Hoe zwaar moeten je Aerobics Workouts zijn?

Hoe zwaar moeten je Aerobics Workouts zijn?
Hoe zwaar moeten je Aerobics Workouts zijn?

Aerobics Workouts  zijn goed om af te vallen en gezond te blijven, omdat ze je ademhaling en hart versterken en je helpen vet te verbranden.

Veel mensen weten of begrijpen echter niet hoe ze een aerobicstraining moeten doen om de resultaten het beste te maximaliseren. Intensiteit is een zeer belangrijk aspect van elke aerobicstraining, dus als je het meeste uit je aerobics wilt halen, zorg er dan voor dat je deze drie regels volgt.

Zoek eerst die intensiteit die je eigen is. Als je te intensief traint, kun je blessures oplopen  en of geen resultaten zien. Als je echter niet intens genoeg traint, zul je niet afvallen of sterker worden.

Daarom moet je werken met een Aerobics Workouts programma dat precies de juiste intensiteit voor je is. Probeer bij het proberen van nieuwe oefeningen ervoor te zorgen dat ze voldoende gewichten of snelheid bevatten om de training moeilijk te maken, maar niet onmogelijk.

Vergeet ook niet dat je de intensiteit van je training opnieuw moet werken naarmate je tolerantie en uithoudingsvermogen toeneemt, dus kijk elke week of twee naar je routine en breng de nodige veranderingen aan.

De tweede regel is intensiteit en je training is om veilig te zijn. Overtraining is een enorm probleem omdat het jou en de mensen om je heen in gevaar brengt.

Als je goed traint, zullen je spieren pijnlijk zijn, maar je gewrichten niet. Doe nooit een intensieve oefening waarbij je je vorm of ademhaling niet onder controle kunt houden.

Neem in plaats daarvan pauzes en gebruik lagere gewichten of snelheid om weer op het goede spoor te komen. Deze methode zal je sowieso helpen om meer uit je training te halen.

Het is een goed idee om met een partner te trainen of om op zijn minst iemand te laten weten dat je traint voor het geval er iets met je gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in