Mory Appelazijn in capsulevorm Review + Ervaringen: Abonnement!

Mory Appelazijn in capsulevorm Review + Ervaringen: Abonnement!

In dit artikel onderzoeken we de kosten en marketingpraktijken van Norwegian Lab, een bedrijf dat een gewichtsverlies supplement genaamd Mory Appelazijn in capsulevorm aanbiedt. Veel klanten klagen op Trustpilot over de prijzen en automatische verzendingen die aan het proefpakket zijn gekoppeld.

Marketing

In de wereld van verkoop en marketing zijn er helaas bedrijven die agressieve en ongewenste tactieken gebruiken om hun producten te promoten. Norwegian Lab, het bedrijf achter het gewichtsverlies supplement Mory, is een voorbeeld van een onderneming die dergelijke methoden hanteert.

SPAM marketingpraktijken van Norwegian Lab
SPAM marketingpraktijken van Norwegian Lab

Ze sturen ongevraagd spam-e-mails en plaatsen opdringerige Facebook-advertenties om hun product onder de aandacht te brengen. Deze tactieken kunnen potentiële klanten irriteren en leiden tot een negatieve perceptie van het merk. Bovendien kunnen bedrijven die zich bezighouden met dergelijke marketingpraktijken in strijd zijn met anti-spamwetgeving en consumentenbeschermingsregels, wat kan leiden tot boetes of andere juridische gevolgen. Het is essentieel dat bedrijven ethische en verantwoorde marketingmethoden toepassen om een positieve relatie met hun klanten op te bouwen en hun reputatie te behouden.

Norwegian Lab, het bedrijf achter het gewichtsverlies supplement Mory, sturen ongevraagd spam-e-mails en plaatsen opdringerige Facebook-advertenties
Norwegian Lab, het bedrijf achter het gewichtsverlies supplement Mory, sturen ongevraagd spam-e-mails en plaatsen opdringerige Facebook-advertenties

Wat zijn de ingrediënten?

De ingrediënten in Mory, het gewichtsverlies supplement, zijn als volgt (per 1 capsule):

 1. Appelazijn (500 mg)
 2. Choline (5 mg)
 3. Vitamine D3 (5 µg, 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
 4. Chroom (40 µg, 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
 5. Rode bietenpoeder (45 µg)
 6. Granaatappelpoeder (45 µg)
 7. Frambozenketonen (45 µg)
 8. Foliumzuur (120 µg, 60% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)
 9. Vitamine B12 (1,2 µg, 48% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

Deze ingrediënten kunnen bijdragen aan gewichtsverlies, vetverbranding, eetlustregulatie en algehele gezondheid. Het is echter belangrijk om te onthouden dat er geen wondermiddel bestaat voor gewichtsverlies en dat een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging, cruciaal is voor blijvend gewichtsverlies en welzijn. Raadpleeg altijd een arts of voedingsdeskundige voordat je begint met een supplement, vooral als je medische aandoeningen hebt of medicijnen gebruikt.

Bijwerkingen

Hoewel de ingrediënten in Mory in veel gevallen natuurlijk voorkomen en soms al in de dagelijkse voeding aanwezig zijn, kunnen er nog steeds bijwerkingen optreden bij het nemen van dit supplement. De mogelijke bijwerkingen zijn afhankelijk van de individuele tolerantie en gevoeligheid voor de ingrediënten, evenals de dosering. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn:

 1. Appelazijn: Overmatige inname van appelazijn kan leiden tot maagklachten, een lagere kaliumspiegel in het bloed en tandglazuurerosie.
 2. Choline: Inname van hoge doses choline kan bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, diarree en visachtige lichaamsgeur veroorzaken.
 3. Vitamine D3: Overmatige inname van vitamine D kan leiden tot verhoogde calciumspiegels in het bloed, wat kan resulteren in misselijkheid, braken, verlies van eetlust en nierstenen.
 4. Chroom: Hoewel chroom over het algemeen veilig is in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, kan overmatige inname leiden tot bijwerkingen zoals bloedsuikerproblemen, nierbeschadiging en interacties met bepaalde medicijnen.

De overige ingrediënten (rode bietenpoeder, granaatappelpoeder, frambozenketonen, foliumzuur en vitamine B12) kunnen over het algemeen veilig worden geconsumeerd. Toch is het belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet te overschrijden en te letten op mogelijke allergieën of intoleranties.

Voordat je een nieuw supplement inneemt, is het belangrijk om met je arts of voedingsdeskundige te overleggen, vooral als je bestaande medische aandoeningen hebt of medicijnen gebruikt. Zij kunnen je adviseren over de veiligheid en geschiktheid van het supplement op basis van je persoonlijke gezondheid en behoeften.

Is er wetenschappelijk bewijs?

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Mory als geheel effectief is voor gewichtsverlies. Hoewel sommige van de ingrediënten in Mory in verband zijn gebracht met gewichtsverlies en gezondheidsvoordelen, zijn de beschikbare onderzoeken vaak beperkt en soms tegenstrijdig.

Bijvoorbeeld:

 1. Appelazijn: Er zijn enkele kleine studies die suggereren dat appelazijn kan bijdragen aan gewichtsverlies en het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Echter, grotere en meer langdurige onderzoeken zijn nodig om deze bevindingen te bevestigen.
 2. Chroom: Hoewel chroom de bloedsuikerspiegel en insulinegevoeligheid kan reguleren, zijn de effecten op gewichtsverlies in onderzoeken niet eenduidig. Sommige studies hebben een klein effect op gewichtsverlies gevonden, terwijl andere geen significant effect hebben aangetoond.
 3. Frambozenketonen: De meeste onderzoeken naar frambozenketonen zijn uitgevoerd op dieren of in reageerbuizen, en er is beperkt bewijs voor hun effectiviteit bij mensen. Meer onderzoek, met name klinische studies bij mensen, is nodig om hun impact op gewichtsverlies te beoordelen.

Over het algemeen is het belangrijk om te onthouden dat er geen wondermiddel bestaat voor gewichtsverlies. Een combinatie van gezonde voeding, lichaamsbeweging en een algehele gezonde levensstijl is essentieel voor blijvend gewichtsverlies en een goede gezondheid. Voordat je een supplement zoals Mory gebruikt, is het aan te raden om met een arts of voedingsdeskundige te overleggen om te bepalen of het geschikt is voor jou en of er voldoende wetenschappelijke ondersteuning is voor de ingrediënten en hun voordelen.

Heb je deze pillen nodig om af te vallen?

Het is niet noodzakelijk om dure pillen of supplementen te gebruiken om af te vallen. De basis van succesvol gewichtsverlies ligt in het handhaven van een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk om te focussen op het creëren van een calorie-tekort door minder calorieën te consumeren dan je verbrandt en het maken van voedzame voedselkeuzes.

Sommige supplementen, zoals Mory, kunnen beweren bij te dragen aan gewichtsverlies, maar de effectiviteit van deze producten is vaak niet goed onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Bovendien kunnen supplementen niet de plaats innemen van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, die beide cruciaal zijn voor het bereiken en behouden van een gezond gewicht.

In plaats van te vertrouwen op dure pillen, is het beter om te investeren in het ontwikkelen van gezonde gewoontes en het verkrijgen van ondersteuning van professionals zoals voedingsdeskundigen, diëtisten of personal trainers, indien nodig. Het is ook belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over gewichtsverlies en te begrijpen dat het tijd en inspanning kost om blijvende veranderingen te bereiken.

Als je overweegt om een supplement te gebruiken om je gewichtsverliesdoelen te ondersteunen, is het belangrijk om eerst met een arts of voedingsdeskundige te overleggen. Zij kunnen je helpen bepalen of een bepaald product geschikt is voor jou en je begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen over je gezondheid en welzijn.

Conclusie

Mory, aangeboden door Norwegian Lab, is een dure optie met dubieuze marketingpraktijken. Er zijn gezondere en kosteneffectievere manieren om gewicht te verliezen dan het gebruik van deze pillen. Door te kiezen voor een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het ontwikkelen van gezonde gewoontes, kan men duurzaam gewichtsverlies bereiken zonder te vertrouwen op onbewezen en dure supplementen.

3 REACTIES

 1. Stuur het gewoon terug en geef aan dat je dit niet hebt besteld en dat je tijdig hebt opgezegd. Als je niet hebt betaald moeten ze je, met je in gebreken te stellen. Dit hebben ze nog niet gedaan. Vergeet niet het regent klachten over hun werkwijze. En als je een aanmaning ontvangt neem dan contact op met een sociaalraadsman, die kan je mogelijk heldpen (https://www.sociaalwerknederland.nl/sociaal-raadslieden)

 2. Goedemiddag,

  Ik wil geen abonnement, ik wil het eerst uitproberen.
  Wat moet ik doen om het abonnement op te zeggen?

  Jullie hebben het over een bedrag van 118,00 euro.
  Sorry maar dat ga ik niet betalen.

  • Ik heb hetzelfde probleem nu ik wil hun niet betalen voor iets dat ik niet wou hebben ze mij nu een pak van 4 maanden capsules opgestuurd wat gebeurd er als je niet betaald? Geven ze het door aan incassobureau ofzo? Mijn bedrag is 138 euro ik wil het echt niet betalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in