Nutra digest review en ervaringen: Betrouwbaar?

Nutra digest reviews en ervaringen: Oplichting?
Nutra digest reviews en ervaringen: Oplichting?

Nutra digest wordt via social media en online advertenties verkocht. Als je de advertentie aanklikt kom je terecht op een verkooppagina. Het is een voedingssupplement dat volgens de verkoper de darmwerking ondersteund. Voor €69.95 ben je de eigenaar van 90 pillen en kan je beginnen aan het werken aan je darmgezondheid.

Marketing

Dit product wordt verkocht via een advertorial. Een advertorial is reclame in de vorm van een informatief artikel. Dit artikel is te vinden op Mijndarmgezondheid, geregisterd op 29-12-2022, de registrant is verborgen. Vervolgens krijgen mensen een verkoopvideo te zien.

Advertorial Nutra Digest vol met valse claims en verwachtingen
Advertorial Nutra Digest vol met valse claims en verwachtingen

In het verkoopvideo verteld ene Dr Perez allerlei zaken, die lijken op medische claims. Hij geeft aan dat 99% van de artsen geen verstand heeft van darmproblemen. Deze Dr. Raphaël Perez heeft een natuurlijk product uitgevonden. Wij kunnen deze dokter niet vinden, maar er is wel een andere persoon bekend met deze naam. Op Youtube is overigens een kanaal bekend onder deze naam en het product Nutra digest bied hij te koop aan.

Over Nutra digest

Nutra digest wordt verkocht door het bedrijf 2M MEDIA SIRENE : 838.793.685 Geregistreerd bij RCS LYON2M MEDIA, gevestigd in Frankrijk, de plaats Lyon. Het bedrijf heeft als activiteit het verkopen van online artikelen. Het bedrijf heeft geen onderzoek en productie faciliteit. Het verkoopt pillen die waarschijnlijk zijn voorzien van een white label. D.w.z. ze hebben er hun productnaam op laten drukken, maar het wordt door iemand anders geproduceerd. Het best lastig om hier een mening over te vormen, omdat de logistieke keten niet transparant is.

Medische Claims

De advertentie bevat meerdere medische claims. Het suggereert dat veel Nederlanders worstelen met spijsverteringsproblemen en dat dit kan worden veroorzaakt door het “Darmvergiftiging Syndroom”, een term die geen medisch erkende aandoening is. Het impliceert ook dat artsen zich niet bewust zijn van dit syndroom, en suggereert dat het de oorzaak kan zijn van spijsverteringsproblemen en overgewicht.

De advertentie beweert dat de voedingsdeskundige Raphael Perez meer dan 7000 patiënten heeft geholpen met deze gezondheidsproblemen en dat hij de ontbrekende schakel heeft ontdekt die de meeste artsen niet kennen. Het suggereert ook dat er een “makkelijke, natuurlijke remedie” bestaat die iedereen kan helpen om van hun spijsverteringsproblemen af te komen en om gewicht te verliezen.

Dit zijn allemaal medische claims die moeten worden onderbouwd door wetenschappelijk bewijs voordat ze als waarheid kunnen worden beschouwd.

Wetenschappelijk bewijs

Er is wetenschappelijk onderzoek dat suggereert dat een gezonde darmflora en een gezonde darmwand belangrijk zijn voor het behoud van de algehele gezondheid en het welzijn. Er zijn ook studies die aantonen dat bepaalde supplementen en ingrediënten kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora en darmwand, zoals prebiotica, probiotica, spijsverteringsenzymen, gember en pepermunt.

Het is echter belangrijk op te merken dat de wetenschappelijke literatuur op dit gebied nog steeds evolueert en dat niet alle onderzoeksresultaten even overtuigend zijn. Bovendien kunnen de resultaten van wetenschappelijk onderzoek niet zomaar worden vertaald naar het gebruik van voedingssupplementen of andere producten, omdat er vaak veel factoren betrokken zijn bij de werking van deze producten.

Ingrediënten Nutra digest

De specifieke ingrediënten in Nutra Digest kunnen variëren afhankelijk van het merk en de formulering. Over het algemeen bevat Nutra Digest een mix van natuurlijke ingrediënten die worden verondersteld de spijsvertering te ondersteunen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van ingrediënten die vaak voorkomen in Nutra Digest supplementen:

 • Probiotica: Dit zijn levende micro-organismen, meestal bacteriën, die van nature in ons spijsverteringsstelsel voorkomen. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan voedingsmiddelen of supplementen. Probiotica worden verondersteld de darmgezondheid te ondersteunen door het verbeteren van de balans van de darmflora en het verminderen van de groei van schadelijke bacteriën. Ze worden ook in verband gebracht met een betere immuunfunctie en een verbeterde spijsvertering.
 • Spijsverteringsenzymen: Dit zijn eiwitten die door de alvleesklier worden geproduceerd en die helpen bij de afbraak van voedsel in de darmen. Ze breken koolhydraten, vetten en eiwitten af zodat ze gemakkelijker kunnen worden opgenomen door het lichaam. Spijsverteringsenzymen kunnen ook worden aangevuld met voedingsmiddelen of supplementen om de spijsvertering te verbeteren.
 • Prebiotica: Dit zijn onverteerbare vezels die van nature in bepaalde voedingsmiddelen voorkomen, zoals knoflook, uien, artisjokken en bananen. Prebiotica worden niet afgebroken in de dunne darm, maar worden gefermenteerd door de bacteriën in de dikke darm. Ze bevorderen de groei van gunstige bacteriën in de darmen en worden in verband gebracht met een betere darmgezondheid en een verbeterde spijsvertering.
 • Gember: Dit is een kruid dat veel wordt gebruikt in de Aziatische keuken en dat bekend staat om zijn ontstekingsremmende en anti-misselijkheidseffecten. Gember kan ook helpen bij de spijsvertering door de vermindering van ontstekingen in de darmen en het bevorderen van de afscheiding van spijsverteringsenzymen.
 • Pepermunt: Dit is een plant die bekend staat om zijn kalmerende effecten op de darmen en wordt vaak gebruikt om gas, opgeblazen gevoel en krampen te verminderen. Pepermunt bevat stoffen die de spieren van de darmen ontspannen en de stroom van gal bevorderen, wat de spijsvertering kan verbeteren.

Nogmaals, het is belangrijk om te benadrukken dat de ingrediënten in Nutra Digest supplementen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke product. Als je overweegt om een voedingssupplement te gebruiken, is het altijd verstandig om de ingrediënten te controleren en met een gekwalificeerde zorgverlener te praten om te bepalen of het geschikt is voor jouw specifieke omstandigheden en gezondheidstoestand.

Bijwerkingen

Hoewel Nutra Digest supplementen doorgaans als veilig worden beschouwd en meestal geen ernstige bijwerkingen veroorzaken, kunnen sommige mensen toch bijwerkingen ervaren. De specifieke bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van het type supplement en de individuele reactie van een persoon. Hieronder volgen enkele mogelijke bijwerkingen:

 • Maagklachten, zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, gasvorming, misselijkheid of diarree, kunnen optreden bij sommige mensen, vooral bij hogere doses of bij mensen met een gevoelige maag.
 • Allergische reacties, zoals huiduitslag, jeuk, zwelling of ademhalingsproblemen, kunnen optreden bij mensen die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten in het supplement, zoals bijvoorbeeld probiotica of kruiden.
 • Interacties met medicijnen: Sommige ingrediënten in Nutra Digest supplementen kunnen de werking van bepaalde medicijnen verstoren of de bijwerkingen ervan verergeren. Het is daarom belangrijk om eventuele supplementen die je neemt te bespreken met je arts of apotheker.
 • Overdosering: Het nemen van te veel Nutra Digest supplementen kan leiden tot een overmatige inname van bepaalde ingrediënten, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen..

Het is altijd verstandig om de ingrediënten te controleren en eventuele vragen of zorgen te bespreken met een gekwalificeerde zorgverlener voordat je besluit om een voedingssupplement te gebruiken.

Ervaringen

Op trust-pilot, zijn bijna alle reacties negatief. Men constateert dat Dr. Raphaël Perez een fictieve persoon is. De klachten gaan ook over de verkoopvideo en men noemt het oplichting.

Werk het ?

De effectiviteit van Nutra Digest of een ander supplement hangt af van verschillende factoren, waaronder de individuele gezondheidstoestand en de oorzaak van de darmproblemen. Hoewel sommige mensen baat kunnen hebben bij het gebruik van supplementen zoals Nutra Digest, zijn er geen garanties dat het voor iedereen zal werken.

Het is belangrijk op te merken dat voedingssupplementen niet bedoeld zijn als vervanging voor een gezonde voeding en levensstijl. Het handhaven van een gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en een goede slaap zijn essentieel voor het behoud van een gezonde darmflora en een gezonde darmwand.

Als u darmproblemen ervaart, zoals constipatie, diarree, buikpijn, opgeblazen gevoel of andere symptomen, is het altijd het beste om een arts te raadplegen voordat u begint met het nemen van supplementen of het maken van andere veranderingen in uw dieet of levensstijl. Een arts kan u helpen om de oorzaak van uw symptomen vast te stellen en u adviseren over de beste manieren om deze te behandelen en te voorkomen.

Conclusie

Er is geen twijfel dat een gezonde darmflora en darmwand cruciaal zijn voor het behoud van de algehele gezondheid en welzijn. Ondanks de wetenschappelijke bevindingen die het belang van bepaalde supplementen en ingrediënten ondersteunen, is het essentieel om de effectiviteit en veiligheid van producten zoals Nutra Digest kritisch te beoordelen.

Op Trustpilot blijkt dat bijna alle recensies negatief zijn, waarbij Dr. Raphaël Perez als fictieve persoon wordt ontmaskerd en het verkooppraatje als oplichting wordt bestempeld. Het is belangrijk om te beseffen dat de effectiviteit van Nutra Digest of enig ander supplement afhangt van individuele factoren en dat er geen garanties zijn dat het voor iedereen zal werken.

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gezonde voeding en levensstijl. In plaats daarvan zou men zich moeten richten op het behoud van een gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en goede slaapgewoonten om een optimale darmgezondheid te bevorderen. Als je darmproblemen ervaart, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat je supplementen inneemt of andere veranderingen in je dieet of levensstijl aanbrengt.

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Nutra Digest of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

42 REACTIES

 1. Ik had bijna Nutra digest gekocht, maar omdat ik de video zo langdradig vond, ben ik verder gaan zoeken. Mijn conclusie is, dat je niet weet wie Perez is, je niet weet waar deze pillen vandaan komen en je niet weet wat erin zit. Dus niet gekocht.

  En let op! Onder aan de aanbiedingspagina staat:

  “De informatie op deze website is niet geëvalueerd door de Voedsel- en Warenautoriteit. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van een ziekte. Resultaten kunnen variëren / resultaten kunnen verschillen / reviews of getuigenissen kunnen fictief zijn. Deze informatie is geen medisch advies en dient niet als zodanig te worden beschouwd. Raadpleeg altijd je arts voordat je je normale medische behandeling wijzigt.”

  Dit zegt eigenlijk dat de verkoopvideo niet van waarde is.

 2. Het is verontrustend om te aanschouwen welke negatieve impact onze hedendaagse media en frauduleuze websites kunnen uitoefenen. We moeten deze schadelijke elementen uit ons midden weren!

 3. Nutra Digest tegen, een product waar veel geld in promotie wordt gestoken. Echter, de effectiviteit ervan is twijfelachtig, mede door de slechte verkoperswebsite die alleen maar vragen oproept. Hoewel Nutra Digest misschien werkt, slaagt de verkoper er niet in om dit aannemelijk te maken. De marketing komt dus niet effectief over en lijkt zonde van het geïnvesteerde geld.

  Als internet marketeer volg ik de marketing van supplementen.

 4. Onlangs stuitte ik op Nutra Digest, en wat me meteen opviel was het schandalige bedrog en kwakzalverij. Er is een zogenaamde ‘Dr. Perez’ betrokken, maar na enig onderzoek bleek dit een neppersoon te zijn met een fakenieuws website. Het is kwalijk dat dit soort praktijken plaatsvinden en consumenten op deze manier worden misleid.

 5. De laatste tijd ben ik veel bezig geweest met het zoeken naar oplossingen voor mijn aanhoudende gezondheidsproblemen, zoals vermoeidheid, migraine, gewrichtspijnen en mijn prikkelbare darm. Onlangs kwam ik Nutra Digest tegen, een supplement dat beweert deze klachten te kunnen verlichten. Echter, ik moet toegeven dat ik nogal sceptisch ben en twijfel of ik het wel moet kopen. De reden hiervoor zijn de negatieve verhalen die ik online tegenkom. Hoewel er zeker positieve ervaringen te vinden zijn, zijn het de negatieve recensies die me aan het denken zetten. Mensen die beweren dat hun klachten erger werden of dat ze bijwerkingen hebben ervaren, maken me terughoudend om Nutra Digest een kans te geven. Ik vraag me af of dit supplement echt het antwoord is op mijn problemen of dat ik beter verder kan zoeken naar andere oplossingen.

 6. Als iemand met darmklachten en diabetes type 2, heb ik voortdurend te maken met de frustraties van het niet kunnen afvallen, ondanks het proberen van talloze methoden. Na het bekijken van een informatief filmpje over een mogelijk effectieve oplossing, ben ik gemotiveerd om het te proberen in de hoop dat het me helpt bij het aanpakken van mijn gezondheidsproblemen.

  Deze nieuwe aanpak zou niet alleen mijn gewichtsverlies kunnen bevorderen, maar ook mijn levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Met een oplossing die mijn darmklachten en diabetes type 2 in bedwang houdt, kan ik eindelijk doorgaan met een gezonder en gelukkiger leven.

  Jullie horen nog van mij!

  • Als darmklachten- en diabetes type 2-patiënt begrijp ik je frustraties rondom afvallen. Slechte bloeduitslagen en doorverwijzingen naar diëtisten zijn ontmoedigend. Ik ben ook nieuwsgierig naar die veelbelovende aanpak en hoop dat het ons kan helpen naar beter leven.

  • Goed zo, je hebt helemaal gelijk. Ik lees hier alleen maar commentaar ZONDER dat ze ook maar iets gebruikt hebben, dus weten ze helemaal niets. Je moet het volgens het commentaar kopen bij gerenommeerde en betrouwbare verkopers zoals Apotheek en Drogist?? En die verkopen geen veel te dure artikelen die je niet helpen?? We hebben het wel over de Farmaceutische industrie he………en als het goedgekeurd moet worden door de Voedsel & Warenwet komt het alleen maar ten goede aan de Farmaceutische industrie…..want dààr mag je je zuurverdiende geld dan wèl weer aan uitgeven. Als de 4 genoemde ingredienten aanwezig zijn zou ik het altijd proberen, wie niet waagt die niet wint. Ik hoor heel graag hoe je die pillen ervaart Mirjam. Succes.

 7. Als reactie op Nutra Digest en Dr. Raphaël Perez: Ik ben zeer sceptisch over dit product, vooral omdat het gebaseerd is op een niet-erkend syndroom en niet-wetenschappelijk onderbouwde claims. De verkoopmethoden zijn twijfelachtig, en het ontbreken van een officiële website maakt het minder betrouwbaar. Dr. Perez wordt gepresenteerd als een expert, maar er is weinig concrete informatie over hem beschikbaar. Het is onbegrijpelijk dat zulke producten worden aangeboden, en ik deel de teleurstelling van velen!

 8. Ook ik heb de slaap verwekende video gezien. Het zat zo slecht in elkaar, dat ik er niets meer van geloofde. Na wat zoeken op Google is mijn beeld bevestigd, het is gewoon troep dat online wordt verkocht. Als ze de mensen serieus zouden nemen, zouden ze toch een betere promotie film maken.

 9. Hoi, jullie willen graag een reactie. Ik heb jullie artikel gelezen, dit is een prima stukje onderzoek en analyse.

  Als iemand die altijd op zoek is naar manieren om mijn gezondheid en welzijn te verbeteren, ben ik vaak op zoek naar nieuwe informatie en producten die me kunnen helpen mijn doelen te bereiken. Onlangs stuitte ik op een verkoopvideo waarin ene Dr. Raphaël Perez een natuurlijk product aanprees, genaamd Nutra Digest, dat specifiek gericht was op darmproblemen. Wat mij echter verontrustte, was de manier waarop deze zogenaamde “dokter” zijn claims presenteerde en de twijfelachtige tactieken die hij gebruikte om consumenten te overtuigen van de effectiviteit van zijn product. In de video beweert Dr. Perez dat 99% van de artsen geen verstand heeft van darmproblemen, een bewering die ik nogal verontrustend en misleidend vind. Door te suggereren dat het merendeel van de medische professionals onwetend is op dit gebied, ondermijnt hij het vertrouwen in gekwalificeerde professionals en plaatst hij zichzelf op een voetstuk als de ultieme expert.

  Wat nog verontrustender is, is dat ik geen enkel bewijs heb kunnen vinden van het bestaan van deze Dr. Raphaël Perez. Hoewel er inderdaad iemand met dezelfde naam op YouTube een kanaal heeft en het product Nutra Digest aanbiedt, is er geen concrete informatie beschikbaar over zijn medische achtergrond of kwalificaties. Dit roept de vraag op of deze persoon überhaupt wel een echte arts is en of de informatie die hij presenteert betrouwbaar is.

  In mijn ogen gaat dit verder dan louter misleiding van consumenten; ik beschouw het zelfs als oplichting. Mensen worden bewust verkeerd voorgelicht en gemanipuleerd om te geloven in de wonderbaarlijke effecten van dit product, terwijl er geen verifieerbare informatie beschikbaar is over de persoon die het aanprijst of de wetenschappelijke basis achter de claims.

  Dit soort praktijken zijn niet alleen onethisch, maar ook gevaarlijk. Consumenten kunnen worden aangespoord om geld uit te geven aan producten die niet werken of zelfs schadelijk kunnen zijn voor hun gezondheid. Bovendien kan het vertrouwen in legitieme medische professionals en de supplementenindustrie als geheel worden ondermijnd.

 10. Mijn nutra digest ervaringen ervaring, sinds dat ik last heb van een prikkelbare darm syndroom (PDS), heb ik altijd een droom gehad: een leven zonder spijsverteringsproblemen. Het is een droom die ik al jaren koester, maar die me altijd heeft ontglipt. Zoals velen voor mij, ben ik in de verleidelijke wereld van spijsverteringssupplementen en wondermiddelen gevallen, telkens hopend dat ik iets zou vinden dat mijn ongemak zou verlichten. Onlangs kruiste Nutra Digest mijn pad en ik besloot het te proberen, niet wetende dat deze beslissing me zou leiden naar een ervaring die ik nooit zal vergeten. Nadat ik de verleidelijke advertenties en positieve getuigenissen had gelezen, besloot ik Nutra Digest te proberen. Ik was bereid om alles te proberen, en de belofte van een pijnvrij en probleemloos spijsverteringsstelsel leek te mooi om te negeren. Helaas, zoals ik al snel zou ontdekken, was dit inderdaad te mooi om waar te zijn. Vol hoop begon ik Nutra Digest in te nemen volgens de aanbevolen dosering. Ik wachtte geduldig op de beloofde resultaten: een verbeterde spijsvertering, een opgeblazen gevoel en winderigheid die zouden verdwijnen, en het gevoel van hernieuwde energie. Wat ik echter kreeg, was een onaangename verrassing. In plaats van het langverwachte comfort, ervoer ik alleen maar meer buikpijn en een toename van diarree.

  Bestaat die dr. raphaël perez eigenlijk wel?

  • Ik kan me helemaal vinden in jouw ervaring met Nutra Digest. Ook ik lijd aan PDS en heb talloze spijsverteringssupplementen en wondermiddelen geprobeerd in de hoop verlichting te vinden. Net als jij had ik hoge verwachtingen van Nutra Digest na het lezen van alle positieve recensies en getuigenissen, maar helaas bracht het niet de beloofde resultaten. In plaats daarvan kreeg ik te maken met nog meer ongemak en spijsverteringsproblemen.

   Wat betreft Dr. Raphaël Perez, het is lastig om met zekerheid te zeggen of hij echt bestaat. Er zijn talloze neppe profielen en pseudoniemen in de wereld van gezondheids- en voedingssupplementen. Het is altijd belangrijk om kritisch te blijven en grondig onderzoek te doen naar de betrouwbaarheid van dergelijke claims. Ik ben het met je eens dat onze ervaringen met Nutra Digest teleurstellend waren en ik hoop dat we uiteindelijk een oplossing vinden die wel verlichting biedt voor onze PDS-klachten.

 11. Ik kwam op MSN, Nutra Digest tegen, een hele lange reclame en dat beweerde mijn spijsvertering en algemene welzijn te verbeteren. Geïntrigeerd door de beloftes van een gezonder en energieker leven, besloot ik het een kans te geven. Hoewel ik enigszins sceptisch was, hoopte ik dat dit product me zou helpen met mijn spijsverteringsproblemen en een positieve verandering teweeg zou brengen. Als je spijsverteringsproblemen ondervind, probeer je alles om er van af te komen. Enkele dagen na het ontvangen van mijn bestelling begon ik het supplement volgens de instructies in te nemen. Ik was benieuwd naar de resultaten en verwachtte al snel verbetering te zien. Echter, in plaats van de beloofde voordelen, begon ik een reeks onaangename bijwerkingen te ervaren.

  Allereerst merkte ik een onverklaarbare huiduitslag op die zich over mijn armen en benen verspreidde. Mijn buik voelde opgezwollen en pijnlijk aan, en ik kreeg hevige buikkrampen die me zowel overdag als ’s nachts wakker hielden. Wat nog verontrustender was, is dat mijn menstruatiecyclus verstoord leek te zijn; mijn menstruatie bleef uit, wat nooit eerder was gebeurd. Na enkele weken van deze verontrustende symptomen besloot ik te stoppen met het innemen van Nutra Digest, hopend dat mijn gezondheid zou verbeteren.
  Tot mijn verbazing verdwenen de bijwerkingen vrij snel nadat ik gestopt was met het supplement. Mijn huiduitslag trok weg, de buikpijn verminderde en mijn menstruatiecyclus normaliseerde.

  Volgens de website kwamen de positieve werking na een aantal weken, dus ik ben blijven slikken. Het werd duidelijk dat Nutra Digest de oorzaak was van al deze problemen. Teleurgesteld en gefrustreerd wilde ik mijn geld terugvragen, aangezien het product niet alleen niet werkte, maar ook mijn gezondheid had geschaad. Ik nam contact op met het bedrijf via e-mail en sociale media, maar kreeg geen reactie. Het voelde alsof ze mijn klachten negeerden en zich niet bekommerden om de problemen die hun product had veroorzaakt.

 12. Een van de meest voorkomende medische claims in advertenties is dat hun producten helpen bij spijsverteringsproblemen en overgewicht. Deze claims zijn vaak gebaseerd op het idee dat het lichaam giftige stoffen en afvalstoffen kan vasthouden, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen en gewichtstoename. Deze theorie is echter niet wetenschappelijk onderbouwd en wordt niet erkend als een medische aandoening.

  In feite zijn spijsverteringsproblemen vaak het gevolg van een ongezonde levensstijl, zoals het eten van bewerkte voedingsmiddelen, het consumeren van te veel alcohol en cafeïne, of een gebrek aan vezels in het dieet. Daarnaast kunnen spijsverteringsproblemen ook worden veroorzaakt door medische aandoeningen, zoals prikkelbare darmsyndroom, zure reflux en coeliakie.

  Het idee van darmvergiftiging als oorzaak van spijsverteringsproblemen en overgewicht is niet wetenschappelijk onderbouwd en wordt niet erkend door de medische gemeenschap. Het is belangrijk om op te merken dat het gebruik van deze term door adverteerders niet alleen misleidend is, maar ook potentieel gevaarlijk kan zijn. Het kan mensen ervan weerhouden om medische hulp te zoeken en hun gezondheid te laten onderzoeken door een gekwalificeerde zorgverlener.

  Daarnaast suggereren sommige advertenties ook dat artsen niet op de hoogte zijn van het darmvergiftigingssyndroom. Dit is echter een misvatting, aangezien artsen goed op de hoogte zijn van de verschillende spijsverteringsproblemen en de mogelijke oorzaken ervan. Het is belangrijk om medische kennis en expertise te raadplegen voor het diagnosticeren en behandelen van spijsverteringsproblemen, in plaats van te vertrouwen op reclames voor voedingssupplementen en andere niet-bewezen remedies.

  Dit moest ik even kwijt als BIG paramedicus

 13. Tijdens mijn zoektocht naar een betrouwbaarder alternatief kwam ik Dr. Perez en Nutra Digest tegen. Dr. Perez, een ogenschijnlijk gerespecteerde en deskundige arts, is prominent aanwezig op de verkoopwebsite en op YouTube, waar hij het product Nutra Digest aanprijst. Hij leek overtuigend en oprecht, en ik dacht dat hij misschien wel het antwoord was op mijn darmproblemen.

  Echter, na verder onderzoek op internet en het lezen van commentaar op Trustpilot, begon ik te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Dr. Perez en Nutra Digest. Het verbaasde me dat iemand als Dr. Perez, die zijn reputatie op het spel zet door een product te promoten, blijkbaar geen aandacht besteedde aan de feedback van klanten op platforms zoals Trustpilot. Er waren veel negatieve beoordelingen en beschuldigingen van misleiding, wat me zorgen baarde.

  Deze situatie maakte me niet alleen sceptisch over Nutra Digest, maar ook over Dr. Perez zelf.

 14. Darmproblemen zijn een veelvoorkomend ongemak dat velen van ons op een bepaald moment in ons leven ervaren. Ik ben geen uitzondering op deze regel; in feite ben ik meer dan eens opgenomen geweest in het ziekenhuis vanwege ernstige darmproblemen. In mijn zoektocht naar een oplossing kwam ik Nutra Digest tegen, een product van Dr. Perez dat beweerde mijn spijsverteringsproblemen te verhelpen. Dit is mijn verhaal met mijn persoonlijke ervaring met Nutra Digest en de negatieve gevolgen ervan, in de hoop anderen te waarschuwen voor de mogelijke bijwerkingen.

  Na het zien van de lange promotievideo van Dr. Perez, waarin Nutra Digest werd gepresenteerd als een wondermiddel voor darmproblemen, was ik hoopvol. Ik dacht: wat heb ik te verliezen? En dus besloot ik het product te proberen. In het begin leek het alsof Nutra Digest enige verlichting bood. Ik merkte een lichte verbetering in mijn spijsvertering, maar al snel sloeg het noodlot toe. In plaats van mijn darmproblemen op te lossen, kreeg ik te maken met een ernstige verstopping.

  De verstopping was zo hevig dat ik gedwongen was om terug te keren naar het ziekenhuis en medicatie te nemen om de situatie te verhelpen. Gedurende deze beproeving voelde ik me niet alleen lichamelijk ongemakkelijk, maar ook emotioneel uitgeput door het valse gevoel van hoop dat Nutra Digest had gegeven. In een poging om antwoorden te krijgen en mijn zorgen te uiten, nam ik contact op met Dr. Perez en het bedrijf achter Nutra Digest. Tot mijn grote teleurstelling gaven zij geen thuis. Ik ontving geen antwoord op mijn e-mails, wat alleen maar bijdroeg aan mijn gevoel van frustratie en teleurstelling.

  Waarschuwing voor Nutra Digest en de bijwerkingen!

  Mijn ervaring met Nutra Digest heeft mij doen inzien dat het belangrijk is om voorzichtig te zijn met het gebruik van dergelijke producten, vooral als het gaat om onze gezondheid. In plaats van blindelings vertrouwen te hebben in de beweringen van een product, is het essentieel om zorgvuldig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat we iets nieuws proberen.

  Hoewel mijn ervaring slechts één geval is, is het belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijke bijwerkingen en risico’s die gepaard kunnen gaan met het gebruik van producten als Nutra Digest. In dit geval heeft het product niet alleen gefaald in het leveren van de beloofde resultaten, maar heeft het ook geleid tot ernstige complicaties.

  Als iemand die persoonlijk heeft geleden onder de gevolgen van Nutra Digest, voel ik me verplicht om anderen te waarschuwen voor de mogelijke bijwerkingen en risico’s van dit product.

 15. Sinds ik de films van de verkoper kijk, slaap ik stukken beter. Na ongeveer 5 minuten val ik in slaap. Ik hoef geen slaapmiddel meer te gebruiken hulde aan deze dokter!

 16. The company responsible for allowing scams to be marketed over the internet should be penalised for allowing its users to be defrauded….There are far too many scams and in all fields – especially health.

 17. Hebben jullie al eens serieus gekeken naar de advertenties op deze site?

  Ik kan binnen 6 weken van mijn dunne haar af zijn, binnen no-time gezond slapen en wat al niet meer zij.
  Ook spirituele behandelingen op afstand om van mijn prikkelbare darm syndroom af te komen.

  En dat terwijl er commentaar wordt gegeven op advertenties die worden afgedaan als fake.

  Dat kan beter!

 18. Ik heb helaas deze pillen gekocht. Na het gebruikt van Nutra digest ervaar ik diarree, buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik heb deze symptomen nu al ongeveer 3 dagen en het lijkt niet te verbeteren. Ik heb geen koorts, maar voel me wel moe en uitgedroogd. Ik heb geprobeerd om veel water te drinken en heb bepaalde voedingsmiddelen vermeden, maar het lijkt niet te helpen. Ik ga zo naar de huisartsenpost, dit is niet goed.

 19. Het wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van Nutra Digest is heel beperkt en er is nog steeds meer onderzoek nodig om de werkzaamheid van het product te bevestigen. Er zijn echter enkele studies uitgevoerd naar de ingrediënten in Nutra Digest.

  Bijvoorbeeld, sommige studies hebben aangetoond dat probiotica en prebiotica effectief kunnen zijn bij het verbeteren van de darmgezondheid en de spijsvertering. Er zijn ook enkele aanwijzingen dat bepaalde enzymen kunnen helpen bij het afbreken van voedsel en de opname van voedingsstoffen bevorderen. Echter, deze studies zijn over het algemeen van beperkte omvang en hebben vaak gemengde resultaten.

  Op internet ook negatieve ervaringen te vinden zijn over Nutra Digest. Sommige mensen melden bijwerkingen zoals misselijkheid, buikpijn en diarree na het gebruik van het supplement. Anderen hebben aangegeven dat ze geen verbetering van hun spijsverteringsproblemen hebben ervaren.

  De marketingclaims zoals deze, zijn niet altijd wetenschappelijk onderbouwd zijn en soms bedoeld zijn om de verkoop te stimuleren. Hoewel het mogelijk is dat er een persoon genaamd Dr. Raphael Perez bestaat die betrokken is bij de ontwikkeling of verkoop van Nutra Digest, is het ook mogelijk dat dit een marketingstrategie is om het product te promoten.

 20. Zelfs met de meest uitstekende videodownloadapp is het op 1 of andere manier niet mogelijk een afspeelbare video te downloaden om zo sneller door de ellenlange video heen te kunnen….. Zeer ergerlijk.

  • inderdaad ja je word dood en dood moe van die stem zelf en dan nog de berg informatie, een beknopte samenvatting zou veel positiever zijn om te verkopen denk dat 30% bij 5 minuten al afhaakt en dan bij 15 minuten 95% is afgehaakt vanwege het storende eentonige gezever van deze msn

 21. Antoine

  Irritant langdurige loftuitingen. En genoeg is genoeg….hou nou eens een keer je mond en
  kom ter zake, borrelde bij mij meerdere keren op.
  Die hele show was in mijn optiek een duidelijke uiting van de heilige graal van de commercie:
  EMOTIONELE MANIPULATIE. Op zich niet slecht gedaan. Het draait om geld.
  Als dit internationaal is dan weet ik vrijwel zeker dat heel wat mensen als sterren in een “black hole” worden gezogen. Bingo. Hebben die kip.
  Ter afsluiting: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.

 22. Op de website van Dr. Raphaël Perez wordt dit product verkocht. Dus hij heeft hier een relatie mee.

  Restaurer la santé de l’intestin Un intestin poreux est la source de nombreuses maladies. La composition de Nutra Digest est spécialement étudiée pour la restauration de l’intestin avec la synergie de 16 ingrédients.

  https://www.drraphaelperez.fr/produit/nutra-digest/

 23. Het lijkt een beetje op de voormalige kruidendokter vd, Moosdijk (?)
  Toch ook wel vreemd dat een krant dergelijke advertentie klakkeloos plaatst. Brengt ook hier natuurlijk veel geld op. (Zoals de ” POST” ,….. wij verzenden alleen en kijken niet naar de inhoud)
  Inderdaad een filmpje aangekondigd voor enkele minuten, maar die onzin duurt zeker een half uur, met telkens domme herhalingen.
  Oplichting ??? Het zou zo maar kunnen.

 24. in het begin van de video wordt gezegd dat het een paar minuten duurt om de video te bekijken. Vervolgens duurt het een half uur. Dan gaan mijn stekels al overeind staan.
  uit nieuwsgierigheid toch gekeken. Wat een manier om mensen in de maling te nemen.
  Bah….ik heb er geen normale woorden voor.

 25. Dacht al een heel verhaal om uiteindelijk een produtkt aan te smeren!!!
  Wie kun je nog vertrouwen als het om handel wat geld opbrengt gaat, zelf over gezondheid van mensen heen. Misdadig!

 26. Ondertussen ook ontdekt dat geen enkele mail tot bestemming geraakt. Op zijn minst duidelijk dat dit oplichting is.

 27. Herhaling op herhaling van echt alle problemen wat er in je lichaam kan gebeuren om je te overtuigen dat dit het juiste geneesmiddel. Ik geloof hier helemaal niets van.
  Hele mooie verhalen en tot vervelends toe om dit product te kopen.
  Heren ik bedank hiervoor.

 28. Wat een slechte verkoopvideo en wat een onzin vertellen ze. Ik denk ook dat deze pillen uit China komen, met een mooie stikker erop.

 29. Dit is duidelijk oplichterij en een die gericht is op kwetsbare mensen die wanhopig op zoek zijn naar oplossingen voor hun gezondheidsproblemen. Bah Bah Bah wat een viespeuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in