Het Afslankende Voetbad Kruiden bad van Merova is rotzooi! Ervaringen

Het Afslankende Voetbad Kruiden van Merova is rotzooi ! Ervaringen en Review
Het Afslankende Voetbad Kruiden van Merova is rotzooi ! Ervaringen en Review

Het Afslankende Voetbad Kruiden bad” met kruiden, hiervan ga je volgens Merova heel snel afvallen. Op Facebook wordt advertentieruimte verkocht, waar door je gepersonaliseerde reclame ziet gericht op jou zoekgedrag. Als je geïnteresseerd bent in gezondheid krijg je advertenties te zien over afvallen. Zo verscheen er een reclame van Merova om afvallen.

Eerder werden door dezelfde verkoper vetverbrandings pellets als wondermiddel geadverteerd en nu het Afslankende Voetbad Kruiden. De kosten voor dit kruiden bad zijn €19,95. Na de aankoop, kan het afslanken in “no time” beginnen, want je hoeft maar 15 minuten per dag een kruiden voetenbad te nemen.

Claim van de fabrikant/verkoper

Weet je dat een gezond lichaam gelijk staat aan een gezond leven? Ja, dat klopt & het lichaam vrij maken van gifstoffen is geen gemakkelijke taak om te doen, vooral niet op een natuurlijke manier. Deze Afslankende Voetbad Kruiden bied wel een makkelijke manier om dit te bereiken. Het ontgift het lichaam en verliest tot 10 kg in minder dan 14 dagen.


Waar is het bewijs, dat dit zo is?


Dit natuurlijke afslankmiddel elimineert ook vochtophopingen, reguleert de menstruatie bij vrouwen, draineert lymfeklieren, verbetert de spijsvertering, vermindert constipatie en helpt bij het slapen.


Goh, dit is echt een wondermiddel. De bedenker moet worden voorgedragen voor de Nobelprijs. Wat een onzin!


De Afslankende Voetbad Kruiden is de gemakkelijkste manier om gewicht te verliezen, het lichaam te ontgiften en het is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Geen allergieën, geen beperking aan leeftijd, geslacht en gezondheidstoestand. De kruiden zijn speciaal gemaakt voor mensen die geen tijd hebben voor lichaamsbeweging of een dieet. Daarbij geniet je ondertussen van een heerlijke ontspannen voetenbad.

Bron:

https://merova.nl/products/benen-afslanken-voetbad-patches?variant=39666644549719 


Deze verkoper maakt het met zijn beweringen wel erg bond. Je valt niet af van een voetenbad en ook niet van pleisters. Dit is een pure vorm van kwakzalverij!

Waar is het bewijs dat dit werkt!


Ingrediënten volgens de verkoper

De Afslankende Voetbad Kruiden zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals Gember, Saffraan, en Alsem. De hoofdbestanddelen zijn 100% natuurlijke kruiden en mineralen (rabarber, astragalus, Realgar, Glauber’s zout, Wulong, en Senna).


In de wetenschappelijke literatuur zijn wij geen bewijs tegengekomen dat je hiervan ook maar één gram gaat afvallen. Financieel val je overigens hier wel van af. Het resultaat zie je gegarandeerd op je bankrekening.

Marova op Trustpilot

Als je iets koopt, zou eerst even moeten zoeken op Google of de verkoper wel betrouwbaar is. Op Trustpilot zijn alleen maar negatieve reacties. De rode rood in het reviews is dat ze hun afspraken niet nakomen. Dit zou voor mij een reden zijn om, hier niets te kopen.

Bron:

https://nl.trustpilot.com/review/www.marova.nl

Stof om over na te denken

  1. Een voetenbad van 15 min is de oplossing voor de gezondheidsproblemen en overgewicht. Als dit zo zou zijn, dan wordt dit toch voorschreven door een huisarts.
  2. Dan wordt dit wondermiddel opgenomen in het zorgpakket.
  3. Op wereld vrouwendag wordt dit kruiden bad bekend gemaakt om alle menstruatie problemen op te lossen. En minder belangrijk, je valt er ook nog vanaf……
  4. Als je de tekst leest is dit echt te mooi om waar te kunnen zijn!

Conclusie

het Afslankende Voetbad Kruiden van Merova is kwakzalverij! In de volksmond wordt dit gewoon oplichting genoemd. Het is te mooi om waar te kunnen zijn. In 14 dagen zou je 10 kilo gewicht verliezen. Advies is niet kopen!!

Als je toch nog twijfels mocht hebben, raadpleeg dan de huisarts!


Aanvulling 6-8-2022

Merova heet nu Vilarie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in