KETOXMED, val je hier van af of is dit kwakzalverij! Ervaringen + Review

KETOXMED, kun je hiervan afvallen of is dit gewoon kwakzalverij: Ervaringen + Review
KETOXMED, kun je hiervan afvallen of is dit gewoon kwakzalverij: Ervaringen + Review

KETOXMED is een voedingssupplement. Via MSN en dergelijke media krijg je advertenties te zien van KETOXMED.  Dit is volgens de verkoper een soort van wonder afslankpil. Er word veel beloofd, maar er wordt geen bewijs geleverd, dat je daadwerkelijk van deze pillen afvalt. Op de website van de verkoper wordt beweerd, dat het gaat om een Revolutionaire doorbraak. Uiteraard wordt door de verkoper geen bewijs geleverd dat dit echt zo is. Voor €49,90 ben je de (on)gelukkige eigenaar van deze Fatburners en het afvallen kan beginnen.

Lees dit artikel dan eerst, voordat je besluit om KETOMED te kopen.

Wat is de claim van de producent van KETOXMED

Op de website van de verkoper wordt aangeven dat de fatburner een Revolutionaire doorbraak is.

KETOXMED omvat de nieuwste werkingsformule is het eerste product dat voorziet in de metabole toestand van de afname. Een revolutionaire dieetformule, in Duitsland ontwikkeld om zelfs die mensen te helpen bij wie geen enkel dieetproduct tot nu toe heeft gewerkt.

 1. Snel gewichtsverlies
 2. Verbranding van vet in de probleemgebieden
 3. Snelle verwezenlijking van de staat van gewichtsverlies
 4. Vetverbranding voor energie (zonder hongergevoel)
 5. Meer vitaliteit en welzijn
 6. Zonder jojo effect

Wat zijn de ingrediënten volgens de fabrikant KETOXMED

Het hoofdbestandsdeel is indischer ballonblumen

De extracten en gezuiverde platycosideverbindingen (saponinen) uit de wortels van Platycodon grandiflorum (indischer ballonblumen) kunnen neuroprotectieve, antimicrobiële, ontstekingsremmende, antikanker-, anti-allergie-, verbeterde insulineresistentie en cholesterolverlagende eigenschappen vertonen.

Bewijs voor deze mogelijke effecten werd voornamelijk in vitro waargenomen, met uitzondering van cholesterolverlagende effecten die in vitro en bij ratten zijn gedocumenteerd. Vitro wil zeggen in laboratorium onderzoeken.

Het gebrek aan bewijs werkzaamheid en beperkte veiligheidsgegevens bij mensen vereisen echter verder onderzoek.

Er is geen enkel bewijs dat je van dit ingrediënt afvalt!

Uit de Disclaimer

Deze uitspraken (verkoop website) zijn niet beoordeeld door de regelgevende instantie voor geneesmiddelen. Het product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, behandeling of preventie van een ziekte. Getuigenissen garanderen niet hetzelfde succes en uw resultaten kunnen anders zijn dan daar gemeld. De resultaten zijn niet voor iedereen gelijk. De producten moeten worden gebruikt in combinatie ook met een gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging.


Voor deze producten is geen recept of toestemming van een arts nodig, omdat het louter kruidenproducten zijn en geen recept plichtige ingrediënten bevatten.

Dit voedingssupplement is niet getest op de werking en de risico’s op de gezondheid van mensen. Het voedingscentrum is ook duidelijk over afslankpillen, waaronder zgn vetburners. Er wordt door de fabrikanten geen overtuigend bewijs geleverd dat dit soort pillen werken. En als zo’n pil mocht werkt is het resultaat minimaal.

Het NVWA geeft aan dat natuurlijke producten kunnen stoffen bevatten die schadelijke effecten op de gezondheid hebben. Het NVWA geeft aan, dat je bij het gebruik van  kruidenpreparaten, zoals KETOMED, dit eerst moet bespreken met je huisarts. Of vraag dit na bij de apotheker.

Is KETOXMED gezond?

Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de werking en mogelijke bijwerkingen van dit product.

Zijn KETOXMED pillen te koop bij het Kruidvat, Etos of de  Apotheek

Nee, de fabrikant gebruikt internet als zijn verkoopkanaal. Een Apotheek gaat dit niet verkopen.

Wat zij de Voordelen

Wij zien geen voordelen

Wat zijn de Nadelen

 • Je valt minimaal af
 • Mogelijk risico voor je gezondheid
 • Je bent je geld kwijt

Is KETOXMED betrouwbaar?

Gezien de verkooptekst en het geleverde bewijs vinden wij dit niet echt betrouwbaar. Het is eerder te mooi om waar te kunnen zijn.

Stof tot nadenken

 1. Als de fabrikant aangeeft dat wetenschappers, dokters en beroemdheden hierover praten en dit gebruiken. Waarom weet de huisarts dit niet of waarom is dit niet in het nieuws als sensatie van het jaar?
 2. Als het zo goed werkt, waarom wordt dit niet voorgeschreven door de zorgverzekering

Conclusie

De claim van KETOMED is te mooi om waar te kunnen zijn. Er worden claims gedaan die niet zijn onderbouwd door bewijs. In de literatuur vinden wij bewijs, dat je van de ingrediënten minimaal afvalt. In de onderzoeken is dit nauwelijks meetbaar. In de volksmond heet dit kwakzalverij!

Ons advies is dan ook, niet kopen. Als je wilt afvallen, dan moet je voedingspatroon aanpassen en meer gaan bewegen. Als je nog steeds twijfelt, raadpleeg dan je huisarts en ga niet zomaar wat slikken!

17 REACTIES

 1. De disclaimer (onderaan) staat haaks op de beweringen op de promotiepagina. Dit is natuurlijk marketing, en dit altijd overdreven. De disclaimer staat bewust onderaan en niemand leest dit dan. Dit is dus niet waar:

  De artsen, voedingsdeskundigen en beroemdheden kennen de vetverbrandende voordelen van KETOXMED!

  • Sluit u bij de duizenden mensen aan die al zijn afgevallen met KETOXMED! Verbrand vetten in plaats van koolhydraten voor energie en voel zelf het verhoogde energieniveau dat KETOXMED u geeft!

   Wat een onzin!!

 2. De beste manier om af te vallen :
  Ten eerste je voeding zoveel mogelijk over de hele dag verdelen en na een 21 uur niets meer eten. Als men de voeding inname van 3 maaltijden verdeelt over 6 x, blijft het metabolisme hoog en verbrand je vet. Daarnaast verhoogde eiwit inname.
  2 tot 3 x per week matig sporten.
  Denk er wel aan dat sporten en eiwitten meer spierweefsel oplevert, dus wel meer gewicht, maar eer spierweefsel betekent ook een hoger metabolisme.

 3. Als dit zo goed is, waarom wordt er niet over geschreven in de kranten? Je wordt er nu mee doodgegooid op Facebook. Ik vind dit soort reclames oplichting @

 4. Een ketogeen dieet is een streng dieet dat bestaat uit een minimale koolhydraat- en een verhoogde vetinname. Het wordt gebruikt als een interventie om hardnekkige epilepsie bij kinderen onder controle te krijgen. Een ketogeen dieet bootst de reactie van het lichaam op honger na door gebruik te maken van vet als primaire energiebron bij het ontbreken van een adequate koolhydraatbron in de voeding. In een normale stofwisseling zet het lichaam koolhydraten om in glucose, de snelste energiebron voor het lichaam en in de meeste gevallen ook de enige energiebron voor de hersenen.

  KETOXMEX heeft niets te maken met een ketogeen dieet.

 5. Ik kan 24 redenen bedenken om het vooral niet te doen. Je krijgt van pillen geen gewichtsverlies, tenzij je pillen koopt waar verboden stoffen inzitten zoals Iomax.

 6. De artsen, voedingsdeskundigen en beroemdheden kennen de vetverbrandende voordelen van KETOXMED! Ik ben benieuwd wie dit zijn of is dit verzonnen 🙁

 7. KETOXMED is een geheel natuurlijk supplement dat meerdere dieetproducten in één capsule combineert waarmee je snel vet kunt verbranden, je eetlust kunt onderdrukken, kunt voorkomen dat je aankomt, je energieniveau kunt verbeteren en je stemming kunt verbeteren. En toen levenden ze nog lang en gelukkig !

 8. Ik zou geen ketox pillen of druppels gebruiken. Al dit soort wondermiddelen helpen je niet. Het verkopen hiervan is een hele business geworden. Bedrijven die via tussenpersonen proberen te slijten aan goedgelovige mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in