedrang komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in