Kun je met Weight Watchers dieet 10 kilo afvallen? Review en ervaring

Kun je met Weight Watchers dieet 10 kilo afvallen? Review en ervaring
Kun je met Weight Watchers deieet 10 kilo afvallen? Review en ervaring

Weight Watchers is bedrijf met een gelijknamig product van een bedrijf uit de Verenigde Staten dat in 1963 is gestart.  Het verzorgt dieetprogramma’s die in groepsverband of digitaal gevolgd worden waarbij de deelnemers elkaar wekelijks ontmoeten om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen. Jane Nidetch is één van de medeoprichter van het bedrijf. De kosten hiervoor zijn vanaf €25 per maand. Met het duurste lidmaatschap krijg je online begeleiding. Tijdens het eerste jaar ontvang je een korting.

Het idee achter Weight Watchers is motivatie, sociale controle en competitie.

Tegenwoordig is Weight Watchers een op en top commerciële onderneming, die zijn weerga niet kent. Geen enkel ander dieet is zo bekend en wordt wereldwijd gevolgd.

10 kilo afvallen met behulp van Weight Watchers

Het dieet wordt regelmatig vernieuwd. Ook onlangs zijn er wijzigingen geweest in het dieet. Middels het tellen van punten – die worden Smart Points genoemd, maar stonden vroeger (en in veel oude boeken heten ze nog altijd zo) bekend als Pro Points – kun je op een dag bepaalde producten eten. Je mag punten sprokkelen en uitstellen, bijvoorbeeld voor een feestje of een bijzondere gelegenheid.

Deze punten kun je indelen op basis van gewicht en streefgewicht. Het programma heeft daar heel duidelijke richtlijnen voor aan de deelnemers.

Niet alleen de punten tellen mee bij Weight Watchers. Je kunt meer punten verdienen door bijvoorbeeld te gaan bewegen en in het nieuwste Feel Good programma van Weight Watchers krijg je te maken met de geestelijke gezondheid.

Weight Watchers doet dus veel meer dan je alleen maar laten afvallen. Het zorgt ervoor dat je weer gelukkig wordt, doorzettingsvermogen krijgt en alles op alles zet om een gezonder mens te worden.

Je kunt met dit programma je afval doelstellingen halen. Uiteraard moet je wel actie ondernemen actief hieraan deel te nemen. Het gaat niet vanzelf.

Motivatie, sociale controle en competitie

Weight Watchers bied met zijn programma een voedingsplan en mentale ondersteuning voor het afvallen. Het is een feit dat mensen die te zwaar zijn, vaak sociaal geïsoleerd zijn of zich eenzaam voelen. Als je hierdoor ondersteund word kan het veel voordelen hebben.

Een aantal lezers hebben ons geschreven over hun ervaring met dit bedrijf en hoe hun leven in positieve zin is veranderd door hieraan deel te nemen. Het kost wel geld, maar hiervoor krijg je wel begeleiding en recepten.

Sommige deelnemers spreken gezamenlijke activiteiten af, in de vorm van wandelen of een bezoek aan de sportschool.

Het sociale aspect is voor ons één van de pijlers van het programma. Hierdoor hou je het vol! Het kennisniveau van het bedrijf is enorm, ze hebben deskundig personeel en bijna 60 jaar ervaring.

Conclusie

Je kan 10 kilo afvallen met Weight Watchers. Het afvallen in groepsverband kan ook mensen helpen om uit een sociaal isolement te komen.

Bronnen;

  1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Weight_Watchers
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Nidetch

3 REACTIES

  1. Ik heb mij ingeschreven bij WW a.d.v. jullie artikel. Ik hoop niet dat ik wordt teleur gesteld in het programma. Het is nu 12 x 27 euro en daarna 45 euro. ik vind dit best aan de dure kant, maar 27 euro is te overzien. Ditital is een stuk goedkoper, maar dan heb je geen begeleiding. Ik heb begeleiding nodig, anders red ik het niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in