Herboxa Muscle Builder Review & Ervaringen: Oplichting?

Herboxa Muscle Builder Review & Ervaringen: Oplichting?
Herboxa Muscle Builder Review & Ervaringen: Oplichting?

Vandaag zagen wij voor het eerst de advertentie van Herboxa Muscle Builder voor bijkomen. De advertentie gaat over een voedingssupplement wat mensen zou helpen vetvrije spieren op te bouwen. We hebben eerder producten van Herboxa beoordeeld, waarbij ze er niet voor schromen om fictieve dokters en wetenschappers te gebruiken om hun product te verkopen. Voor €27,50 ben je de eigenaar van deze pillen en binnen een korte tijd gespierd.

De Disclaimer van Herboxa Muscle Builder

Geheel onderaan en slecht leesbaar in zeer kleine lettertjes de disclaimer van deze supplement verkoper:

  1. Deze disclaimer stelt dat er geen garantie is voor specifieke resultaten en dat de resultaten per persoon kunnen verschillen! De informatie op deze website is niet bedoeld om te worden geïnterpreteerd als een belofte of garantie.
  2. Herboxa Muscle Builder is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, punitieve, incidentele, speciale gevolgschade of schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik of misbruik van haar producten.

Ingrediënten

De verkoper geeft aan dat het supplement bestaat uit 3 ingrediënten. Edoch wij hebben geen bewijs kunnen vinden van enig wetenschappelijk onderzoek. Dit is toch opmerkelijk als je op je website aangeeft dat er wetenschappelijk onderzoek is geweest.

  1. PeakO2 Biologisch gecertificeerde combinatie van zes adaptogene paddenstoelen
  2. ElevATP Natuurlijke combinatie van oude turf en appelpolyfenolen
  3. AstraGin1 100% gezuiverde Panax notoginseng en Astragalus membranaceus fracties

Claim van Muscle Builder

De verkoper geeft aan dat er wetenschappelijk onderzoek is geweest naar deze ingrediënten, maar er kan geen bewijs leveren dat het werkt. Als mensen vragen om bewijs op facebook, wordt dit snel verwijderd.

Trainingssupplementen vóór de training zijn bedoeld om jou te helpen vetvrije spieren op te bouwen en jouw stofwisseling te versnellen. Ze helpen je om jouw energieniveau te verhogen, zodat je harder en langer kunt trainen. De 100% natuurlijk pre-workout supplement met ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze het effect van jouw trainingsroutine VERDUBBELEN.

Ervaringen met de Herboxa Muscle Builder

Als je de ervaringen leest van klanten van Herboxa Muscle Builder, dan zou je denken dat dit supplement een wondermiddel is. Deze ervaringen zijn uiteraard erg gekleurd. Objectieve reviews zijn van Herboxa Muscle Builder niet te vinden.

Hoe betrouwbaar is Herboxa Muscle Builder?

Uiteraard wil je als gebruiker van een product weten of het product en het bedrijf wel betrouwbaar zijn. Herboxa is een bedrijf dat in Europa valt onder Likasso Ltd.

Dit bedrijf is een Duits marketingbedrijf dat niet is gespecialiseerd is in  voedingssupplementen. Op klacht.nl zijn er veel klachten gemeld voor dit bedrijf, het scoort niet hoog in vertrouwen.

De herkomst van de pillen is niet transparant. Je weet niet wat er echt in zit en wat de mogelijke bijwerkingen zijn.

Waar is Herboxa Muscle Builder te koop: Het Kruidvat?

Je kan dit alleen kopen bij de webshop van het bedrijf. Wij verwachten dat het Kruidvat of Etos deze producten niet gaan verkopen.

De marketing van Likasso Ltd

Het bedrijf voert een agressieve marketing campagne. Het verzint wetenschappers en doktoren. Het lijkt er meer op dat het een reclame bureau is, die d.m.v. marketing, voedingssupplementen verkoopt. Het is een soort van dropshipping, je bestelt pillen en deze worden door een bedrijf (Uit China??) geleverd.

Stof om over na te denken

  1. Waarom wordt er geen wetenschappelijk bewijs geleverd dat dit werkt
  2. Als deze pillen zouden werken, dan zouden sportscholen ze toch ook verkopen.
  3. In zijn disclaimer geeft dit bedrijf aan dat er geen zekerheid is dat het werkt.
  4. Het bedrijf geeft ook aan dat het niet verantwoordelijk is voor de eventuele bijwerkingen.

Conclusie: Oplichting?

De claims worden niet onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. De verkoper geeft geen enkele garantie dat het werkt! Het lijk ons, dat dit meer een webshop is van een  marketingbureau. Je koopt in feite maar placebo’s.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in