Koolhydraten dieet: Vet of Fiction No ratings yet.

22
734

Informatie film over een koolhydraatarm dieet. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een koolhydraatarm dieet de kwaliteit van leven kan verbeteren van mensen die lijden aan obesitas en diabetes.

Please rate this

22 COMMENTS

  1. Ik weeg te zwaar 150Kg schoon aan de haak, ik proberen af te vallen. Je ziet door de dieeten het bos niet meer. Allemaal binnen één week 10 kg eraf…………..

  2. Het is normaal dat je in het begin veel afvalt, daarna gaat het langzamer. De eerste weken 1 tot 2 kilo en daarna 1 tot 1/2 kilo. Gewoon beginnen !

  3. Ik eet nu al 2 weken gezonder ik probeer zo ongeveer de richtlijnen van een koolhydraatarm dieet te volgen maar eet nog wel 2 bruine boterhammen en 1 appelsien en 1 kiwi maar veel meer groenten. Het enige wat ik nu mis is het ijsje op zondag mag dat dan terug en als ik dan door de week mijn gezonde voeding eet wordt dat in combinatie niet te vet met de volle yoghurt enz.

  4. Ik vind het prima voorlichtingsfilm. Er zijn ook mensen die niet zo goed Engels lezen en spreken. Voor hun zou ondertiteling een uitkomst zijn.

  5. Dit is een film die de werkelijkheid weer geeft. Het is een eyeopener en ook in het Engels makkelijk te volgen.

  6. Niets mis met dat het in het Engels is. Het geeft het probleem aan waar wij allemaal mee te maken hebben in onze omgeving.

  7. Verandering van beweegpatroon geeft zowel negatieve als positieve resultaten. Als je minder beweegt, wordt je dikker.

Comments are closed.