Kitanium Power Magnetic Bracelet geen gram minder Ervaringen en review

Kitanium Power Magnetic Bracelet wordt aangeboden via facebookreclame. Iedere bezoeker wordt bestookt met reclame, over manier waarme, je snel kunt afvallen. Foto’s met sexy mannen en vrouwen zijn er bijgevoegd. Tenslotte bijna iedereen wil afvallen. Afhankelijk van waar je het koopt ben je €19,97 kwijt en kan je, je sportschool opzeggen of toch niet!

Claim van de fabrikant en verkoper

Door het magnetisch veld ga je afvallen. Wij hebben al eerder geschreven over magnetische teenringen. Van magnetische teenringen viel je enkel maar snel financieel af. Met de “speciale Kitanium Power Magnetic Bracelet” ga je ook snel financieel afvallen.

Elke menselijke lichaamscel zou een negatieve en positieve cel hebben. Het magnetische veld van de speciale ketting zou jou lichaam gespierd en gezond maken.

Daarnaast zou het magnetisch veld zorgdragen voor de ontspanning van de bloedvaten en de bloeddruk verlagen. Niet te vergeten je gaat er beter door slapen.

Bewijs door de fabrikant

De fabrikant kan geen bewijs leveren dat je hierdoor een slank en gespierd lichaam gaat krijgen. Het bewijs wordt ondersteund door voor en plaatjes. Mannen die niet sporten zijn in 4 tot  5 weken slank en gespierd.

Uiteraard is dit weer zo’n broodje aapverhaal om rotzooi te kunnen verkopen.

Stof om over na te denken

  1. Als dit zou werken zou toch iedereen van de overheid zo’n mooie armband krijgen en verplicht worden om te dragen. Als je ze niet draagt ben je strafbaar.
  2. Het probleem van overgewicht zou toch snel uit de wereld zijn?
  3. De huisarts zou dit toch voorschrijven als je te zwaar bent.
  4. Bodybuilders hoeven niet meer naar de sportschool, als je zo’n armband dracht, ben je binnen 5 weken gespierd.
  5. Sportscholen zouden failliet gaan door de introductie van deze speciale magneten
  6. Dit soort magnetische  rotzooi is simpel weg kwakzalverij!

Conclusie

Het is een wederom een te mooi om waar te kunnen zijn verhaal. Uiteraard is hierover geen spatje bewijs te vinden. Het advies is dan ook, niet kopen. Je kunt ook lid worden van Basicfit! Je kunt gelijk beginnen en je hoeft niet op de post uit China te wachten!

Als je twijfelt, kun je natuurlijk ook advies vragen van je huisarts.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in