Neuro socks review: Werkt het wel?

Neuro socks review: Werkt het wel ?
Neuro socks review: Werkt het wel ?

Neuro socks zijn speciale sokken met hele bijzondere eigenschappen of toch niet. ’s morgen als je de televisie aanzet, dan wordt je verrast door de TV reclame van o.a. Tellsell. Soms hebben ze bruikbare producten, maar vaak zit er een hoop onzin tussen. Vanmorgen werd ik verrast door speciale sokken, zgn neuro socks.

Wolfgang Kropshofer van Neuro socks

Op de TV reclame van Tellsell ,verteld Wolfgang Kropshofer op een populaire pseudo wettenschappelijke manier, over de wonderbaarlijke werking van deze sokken.

Het Neuro Tech patroon, onder aan de sok, zou voor de spectaculaire werking zorg dragen. Als ik naar deze sok kijk, zie ik niets bijzonders. Als een bedrijf een soort van gezondheidsclaim doet, moet men dit bewijzen. En als er bewijs wordt geleverd moet dit op een onafhankelijke wetenschappelijke manier worden geverifieerd.

Uiteraard hebben wij online literatuur onderzoek gedaan, naar het wetenschappelijk onderzoek. Echter er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek en/of bewijs te vinden. In de reclame op Tellsell, worden veel niet bewezen aannames genoemd, zoals pijnbestrijding en de stimulatie van het menselijk zenuwstel, hierdoor zou het lichaam zichzelf herstellen.

De mensen die deze speciale sokken gebruikten hadden geen of minder rugklachten, knieklachten en hadden meer energie. De prijs voor deze fantastische sokken is €44. Je moet er dan wel snel bij zijn, want door de grote vraag kan er een grotere levertijd zijn.

Onderstaande youtube film maakt deel van deze reclame.

Neuromuscular science Neuro socks

Dit bedrijf zou zich hebben gespecialiseerd in neuromuscular science. De sokken bevatten VOXX Human Performance Technology (HPT), dat er voor zorgt dat de kwaliteit van leven wordt verbeterd. De Materiaalsamenstelling is 47% nylon, 47% polyester en 6% elastaan.

Op de reclame van Tellsell, had een vrouw door het dragen geen medicijnen voor pijnbestrijding meer nodig en een onvermijdelijke operatie was niet meer nodig.

Is er wetenschappelijk bewijs?

Er is momenteel (geen!!) onvoldoende wetenschappelijk bewijs om de claims over VOXX HPT te ondersteunen. De studies die zijn uitgevoerd naar de effectiviteit van de technologie zijn vaak klein en van matige kwaliteit. Bovendien is het belangrijk om op te merken dat er veel factoren kunnen bijdragen aan verbeteringen in prestaties en welzijn, dus het is moeilijk om te bepalen of de voordelen die worden toegeschreven aan VOXX HPT echt te danken zijn aan de technologie zelf of aan andere factoren. Als u overweegt VOXX HPT-producten te gebruiken, is het altijd een goed idee om eerst met uw arts te praten en uw opties te overwegen op basis van de best beschikbare wetenschappelijke informatie.

Werkt het ook?

Er is geen wetenschappelijk bewijs om te bepalen of VOXX HPT echt werkt zoals geadverteerd. Hoewel sommige gebruikers positieve ervaringen hebben gemeld, kunnen de resultaten variëren en kunnen er andere factoren zijn die bijdragen aan eventuele waargenomen effecten. Als u overweegt om VOXX HPT te proberen, is het belangrijk om eerst met uw arts te praten en te overwegen of het geschikt is voor uw specifieke situatie en gezondheidstoestand.

Disclaimer Neuro socks

In de disclaimer staat vermeld: “The results of using VoxxLife products are not typical and individual results may vary. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease”.

In het Nederlands vertaald: Onze producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Wij vinden dit heel raar en opmerkelijk!

Dan is natuurlijk de vraag waarvoor zijn deze producten dan bestemd? Het antwoord voor de verkoop en zoveel mogelijk winst te maken.

Tellsell en Neuro socks

Ik snap niet waarom Tellsell dit soort reclame uitzend.

Als ik kijk naar de disclaimer en het reclame verhaal, dan is onze mening dat dit product een vorm is van kwakzalverij. Ons advies is dan ook, koop dit product niet.

En als je knie, rug of pijnklachten hebt, vraag dan je arts om advies!

Online ervaringen

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Neuro socks review of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

36 REACTIES

  • alle 2 dus. reclame voor belspelletjes mag gelukkig niet meer, waarom dit dan wel pure oplichting dus. net zoals die zgn onkruidbrander.kijk ff op je elektrameter, en tollen maar mensen. maar nu het mooiste. 2 weken na die reclame stond dat ding voor de helft van de prijs bij Dirk vd broek hahaha en zo gaat dat met veel van die dingen,

 1. Sommige dingen van Tellsell zijn goed, voordat je het koopt moet je op Google kijken. Een voorbeeld wat goed was, is de blender, voor het eerst via Tellsell verkocht en dit is een produckt!

  • Het woord placebo wordt in relatie tot kwakzalverij gebruikt met als betekenis nep, fraude of bedrog. In deze context wordt met de term placebo op de veronderstelde geneeskundige werking van alternatieve behandelingen geduid. Aanhangers van alternatieve behandelingen schrijven immers medische effecten die louter op placebo terug te brengen zijn toe aan het gebruikte middel.

   Placebo is zowel bij de traditionele geneeskunde, als bij alternatieve therapie onvermijdelijk. De reële medicinale waarde van een geneesmiddel ligt in het significant overstijgen van het placebo-effect. De enige plaats waar bewust en intentioneel mensen worden behandeld met inactieve pillen is in het wetenschappelijk onderzoek, om door vergelijking te kunnen vaststellen hoeveel van het waargenomen effect van een nieuw middel toe te schrijven is aan het placebo-effect. Hoewel een placebo-pil geen actieve bestanddelen heeft, kan ook het placebo-effect een echte verbetering van een klacht teweegbrengen.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Placebo_(middel)#Placebo_versus_kwakzalverij

 2. Goedemiddag, niemand van jullie heeft het aangeschaft en niemand van jullie kan dan oprecht oordelen of iets wel of niet helpt. Ik was zelf als voorbeeld bij de Ostheopaat vorige week, leek ook wel een beetje hocus pocus maar ik ben toch mooi van de pijnen af die mij al een half jaar terroriseerden de gewone fysio zag niet eens waarom het ging waarof het euvel zat. Nog een ander voorbeeld: er zijn ook bedrijven die slimmere fietskleding en fietshelmen maken die je helpen sneller te fietsen, ook bestaan er werkelijk zilversokken die werken tegen vermoeidheid en je bloedsomloop stimuleren ( wel een stuk goedkoper !) of wandelwol waar veel mensen zich veel fijner mee bewegen en waar veel mensen zelfs nog nooit van gehoord hebben, ok het is allemaal een stuk voordeliger dan de Neuro sokken maar ik bedoel maar zo ik zou niet zomaar klakkenloos zeggen dat iets onzin is als je het niet zelf eerst uitgeprobeerd hebt. Je mag ze gewoon 30 dagen op zicht gebruiken dus wat let je ? wat gaat het worden ??? dure Neuro sokken ? of de 4 x voordeligere zilversokken of gewoon wandelwol ( waar je als oudere de hele dag pijnvrij mee rond kunt lopen….) doe er je voordeel mee !!! grt.

 3. Je moet kritisch kijken naar een advertentie voordat je iets koopt. In een advertentie wordt altijd iets overdreven, maar in dit geval wordt alles verzonnen.

 4. De advertentie klopt niet, het verbaasd mij niet dat het ergens tegen een paar euro in China wordt geproduceerd. Misschien is dit al te vinden op alliexpress.

 5. Het is gewoon te mooi om waar te zijn, sokken met een hersen en zenuwstel activatie stof. En de disclaimer spreekt het product tegen. Als het werkt dan moet je dit opnemen in je disclaimer. Waar worden deze sokken gemaakt, China…….

 6. De sokken worden van tevoren ingestraald met speciale neurologe gammastralen, om het maximale neurologe effect te verkrijgen dat werkt op de grote duim 😉

 7. Hoe durven ze dit aan te bieden. In de reclamefilm werd gesteld dat je geen of minder last zou hebben van artrose en je zenuwstel, de schade in je lichaam zou herstellen. Dit zijn oplichters!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in