Helpt Velform Sauna Reducer je om af te vallen wat zijn de ervaringen ? 4.63/5 (8)

21
910

Een vraag van een van onze trouwe bezoekers of je blijvend afvalt van Velform Sauna Reducer wordt verkocht via Tommy Teleshopping en Boll.com. Dit product wordt ook verkocht onder de naam Sauna Belt en Afslankgordel.

Door deze Sauna Reducer zou je centermeters omvang per week verliezen, maar is dat ook zo?

Nee, als je deze afslankband om je buik doet, ga je hierdoor zweten, plaatselijk raak je hierdoor vocht kwijt, waardoor het lijkt dat je afvalt. Als dit voor en na opmeet ben je een paar millimeter kwijt geraakt. Dit is het zelfde effect als je een vuilniszak over je T shirt draagt tijdens het trainen. Je raakt hierdoor veel vocht kwijt. Maar het vet, blijft overigens lekker op zijn plaats. Om vet om je middel te verliezen moet je toch iets anders gaan doen, zoals sporten, wandelen en je voedingspatroon aanpassen.

Ik gebruikte dit wel eens om voor een wedstrijd snel een kilo te verliezen. Tijdens de weging voor de wedstrijd(Kick Boksen) kon ik in een lagere gewichtsklasse uitkomen, waardoor ik meer voordelen had van kracht/gewicht. Echter na een paar glazen water, was mijn middel weer op het oude niveau terug.

Advertisement

In het verleden werd een Sauna Belt verkocht door Telsell[1] en hier was veel commentaar op, de rode draad was, het werkt niet en je bent je geld kwijt. De reviews op Boll.com[2], geven aan over het merendeel aan: dat het niet werkt, dat het rommel is en niet doet wat wordt geadverteerd. Kortom het werkt niet. En als het niet werkt, val je niet af en ben je, je geld kwijt.

Stof om over na te denken

 • Als het werkt, dan zou de huisarts dit toch aanbevelen, want hier raak je heel snel je buikvet kwijt.
 • Als het zou werken, zouden ze toch wetenschappelijk bewijs leveren
 • Dan zouden bodybuilders, dit gebruiken om droog te worden
 • Dan zouden ze Tommy Teelshopping en Tellsell toch voordragen voor de Nobelprijs[3]

Conclusie

Velform Sauna Reducer of Sauna Belt of een Afslankgordel helpen je niet om af te vallen. Het kost je alleen maar geld en je valt geen gram af. Als je hierover twijfelt, vraag dan gerust je huisarts of gewichtsconsulent om advies.

Waarvan val je dan echt af!!

 1. Je valt af door minder calorieën tot je te nemen.
 2. Als je teveel calorieën naar binnen krijgt, slaat het lichaam dit op, in de vetreserves om bijvoorbeeld je middel.
 3. Je kan dit beïnvloeden door meer calorieën te gebruiken dan je binnen krijgt. Dit doe je bijvoorbeeld door te wandelen of je voedingspatroon aan te passen.

Referenties
[1] https://radar.avrotros.nl/forum/overige-producten-f40/sauna-belt-van-telsell-t25835-s300.html
[2] https://www.bol.com/nl/nl/p/velform-sauna-reducer-afslankband-afslankhulp/9200000097753320/
[3] https://nl.wikipedia.org/wiki/Nobelprijs

Please rate this

21 COMMENTS

 1. Om droger te lijken dragen wij over een t-shirt een vuilniszak en daarover een sporttrui. Daarna gingen wij fietsen of lopen, na een uur was t-shirt zeiknat en zag je onze 6 pax beter. Daarna op podium en ‘s avonds lekker peren en je was terug bij af. Dus zo’n ding helpt niet.

 2. Minder helpt beter elk pondje gaat door het mondje. Met zweet ding verlies je alleen maar zweet en dat is vocht.

 3. Ze hebben wel vaker rotzooi verkocht. Door de medio is hier vaak aandacht aan besteed. Dus de aanname dat het rotzooi is, neem ik gelijk aan. Misschien dat je een paar centimeter verliest, die daarna er snel weer erbij is.

 4. Het is een verkoopverhaal dit elke keer in een ander jasje terugkomt. Tellsel en dergelijk verkopen regelmatig onzin!

 5. Plaatselijk afvallen is een sprookje, geen sprookje is dat je snel je geld kwijt bent. Geef dit geld uit aan een sportschool@

 6. Een goede review, scherp geschreven. Dit helpt echt niet, 50 euro is best veel geld. Ik vraag mij af waarom wordt deze zooi verkocht!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here