Herboxa Lungwort Ervaringen en Review: Oplichting?

Herboxa Lungwort Ervaringen en Review: Oplichting? . Longkruid (Pulmonaria officinalis) doet niets voor de longen
Herboxa Lungwort Ervaringen en Review: Oplichting? . Longkruid (Pulmonaria officinalis) doet niets voor de longen

Herboxa Lungwort wordt aangeboden op facebook als supplement dat de ademhaling vergemakkelijkt en de longen reinigt van slijm. Het wondermiddel kost €23,90 exclusief verzendkosten.

Maar dan heb je toch iets wat helpt of toch weer niet?

Wat zou Herboxa Lungwort moeten doen?

Volgens de verkoper zou dit wondermiddel de onderstaande eigenschappen hebben. Echter zoals gebruikelijk bij wonderproducten ontbreekt al het bewijs! Als je last hebt van Post-virale hoest, COPD en Astma zou Herboxa Lungwort  je genezen en klachten vrij maken.

1) Ondersteunt de afvoer van gifstoffen
2) Bevordert een normale longfunctie
3) Helpt roodheid en irritatie in de longen te verlichten
4) Revitaliseert de vitaliteit en kracht van de longen
5) Verzacht de keel in tijden van ongemak
6) Helpt de slijmafscheiding te stimuleren om gifstoffen uit te drijven
7) Ondersteunt het verwijderen van slijm uit de sinusholten
8) Stimuleert de bloedcirculatie naar de longen, waardoor de uitzetting toeneemt

De onbewezen wetenschap achter Herboxa Lungwort

Ons team van gezondheids- en voedingsdeskundigen verdiept zich in de wetenschap om formules te ontwikkelen die precies de juiste vorm en dosering van ingrediënten bevatten om echte resultaten te garanderen.

Edoch er is geen spatje bewijs te vinden dat ze ook maar enig onderzoek hebben gedaan naar de werking. In geen enkele documentatie is ook maar iets te vinden van de werking.

Verkoop via Facebook met de fictieve dokter Jansen Visser

Via Facebook wordt dit product verkocht met een film van ene fictieve dokter Jansen Visser, hij is werkzaam als longarts. Dit hij heeft 20 jaren en zijn patiënten gebruiken dit allemaal. Kwakzalverij komt overduidelijk voor op Facebook!

De ingrediëntenlijst

Volgende de opgave van de verkoper is er maar één ingrediënt Longkruid.

Longkruid (Pulmonaria) is een geslacht van planten uit de ruwbladigenfamilie (Boraginaceae). Het geslacht telt tussen de tien en de achttien soorten, waarbij het exacte aantal afhankelijk is van de gekozen taxonomische opvatting. De botanische naam is afgeleid van het Latijnse pulmo (long).

Men meende dat de tekening op de bladeren van het gevlekt longkruid op (zieke) menselijke longen leek. Volgens de zogenaamde signatuurleer werd de plant daarom als geneesmiddel bij longaandoeningen beschouwd. Die geneeskrachtige werking is echter niet bewezen. Blad van longkruid vermengd met lavas en smalle weegbree zou helpen tegen inwendige verslijmingen.

Bronnen

  1. Longkruid – Wikipedia
  2. Pulmonaria – The World of Lungworts (plantdelights.com)
  3. Pseudo-Geneeskruiden (kwakzalverij.nl)

Werkt het echt?

Nee, hier kunnen wij duidelijk over zijn het werkt niet.

Wat zijn de ervaringen met Herboxa Lungwort capsules?

De ervaringen op de eigen website zijn zeer positief, er zijn veel wonderbaarlijke genezingen. Sommige hebben geen geneesmiddelen meer nodig Ze hebben allemaal een 5 sterren beoordeling. Wat opvalt dat in de Engelse versie Valentina, Angela heet met een ander datum. Dit geeft heel veel vertrouwen of toch niet.

Op Amazon wordt is het merendeel van de ervaringen zeer negatief. Hier wordt gesproken over oplichting en illegale verkoop.

Waar te koop: bij de Kruidvat?

Deze pillen zijn alleen online te koop. Het Kruidvat of Etos of de Apotheek zullen dit nooit verkopen!

Conclusie: zijn de Herboxa Lungwort pillen een aanrader

Herboxa Lungwort is geen aanrader!! Het ingrediënt doe helemaal niets. Als je last heb van je longen, dan is het volgens ons toch beter, dat je het advies van de huisarts en van een echte longdokter opvolgt. Advies is dan ook niet kopen.

4 REACTIES

  1. Beste mensen, vertrouw alleen echte artsen die bij u onderzoeken gedaan hebben of nog moeten doen. Iets wat te mooi blijkt te zijn, is vaak met bedrog te vatten. Niet kopen dus. En niet zomaar middelen gaan slikken.

  2. Ik probeer dit een aantal weken, maar ik merk nog geen veranderingen in mijn gezondheid. Weer een teleurstelling rijker en zonde van mijn geld.

  3. Het is weer zo ver, een wondermiddel wat alleen maar bedoeld is om je bankrekening snel af te romen. Wat een stelletje oplichters, compleet met een nepdokter. Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in