Night fatburn extreme review & ervaringen (Nature’s finest)is dit ok?

Night fatburn extreme review & ervaringen (Nature's finest)is dit ok?
Night fatburn extreme review & ervaringen (Nature's finest)is dit ok?

Het is inmiddels 2023 en de eerste advertenties over afvallen verschijnen weer op Facebook. Dit product wordt verkocht door Nature’s finest of Nutrisslim via Facebook advertenties. De kostprijs van dit “wonderpoeder” is €36,95

Claim Night fatburn extreme

Het bedrijf geeft op zijn verkooppagina het volgende aan:

 1. Onderzoekers hebben een vrucht gevonden die helpt voorkomen dat vet zich ophoopt in je lichaam… en dit voorgoed!
 2. Italiaanse “Blood Fruit” (Bloedvrucht) helpt om broekmaten te verkleinen en vetrollen te verwijderen bij mannen en vrouwen
 3. Internationale onderzoekers hebben een “bloedvrucht” gevonden die alleen groeit in de buurt van de berg Etna op Sicilië, Italie
 4. KLINISCH BEWEZEN: Tot 7 cm slankere taille* met natuurlijke ingrediënten
 5. Nu ontwikkelde een prestigieus Italiaans laboratorium een actieve stof genaamd Morosil® die boordevol anthocyanines zit.
 6. Morosil® is een extract verkregen uit Moro rode sinaasappels, een unieke variëteit van donkerrode sinaasappels met het hoogste gehalte aan anthocyanines – de actieve stof waarvan bewezen is dat het vetophoping en obesitas bestrijdt. Het is klinisch bewezen dat het het lichaamsgewicht vermindert, de BMI en de lichaamssamenstelling verbetert en de taille-omtrek vermindert.

Wetenschappelijk onderzoek

Er is enig wetenschappelijk bewijs beschikbaar voor sommige van de ingrediënten in dit product, hoewel de effectiviteit en veiligheid van het product als geheel afhangt van de specifieke doseringen van elk ingrediënt en hoe het wordt gebruikt.

 • Maltodextrine: Maltodextrine is een koolhydraat dat vaak wordt gebruikt als vulmiddel in voedingsmiddelen en heeft geen directe impact op gewichtsverlies.
 • Erythritol: Erythritol is een natuurlijke zoetstof die caloriearm is en een lage glycemische index heeft. Het kan helpen bij het verminderen van calorie-inname en het reguleren van de bloedsuikerspiegel, maar er is meer onderzoek nodig om de effecten op lange termijn te begrijpen.
 • Morosil®: Morosil® is een extract van rode sinaasappel dat rijk is aan anthocyanen en andere bioactieve stoffen. Er is enig bewijs dat Morosil® kan helpen bij het verminderen van lichaamsgewicht en buikvet bij mensen met overgewicht, hoewel meer onderzoek nodig is om de effecten te bevestigen.
 • Natuurlijk citroenaroma: Dit ingrediënt wordt gebruikt voor smaak en heeft geen directe impact op gewichtsverlies.
 • Stabilisator cellulose: Cellulose is een natuurlijke stabilisator die vaak wordt gebruikt in voedingsmiddelen en supplementen. Het heeft geen directe impact op gewichtsverlies.
 • L-carnitine: L-carnitine is een aminozuur dat betrokken is bij de vetstofwisseling. Er is enig bewijs dat L-carnitine kan helpen bij het verminderen van lichaamsvet en het verbeteren van de fysieke prestaties, maar er is meer onderzoek nodig om de effecten te bevestigen.
 • Extract van valeriaan: Extract van valeriaan wordt soms gebruikt om te helpen bij slaapproblemen, maar het heeft geen directe impact op gewichtsverlies.
 • Zoetstof steviolglycoside: Steviolglycosiden zijn zoetstoffen die worden gewonnen uit de Stevia-plant. Ze zijn caloriearm en hebben geen directe impact op gewichtsverlies.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel sommige van deze ingrediënten mogelijk enige voordelen hebben voor gewichtsverlies, het nemen van een enkel product op zichzelf waarschijnlijk niet voldoende is om significant gewichtsverlies te veroorzaken.

Ervaringen

Er zijn veel negatieve ervaringen op internet. De rode draad is dat het niet werkt. Op de website van de verkoper zijn alleen maar positieve ervaringen. Uiteraard werkt het ook bij enkele mensen en vaak blijkt dit te gaan om een placebo effect.

Stof tot nadenken

 1. Waarom schrijven huisartsen dit niet voor als je te zwaar bent?
 2. Welke laboratorium is het prestigieus Italiaans laboratorium dat wordt benoemd.
 3. Wetenschappelijk onderzoek moet onafhankelijk zijn en moet kunnen worden getoetst,
 4. Waarom is er nergens bewijs te vinden dat er onderzoek heeft plaats gevonden
 5. Waarom zijn er veel negatieve reacties op Facebook en internet?
 6. O ja bijna vergeten, ze hebben een niet goed geld terug garantie. Als het niet werkt mag je het ongeopend en in de originele verpakking terugsturen……..
 7. Het heeft enige moeite gekost, maar door AI te gebruiken, hebben wij wat informatie kunnen opsporen. Als we het goed lezen is beperkt gewichtsverlies mogelijk, maar niet extreme.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Night fatburn extreme of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in