KETOXPLODE formule Review en Ervaringen: Fraude en SPAM!!

KETO'XPLODE formule Review en Ervaringen: Fraude en SPAM!!
KETO'XPLODE formule Review en Ervaringen: Fraude en SPAM!!

Wij willen u waarschuwen voor een terugkerend fenomeen in uw inbox: SPAM-emails over de KETOXPLODE-formule. Deze frauduleuze emails promoten gewichtsverliespillen, waarbij regelmatig de productnaam gewijzigd wordt om ontdekking te voorkomen. Het gaat hier om misleidende marketingpraktijken die proberen te profiteren van mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor gewichtsverlies. We adviseren met klem om deze emails te negeren en te verwijderen, en niet in te gaan op de ongefundeerde beloftes die zij maken. Bescherm uzelf en uw persoonlijke informatie door waakzaam te blijven en deze emails te rapporteren als SPAM.

Marketing KETOXPLODE formule

Wij willen de aandacht vestigen op een ronduit schandelijke spamcampagne die circuleert, gericht op het verhandelen van de zogenaamde KETOXPLODE-formule. Eenieder die deze charlatanerij promoot, bedient zich van de laagste vorm van marketing door middel van spam emails die u naar een web van leugens en bedrog leiden.

Zodra u op de link in de email klikt, wordt u geconfronteerd met een verkooppagina die bol staat van de dark patterns, waaronder misleidende kortingen van 50% die alleen bedoeld zijn om u snel een aankoop te laten doen. De pagina staat vol met ongegronde, bijna karikaturale uitspraken zoals “Verbetering van insulinegevoeligheid” en “Ondersteuning bij gewichtsverlies”. Het voorspiegelen van onmiddellijke verbeteringen in mentale helderheid en cholesterolgehalte is niet alleen misleidend, maar ronduit gevaarlijk.

Dan is er nog de belachelijke claim dat u “snel in ketose” kunt komen en binnen een onmogelijke termijn van 14 dagen maar liefst 8 kilo kunt verliezen. U wordt zelfs door een app naar de betaalpagina gedirigeerd, waarmee elke denkbare barrière wordt weggenomen om u maar zo snel mogelijk tot kopen over te halen.

Het meest alarmerende is echter dat de identiteit van deze bedriegers volledig verborgen blijft, waarbij essentiële informatie over de verkoper schittert door afwezigheid. Deze pagina voldoet daarmee niet aan de wettelijke vereisten voor online verkoop. Het zijn niets minder dan rode vlaggen die duiden op een regelrechte oplichterij. Wij adviseren u met klem om deze verdachte communicatie te vermijden, en u niet te laten misleiden door de groteske claims en manipulatieve tactieken. Trap er niet in!

Let op: claims van 8 kilo gewichtsverlies in 10 dagen zijn dark patterns bedoeld om u te misleiden en zijn niet gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Wees waakzaam!
Let op: claims van 8 kilo gewichtsverlies in 10 dagen zijn dark patterns bedoeld om u te misleiden en zijn niet gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Wees waakzaam!

Identiteit verkopers

Waarschuwing: De identiteit van de verkoper achter de KETO’XPLODE formule blijft bewust verborgen. Een schaamteloze tactiek waarmee ze elke vorm van verantwoordelijkheid ontduiken; er is simpelweg niemand om u te helpen bij klachten of problemen. Deze oplichters opereren zonder aftersales service; het enige dat telt is uw geld. Wanneer de negatieve recensies zich opstapelen, veranderen ze gewoon van naam en zetten hun frauduleuze praktijken ongestoord voort. Trap niet in deze schaamteloze, doorgaande cyclus van bedrog en misleiding!

Let op: wettelijk zijn webshops verplicht de identiteit van de verkoper en relevante juridische informatie duidelijk weer te geven. Het ontbreken hiervan is een ernstige overtreding en een duidelijk teken van een onbetrouwbare, mogelijk frauduleuze partij. Bescherm uzelf door alleen te kopen bij webshops die transparant zijn over hun identiteit en juridische status.

Conclusie

Wees uiterst voorzichtig met deze schimmige verkopers; u riskeert niet alleen uw hardverdiende geld te verliezen, maar in het ergste geval kunt u eindigen met potentieel giftige pillen. Het is een gevaarlijke gok die uw gezondheid ernstig kan schaden. Trap niet in deze val en bescherm uzelf tegen deze roekeloze oplichters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in