Herboxa Muscle Builder Review & Ervaringen: Snelle spier opbouw??

Herboxa Muscle Builder Review & Ervaringen: Snelle spier opbouw??
Herboxa Muscle Builder Review & Ervaringen: Snelle spier opbouw??

Vandaag zagen wij voor het eerst de advertentie van Herboxa Muscle Builder voor bijkomen. De advertentie gaat over een voedingssupplement wat mensen zou helpen vetvrije spieren op te bouwen. We hebben eerder producten van Herboxa beoordeeld, waarbij ze er niet voor schromen om fictieve dokters en wetenschappers te gebruiken om hun product te verkopen. Voor €27,50 ben je de eigenaar van deze pillen en binnen een korte tijd gespierd.

De Disclaimer van Herboxa Muscle Builder

Geheel onderaan en slecht leesbaar in zeer kleine lettertjes de disclaimer van deze supplement verkoper:

 1. Deze disclaimer stelt dat er geen garantie is voor specifieke resultaten en dat de resultaten per persoon kunnen verschillen! De informatie op deze website is niet bedoeld om te worden geïnterpreteerd als een belofte of garantie.
 2. Herboxa Muscle Builder is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, punitieve, incidentele, speciale gevolgschade of schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik of misbruik van haar producten.

Ingrediënten

Er is momenteel geen wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat de ingrediënten PeakO2, ElevATP en AstraGin specifiek helpen bij de spieropbouw. Dit betekent niet dat deze ingrediënten geen enkele positieve bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Hieronder volgt wat meer informatie over de mogelijke voordelen van elk van deze ingrediënten:

 • PeakO2 is een gecertificeerde combinatie van zes adaptogene paddenstoelen, namelijk Cordyceps, Reishi, King Trumpet, Shiitake, Lion’s Mane en Turkey Tail. Adaptogene paddenstoelen kunnen helpen het lichaam beter te laten omgaan met stress en hebben enkele potentieel gunstige effecten op de lichamelijke prestaties. Een studie gepubliceerd in het Journal of the International Society of Sports Nutrition vond bijvoorbeeld dat PeakO2 de maximale zuurstofopname en de tijd tot uitputting verbeterde bij recreatieve atleten.
 • ElevATP is een natuurlijke combinatie van oude turf en appelpolyfenolen. Oude turf kan een rijke bron zijn van mineralen en sporenelementen die belangrijk zijn voor de algemene gezondheid. Appelpolyfenolen kunnen de opname van voedingsstoffen verbeteren en het immuunsysteem ondersteunen. Er is echter momenteel geen wetenschappelijk bewijs dat deze combinatie specifiek de spieropbouw bevordert.
 • AstraGin is een gepatenteerde mix van 100% gezuiverde Panax notoginseng en Astragalus membranaceus fracties. Deze ingrediënten worden traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde vanwege hun potentiële gezondheidsvoordelen. Sommige studies suggereren dat AstraGin de opname van voedingsstoffen kan verbeteren en de immuniteit kan ondersteunen, maar er is geen bewijs dat het specifiek de spieropbouw bevordert.

Het is belangrijk op te merken dat supplementen nooit de plaats mogen innemen van een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, wat de hoekstenen zijn van een gezonde levensstijl en essentieel zijn voor spieropbouw.

Claim van Muscle Builder

De verkoper geeft aan dat er wetenschappelijk onderzoek is geweest naar deze ingrediënten, maar er kan geen bewijs leveren dat het werkt. Als mensen vragen om bewijs op facebook, wordt dit snel verwijderd.

Trainingssupplementen vóór de training zijn bedoeld om jou te helpen vetvrije spieren op te bouwen en jouw stofwisseling te versnellen. Ze helpen je om jouw energieniveau te verhogen, zodat je harder en langer kunt trainen. De 100% natuurlijk pre-workout supplement met ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze het effect van jouw trainingsroutine VERDUBBELEN.

Ervaringen met de Herboxa Muscle Builder

Als je de ervaringen leest van klanten van Herboxa Muscle Builder, dan zou je denken dat dit supplement een wondermiddel is. Deze ervaringen zijn uiteraard erg gekleurd. Objectieve reviews zijn van Herboxa Muscle Builder niet te vinden.

Hoe betrouwbaar is Herboxa Muscle Builder?

Uiteraard wil je als gebruiker van een product weten of het product en het bedrijf wel betrouwbaar zijn. Herboxa is een bedrijf dat in Europa valt onder Likasso Ltd.

Dit bedrijf is een Duits marketingbedrijf dat niet is gespecialiseerd is in  voedingssupplementen. Op klacht.nl zijn er veel klachten gemeld voor dit bedrijf, het scoort niet hoog in vertrouwen.

De herkomst van de pillen is niet transparant. Je weet niet wat er echt in zit en wat de mogelijke bijwerkingen zijn.

Waar is Herboxa Muscle Builder te koop: Het Kruidvat?

Je kan dit alleen kopen bij de webshop van het bedrijf. Wij verwachten dat het Kruidvat of Etos deze producten niet gaan verkopen.

De marketing van Likasso Ltd

Het bedrijf voert een agressieve marketing campagne. Het verzint wetenschappers en doktoren. Het lijkt er meer op dat het een reclame bureau is, die d.m.v. marketing, voedingssupplementen verkoopt. Het is een soort van dropshipping, je bestelt pillen en deze worden door een bedrijf (Uit China??) geleverd.

Stof om over na te denken

 1. Waarom wordt er geen wetenschappelijk bewijs geleverd dat dit werkt
 2. Als deze pillen zouden werken, dan zouden sportscholen ze toch ook verkopen.
 3. In zijn disclaimer geeft dit bedrijf aan dat er geen zekerheid is dat het werkt.
 4. Het bedrijf geeft ook aan dat het niet verantwoordelijk is voor de eventuele bijwerkingen.

Conclusie: Oplichting?

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Herboxa Muscle Builder of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

3 REACTIES

 1. Deze info is duidelijk stof om over na te denken ! Dank voor de nuttige info ..
  Ikzelf gebruik 6 verschillende producten van Herboxa .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in