KETOXMED, val je hier van af of is dit kwakzalverij! Ervaringen + Review

KETOXMED, kun je hiervan afvallen of is dit gewoon kwakzalverij: Ervaringen + Review
KETOXMED, kun je hiervan afvallen of is dit gewoon kwakzalverij: Ervaringen + Review

KETOXMED is een voedingssupplement. Via MSN en dergelijke media krijg je advertenties te zien van KETOXMED.  Dit is volgens de verkoper een soort van wonder afslankpil. Er word veel beloofd, maar er wordt geen bewijs geleverd, dat je daadwerkelijk van deze pillen afvalt. Op de website van de verkoper wordt beweerd, dat het gaat om een Revolutionaire doorbraak. Uiteraard wordt door de verkoper geen bewijs geleverd dat dit echt zo is. Voor €49,90 ben je de (on)gelukkige eigenaar van deze Fatburners en het afvallen kan beginnen.

Wat is de claim van de producent van KETOXMED

Op de website van de verkoper wordt aangeven dat de fatburner een Revolutionaire doorbraak is.

KETOXMED omvat de nieuwste werkingsformule is het eerste product dat voorziet in de metabole toestand van de afname. Een revolutionaire dieetformule, in Duitsland ontwikkeld om zelfs die mensen te helpen bij wie geen enkel dieetproduct tot nu toe heeft gewerkt.

 1. Snel gewichtsverlies
 2. Verbranding van vet in de probleemgebieden
 3. Snelle verwezenlijking van de staat van gewichtsverlies
 4. Vetverbranding voor energie (zonder hongergevoel)
 5. Meer vitaliteit en welzijn
 6. Zonder jojo effect

Wat zijn de ingrediënten volgens de fabrikant KETOXMED

Volgens de informatie in het artikel zijn de ingrediënten van KETOXMED voornamelijk afkomstig van de Indische ballonbloem (Platycodon grandiflorus).

De fabrikant beweert dat de extracten en gezuiverde platycosideverbindingen (saponinen) uit de wortels van deze plant neuroprotectieve, antimicrobiële, ontstekingsremmende, antikanker-, anti-allergie-, verbeterde insulineresistentie en cholesterolverlagende eigenschappen vertonen. Er is echter weinig bewijs van deze effecten bij mensen, en er is geen bewijs dat dit ingrediënt leidt tot gewichtsverlies.

Is er wetenschappelijk bewijs

Het is belangrijk om te weten dat elk supplement verschillende ingrediënten en formuleringen kan hebben en daarom kan het wetenschappelijk bewijs variëren. Over het algemeen zijn er enkele van de afzonderlijke ingrediënten in KETOXMED, zoals groene thee-extract, waarvan is aangetoond dat ze enige voordelen hebben bij gewichtsverlies.

Er is echter geen specifiek wetenschappelijk bewijs dat KETOXMED als geheel werkt. De verkoper beweert dat het product een “revolutionaire doorbraak” is, maar er is geen onafhankelijk wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen. Het is belangrijk om te onthouden dat de voedingssupplementenindustrie niet wordt gereguleerd zoals de farmaceutische industrie en daarom niet aan dezelfde strenge normen hoeft te voldoen als medicijnen.

Werkt het?

Er is onvoldoende wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit van KETOXMED als afslankmiddel te ondersteunen. De ingrediënten in het product zijn voornamelijk gebaseerd op in vitro studies en er is beperkt onderzoek gedaan naar de veiligheid en werkzaamheid bij mensen. Bovendien geeft de fabrikant toe dat de resultaten niet voor iedereen hetzelfde zijn en dat het product moet worden gebruikt in combinatie met een gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Stof tot nadenken

 1. Als de fabrikant aangeeft dat wetenschappers, dokters en beroemdheden hierover praten en dit gebruiken. Waarom weet de huisarts dit niet of waarom is dit niet in het nieuws als sensatie van het jaar?
 2. Als het zo goed werkt, waarom wordt dit niet voorgeschreven door de zorgverzekering

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van KETOXMED of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

17 REACTIES

 1. De disclaimer (onderaan) staat haaks op de beweringen op de promotiepagina. Dit is natuurlijk marketing, en dit altijd overdreven. De disclaimer staat bewust onderaan en niemand leest dit dan. Dit is dus niet waar:

  De artsen, voedingsdeskundigen en beroemdheden kennen de vetverbrandende voordelen van KETOXMED!

  • Sluit u bij de duizenden mensen aan die al zijn afgevallen met KETOXMED! Verbrand vetten in plaats van koolhydraten voor energie en voel zelf het verhoogde energieniveau dat KETOXMED u geeft!

   Wat een onzin!!

 2. De beste manier om af te vallen :
  Ten eerste je voeding zoveel mogelijk over de hele dag verdelen en na een 21 uur niets meer eten. Als men de voeding inname van 3 maaltijden verdeelt over 6 x, blijft het metabolisme hoog en verbrand je vet. Daarnaast verhoogde eiwit inname.
  2 tot 3 x per week matig sporten.
  Denk er wel aan dat sporten en eiwitten meer spierweefsel oplevert, dus wel meer gewicht, maar eer spierweefsel betekent ook een hoger metabolisme.

 3. Als dit zo goed is, waarom wordt er niet over geschreven in de kranten? Je wordt er nu mee doodgegooid op Facebook. Ik vind dit soort reclames oplichting @

 4. Een ketogeen dieet is een streng dieet dat bestaat uit een minimale koolhydraat- en een verhoogde vetinname. Het wordt gebruikt als een interventie om hardnekkige epilepsie bij kinderen onder controle te krijgen. Een ketogeen dieet bootst de reactie van het lichaam op honger na door gebruik te maken van vet als primaire energiebron bij het ontbreken van een adequate koolhydraatbron in de voeding. In een normale stofwisseling zet het lichaam koolhydraten om in glucose, de snelste energiebron voor het lichaam en in de meeste gevallen ook de enige energiebron voor de hersenen.

  KETOXMEX heeft niets te maken met een ketogeen dieet.

 5. Ik kan 24 redenen bedenken om het vooral niet te doen. Je krijgt van pillen geen gewichtsverlies, tenzij je pillen koopt waar verboden stoffen inzitten zoals Iomax.

 6. De artsen, voedingsdeskundigen en beroemdheden kennen de vetverbrandende voordelen van KETOXMED! Ik ben benieuwd wie dit zijn of is dit verzonnen 🙁

 7. KETOXMED is een geheel natuurlijk supplement dat meerdere dieetproducten in één capsule combineert waarmee je snel vet kunt verbranden, je eetlust kunt onderdrukken, kunt voorkomen dat je aankomt, je energieniveau kunt verbeteren en je stemming kunt verbeteren. En toen levenden ze nog lang en gelukkig !

 8. Ik zou geen ketox pillen of druppels gebruiken. Al dit soort wondermiddelen helpen je niet. Het verkopen hiervan is een hele business geworden. Bedrijven die via tussenpersonen proberen te slijten aan goedgelovige mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in