Magnetische afslankteenringen zijn klinklare onzin !

37
524
Magnetische afslankteenringen uit China
Magnetische afslankteenringen uit China

Na aanleiding van mijn vorige blogartikel kreeg ik de vraag of de magnetische afslankteenringen, wel een werkzaam bestanddeel zouden bevatten. Van deze teenringen zou je gaan afvallen, ook zonder dieet en enige sportbeoefening. De werking berust wederom op een oud magnetisch Chinees acupressuur principe. Dit principe gecombineerd met magnetische en een beetje Jing en Jang, zou jou helpen af te vallen. In no time, 20 kilo eraf. Je hoeft alleen maar op de bank te zitten en je afslankteenring maar aan te doen.

Klinkklare onzin

Om heel eerlijk te zijn, dit is wederom klinkklare onzin. In Nederland moet je voor 2 paar magnetische afslank ringen € 9,00 betalen en bij Aliexpress $2,55 omgerekend €2,50 voor 5 paar. En als doorzoekt, heb je één paar voor €0,28 inclusief verzendkosten. In de omschrijving van de fabrikant, dat deze teenringen het metabolisme verhogen, de bloedsomloop wordt verhoogd, waarschijnlijk heeft het ook een anabool effect wat je wordt zonder te trainen gespierder. Natuurlijk is dit een eeuwenoude Chinese techniek en door de acupressuurpunten ga je afvallen, zonder enige kennis van hoe het allemaal werkt. In de volksmond wordt dit al snel oplichting genoemd.

Wetenschappelijk bewijs

Er is geen wetenschappelijk bewijs, want hiervan val je niet af. Je valt wel af op je bankrekening. En de verkoper komt bij op zijn rekening. Door universiteiten wordt onderzoek gedaan, naar methode om veilig af te vallen. De rode draad in deze onderzoeken zijn, minder eten en meer bewegen. Er is dus bewijs dat dit soort onderzoeken werkt. Kijk maar naar TV programma’s over afvallen, bijvoorbeeld kijk eens naar Obese van RTL5.

Verkoopverhaal

De verkoper of verkoopster maakt er een mooi verhaal van. Dit wordt vervolgens geadverteerd op internet en verkocht bij o.a. bol.com. Dat dit soort dingen daar verkocht wordt, valt mij vies tegen. Ik had verwacht dat bol.com geen prutszooi zou verkopen. Tenslotte als het bij bol.com wordt verkocht is het goed toch? Dit behoor je niet te verkopen!

De koper

Deze koper of koopster moet verschrikkelijk naïef zijn en wil maar al te graag geloven, vaak tegen beter weten in, dat je hierdoor gaat afvallen. Als je toch je geld kwijt wil, koopt het dan voor €2,50 bij Aliexpress. Bij Aliexpress kun je nog een dispuut openen om je geld terug te krijgen. En Aliexpress betaald terug.

Wat werkt wel

Een dieet gecombineerd met bewegen werkt gegarandeerd bij de meeste mensen. En als je dieet begint, adviseer ik je te starten met een koolhydratenvrij dieet. Zoals bijvoorbeeld het Atkins dieet.

37 COMMENTS

 1. Deze worden aangeboden door afslankringen.nl. Ik heb ook zo stom geweest om daar dingen te bestellen en je krijgt je geld niet terug. Kijk maar naar de uitzending van Trosradar.

  http://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/15-02-2016/afslankteenringen/

  Hier hebben ze zeker ook een mening over dit bedrijf

  https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/afslankringen.nl/details?companyId=df4fbb8a-763b-457e-83c9-6c4a115ab8b5

  http://forum.viva.nl/forum/lijf-lijn/detox-oplichterij/list_messages/289949/1

 2. Mensen zitten vast in een voedingspatroon. Hier komen ze niet uit en ze proberen alles om dit te doorbreken. Daarom kopen mensen deze artikelen, om deze impasse te doorbreken. Deze mensen willen graag afvallen en bedrijven spelen hierop in.

 3. Deze meneer verkoopt ondeugdelijke afslankmiddelen. Je krijgt geen geld terug, lees de disclaimer van deze meneer. Ik hoop dat het snel is afgelopen met zijn bedrijf!

 4. Dat afslankringen.nl nog steeds bestaat, ondanks alle bewijs en TV uitzendingen. Blijkbaar zijn er veel goedgelovige mannen en vrouwen

 5. Afslankringen.nl bestaan nog steeds om er altijd mensen zijn zoals ik, die er in trappen. De misleidende reclame van de meneer, zorgt ervoor dat je koopt.

 6. Op de website van deze “verkoper”staat:

  “De ringen stimuleren de acupressuurpunten op je grote teen – en als je wilt ook de tweede teen – met een sterk magnetisch veld van 1100 Gauss. Dat is dus echt makkelijk en snel afvallen zonder moeite.”

  En dit durft hij te beweren zonder schaamrood op zijn kaken. Deze meneer verkoopt idd rotzooi. Het wordt tijd dat deze meneer stopt met zijn onderneming.

 7. Dit zijn geen positieve ervaringen over het bedrijf achter Afslankringen.nl. Het gaat deze vent alleen, om geld te verdienen ten koste van jullie gezondheid.

LEAVE A REPLY