Knee Active Plus, ervaringen en review: Werkt niet! geld verspilling!

Knee Active Plus de ervaringen zijn dat het niet werkt. Magnetische heeft geen invloed op organen en gewrichten. Kwakzalverij !!!!
Knee Active Plus de ervaringen zijn dat het niet werkt. Magnetische heeft geen invloed op organen en gewrichten. Kwakzalverij !!!!

Knee Active Plus wordt o.a verkocht via facebook reclame. Via de reclame wordt je naar de verkooppagina gestuurd waar een fictieve Professor Marc Achterberg in pseudowetenschappelijke taal uitleg geeft over zijn uitvinding. Een eveneens niet bestaande Jan de Bleeker, specialist, op het gebied van orthopedie en reumatologie beveelt dit wondermiddel aan. Daarnaast staan er veel ervaringen van niet bestaande consumenten. De kosten voor deze knieband zijn €75.

Werkt dit of is dit een gevalletje van kwakzalverij?

Claim van de leverancier

 1. Het solide, specialistisch ontwikkelde materiaal ondersteunt het gewricht perfect, waardoor de knie wordt ontlast .
 2. De professionele magnetisch-veldtechnologie met een vermogen van 500 gauss stimuleert de autoregeneratie van weefsels op celniveau.
 3. Hypoallergene, ademende stof in combinatie met een magnetisch veld zorgt voor een optimale lichaamstemperatuur onder alle omstandigheden, wat het proces van gewrichtsregeneratie verder versnelt.
 4. Knieherstel binnen 4 weken
 5. elimineert pijn binnen 17 minuten
 6. volledig herstel van het gewricht
 7. klachten keren niet meer terug

Gepulseerde elektromagnetische veldtherapie‎‎ (‎‎PEMFT‎‎, of ‎‎PEMF-therapie‎‎), ook bekend als ‎‎laagveld magnetische stimulatie‎‎ (‎‎LFMS‎‎) maakt gebruik van ‎‎elektromagnetische velden‎‎ in een poging om niet-union fracturen‎‎ en ‎‎depressie‎‎ te genezen. ‎‎‎ Tegen 2007 had de FDA verschillende van dergelijke behandelingen goedgekeurd. ‎‎

‎Een onderzoek uit 2013 wees uit dat het bewijs m.b.t. de werking van magnetisme, van zeer lage kwaliteit was.  Dat er mogelijk een voordeel was voor een verbeterde functie en dat er geen bewijs was voor voordeel voor pijn. 

Medische apparatuur werkt heel anders dan een aantal magneten in een knie band. Naar de werking van medische apparatuur is onderzoek gedaan. Medische apparatuur heeft ook een andere sterkte. Volgens het onderzoek geeft een behandeling, verlichting van pijn, maar het weefsel hersteld zich niet. De leverancier geeft aan dat er een autogeneratie optreed, echter dit is klinkklare onzin.

Disclaimer van Knee Active Plus

Het beschreven object is een niet-medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om de fysiologische functies van het lichaam te diagnosticeren, te herstellen, te corrigeren of te wijzigen door middel van een farmacologische, immunologische of metabolische werking.


In deze disclaimer geven ze eigenlijk aan dat het niet werkt. Als je klachten moet hebben verwijzen ze naar de disclaimer, die onderaan de pagina staat en nagenoeg niemand leest.

Stof om over na te denken

 1. Als je de vraag voorlegt aan de consumentenbond of Knee active plus werkt, krijg je waarschijnlijk het antwoord, dat het te mooi is om maar waar te kunnen zijn.
 2. Als het zou werken, dan zou dit een uitkomst zijn voor de medische wereld. Bijna elk knie probleem zou hiermee kunnen worden opgelost.
 3. De huisarts zou je niet meer naar de specialist doorverwijzen, maar een pakketje meegeven met het wondermiddel.
 4. Het product wordt verzonden uit het buitenland.

Voordelen

Wij kunnen geen enkel voordeel vinden

Nadelen

Je knie wordt niet beter, pijn blijft en je bent gegarandeerd je geld kwijt. Niet goed en geld is weg!

Conclusie werking Knee Active Plus

Wij geen kunnen bewijs vinden, dat Knee Active Plus werkt. De claim van de fabrikant is klinkklare onzin. Advies is dan ook niet kopen.

Als je knie klachten hebt, raadpleeg dan je huisarts of specialist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in