Magnetische afslankteenringen zijn klinklare onzin ! 4.48/5 (23)

54
3612
Magnetische afslankteenringen uit China
Magnetische afslankteenringen uit China

Na aanleiding van mijn vorige blogartikel kreeg ik de vraag of de magnetische afslankteenringen, wel een werkzaam bestanddeel zouden bevatten. Van deze teenringen zou je gaan afvallen, ook zonder dieet en enige sportbeoefening. De werking berust wederom op een oud magnetisch Chinees acupressuur principe. Dit principe gecombineerd met magnetische en een beetje Jing en Jang, zou jou helpen af te vallen. In no time, 20 kilo eraf. Je hoeft alleen maar op de bank te zitten en je afslankteenring maar aan te doen.

Klinkklare onzin

Om heel eerlijk te zijn, dit is wederom klinkklare onzin. In Nederland moet je voor 2 paar magnetische afslank ringen € 9,00 betalen en bij Aliexpress $2,55 omgerekend €2,50 voor 5 paar. En als doorzoekt, heb je één paar voor €0,28 inclusief verzendkosten. In de omschrijving van de fabrikant, dat deze teenringen het metabolisme verhogen, de bloedsomloop wordt verhoogd, waarschijnlijk heeft het ook een anabool effect wat je wordt zonder te trainen gespierder. Natuurlijk is dit een eeuwenoude Chinese techniek en door de acupressuurpunten ga je afvallen, zonder enige kennis van hoe het allemaal werkt. In de volksmond wordt dit al snel oplichting genoemd.

Wetenschappelijk bewijs

Er is geen wetenschappelijk bewijs, want hiervan val je niet af. Je valt wel af op je bankrekening. En de verkoper komt bij op zijn rekening. Door universiteiten wordt onderzoek gedaan, naar methode om veilig af te vallen. De rode draad in deze onderzoeken zijn, minder eten en meer bewegen. Er is dus bewijs dat dit soort onderzoeken werkt. Kijk maar naar TV programma’s over afvallen, bijvoorbeeld kijk eens naar Obese van RTL5.

Verkoopverhaal

De verkoper of verkoopster maakt er een mooi verhaal van. Dit wordt vervolgens geadverteerd op internet en verkocht bij o.a. bol.com. Dat dit soort dingen daar verkocht wordt, valt mij vies tegen. Ik had verwacht dat bol.com geen prutszooi zou verkopen. Tenslotte als het bij bol.com wordt verkocht is het goed toch? Dit behoor je niet te verkopen!

De koper

Deze koper of koopster moet verschrikkelijk naïef zijn en wil maar al te graag geloven, vaak tegen beter weten in, dat je hierdoor gaat afvallen. Als je toch je geld kwijt wil, koopt het dan voor €2,50 bij Aliexpress. Bij Aliexpress kun je nog een dispuut openen om je geld terug te krijgen. En Aliexpress betaald terug.

Wat werkt wel

Een dieet gecombineerd met bewegen werkt gegarandeerd bij de meeste mensen. En als je dieet begint, adviseer ik je te starten met een koolhydratenvrij dieet. Zoals bijvoorbeeld het Atkins dieet.

Please rate this

54 COMMENTS

 1. Deze worden aangeboden door afslankringen.nl. Ik heb ook zo stom geweest om daar dingen te bestellen en je krijgt je geld niet terug. Kijk maar naar de uitzending van Trosradar.

  http://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/15-02-2016/afslankteenringen/

  Hier hebben ze zeker ook een mening over dit bedrijf

  https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/afslankringen.nl/details?companyId=df4fbb8a-763b-457e-83c9-6c4a115ab8b5

  http://forum.viva.nl/forum/lijf-lijn/detox-oplichterij/list_messages/289949/1

 2. Geen enkel product wat afslankringen verkoopt werkt! Dit is weggegooid geld, lees de disclaimer van dit bedrijf!!

 3. Mensen zitten vast in een voedingspatroon. Hier komen ze niet uit en ze proberen alles om dit te doorbreken. Daarom kopen mensen deze artikelen, om deze impasse te doorbreken. Deze mensen willen graag afvallen en bedrijven spelen hierop in.

 4. Mensen horen maar al te graag wat ze willen horen. Daar spelen die soort mensen graag op in. En het verkoopt nog steeds.

 5. Als ik het gekocht zou hebben, zou ik mij goed belazerd voelen. Ze moeten die verkoop van dit soort producten verbieden!

 6. Deze meneer verkoopt ondeugdelijke afslankmiddelen. Je krijgt geen geld terug, lees de disclaimer van deze meneer. Ik hoop dat het snel is afgelopen met zijn bedrijf!

 7. Ik ben zo dom geweest om dit te kopen en meneer reageert niet op de mail waarin ik mijn geld terug vraag!

  • Deze meneer moeten ze in de gevangenis zetten, met aan elke teen en vinger afslankteenringen. Pas als hij toegeeft dat het werkt moeten ze vrij laten.

   • Die zooi wordt nog steeds verkocht en niemand doet er iets tegen. Waarom, omdat er niets inzit en dus niet schadelijk is, dus hoeven de instanties niets te doen !

 8. Het is te mooi om waar te zijn! Inmiddels heeft mijn vrouw ondervonden dat het niet werkt.

 9. Ja, je hebt wettelijk gezien nog bedenktijd en de leverancier geeft aan: “14 dagen retourrecht”.

 10. Dat afslankringen.nl nog steeds bestaat, ondanks alle bewijs en TV uitzendingen. Blijkbaar zijn er veel goedgelovige mannen en vrouwen

 11. Afslankringen.nl bestaan nog steeds om er altijd mensen zijn zoals ik, die er in trappen. De misleidende reclame van de meneer, zorgt ervoor dat je koopt.

 12. Op de website van deze “verkoper”staat:

  “De ringen stimuleren de acupressuur punten op je grote teen” Er is nergens bewijs dat dit ook werkt.

  En dit durft hij te beweren zonder schaamrood op zijn kaken. Deze meneer verkoopt idd rotzooi. Het wordt tijd dat deze meneer stopt met zijn onderneming.

 13. Dit zijn geen positieve ervaringen over het bedrijf achter Afslankringen.nl. Het gaat deze vent alleen, om geld te verdienen ten koste van jullie gezondheid.

 14. De verkoop van onzin noemt hij marketing! Ik heb heel iets anders geleerd, dit is het leveren van een soort van wanproduct !

 15. Je hoeft in ieder geval niet:

  Je hoeft er niet voor naar de sportschool
   Geen soep dieet voor te volgen
   En vergeet die vieze pillen!

  Wat een prutsers

 16. De klanten geven wel hele positieve reacties op de website van afslankringen, dit is ongeloofwaardig !

 17. Jij wilt: 

    Je gezondheid verbeteren, afvallen, gelukkig worden en een goed sexleven

  Neem dan geen teenringen en ga naar de sportschool en/of start een dieet

 18. De eigenaar van afslankringen Ruben van D… en zijn vriendin zijn allebei behoorlijk dik, waarom nemen ze zelf niet zo’n kuur met magnetische afslankteenringen. Volgens hun kun je afvallen zweten én zonder bang te zijn dat het slecht is voor je gezondheid. Het moeten allebei hartstikke gezonde en slanke mensen zijn.

  • Volgens een facebook reactie heeft hij om al zijn vingers en tenen zo’n magnetische afslankteenring, maar deze reactie is al weer verwijderd door hem van facebook. Zou het dan ook niet bij hem of zijn vriendin werken?

 19. Doordat de magneet de acupressuurpunten stimuleert, wordt eten sneller verteerd………………
  LOL !!!!

  Deze magnetische teenringen zijn gebaseerd op een eeuwenoude Chinese geneeskunst.
  LOL !!!

 20. Indien u niet bent afvallen kunt u niet of een beroep op ons doen. Bij het accepteren van deze voorwaarden gaat u daarmee akkoord en kunt daar later niet op terug komen. Wij hebben producten die het afslanken mogelijk maken, niet garanderen noch wetenschappelijk of medisch zijn getest.

 21. Tja er zijn nog steeds mensen die deze onzin geloven. En dan zijn er de bunzings die dit verkopen en als de waarheid verkopen.

 22. Aflslankringen.nl is er mee gestopt. Echter deze rotzooi wordt nog gewoon verkocht via internet!

Comments are closed.