Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana, Review: Werk dit?

Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana, is dit oplichting? Review + Ervaringen
Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana, is dit oplichting? Review + Ervaringen

Werkt de Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana echt? Dit zijn veel vragen die mensen hebben bij het zien van de advertenties, van dit bedrijf via sociale media, zoals Facebook en Youtube. In het Nederlands heet het gezonde lever formule.

Lezers willen graag van ons een review over dit product. Ervaringen zijn er voldoende te vinden op internet. Je bent voor één potje €49 kwijt.

In dit artikel leggen wij je uit deze pillen echt gezond voor je zijn.

Over het bedrijf IvitaSana

IvitaSana is gevestigd op Malta, het product is niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. IvitaSana geeft aan dat haar producten niet bedoeld zijn om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Hoe vind de Marketing en verkoop van Healthy Liver Formula Pro plaats?

De verkoop vindt alleen online plaats en er wordt veel geadverteerd op sociale media. De verkooppagina bevat een verkoopvideo, waarin een presentatie wordt gegeven door Dr Marc Dubois. In deze presentatie legt hij uit dat de kans groot is dat je lever is beschadigd en dat je hierdoor een aantal gezondheidsklachten van krijgt of al hebt.

Dr. Marc Dubois van Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana bestaat niet.
Dr. Marc Dubois van Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana bestaat niet.

Als je zoekt op Google vind je de persoon in de presentatie niet. Het lijkt er op dat de persoon in kwestie, een fictief persoon is. Echter ze gebruiken een bestaande naam. De instellingen van de video zij dusdanig dat ze alleen op de verkooppagina kunnen worden bekeken.

Als je klikt op de verkoopknop, worden jouw pillen gereserveerd voor een paar minuten, na die tijd is er geen garantie dat je ze geleverd krijgt. Dit is marketing truc om je over de streep te trekken.

Je komt ook advertenties tegen met de Gezonde Lever Formula Pro als verkooptitel.

Gezondeleverformule.nl of Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana is pure oplichting of kwakzalverij !!!
Gezondeleverformule.nl of Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana is pure oplichting of kwakzalverij !!!

Ze misleiden mensen door de logo’s te gebruiken van de Telegraaf en RTL nieuws.

Wat zijn de Ingrediënten Healthy Liver Formula Pro?

 1. Kurkuma (wortel), Kruidenproducten met geelwortel of kurkuma zijn als geneesmiddel goedgekeurd voor verlichting van maag- en darmklachten.
 2. Biet (wortel), een klinische studie review meldde dat de consumptie van bietensap de systolische ‎‎bloeddruk‎‎ bescheiden verlaagde, maar niet de diastolische bloeddruk.‎
 3. Paardenbloem, extracten en andere preparaten van Paardenstaart kruid ‎‎hebben gediend als ‎‎kruidenremedies‎‎, met records die door de eeuwen heen dateren. In 2009 concludeerde de ‎‎Europese Autoriteit voor voedselveiligheid‎‎ dat er geen bewijs was voor de vermeende ‎‎gezondheidseffecten‎‎ van Paardenstaart kruid, ‎‎zoals voor verkwikking, gewichtsbeheersing, huidverzorging, haargezondheid of botgezondheid
 4. Mariadistel, is een plant, die in veel voedingssupplementen wordt verwerkt. Hoewel deze plant al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt, is er geen klinisch bewijs dat het een medicinale werking heeft. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft het gebruik van mariadistel als behandeling voor kanker of een andere medische aandoening niet is goedgekeurd.
 5. Artisjokextract. Artisjokken zouden een eetlustopwekkend, spijsverterings- en cholesterolverlagend effect hebben. De ingesloten bittere stof cynarine stimuleert het metabolisme van de lever. Naast het koken van groenten, worden hun bladeren gebruikt in sappen, thee, droge extracten en tincturen. Hun medicinale en voedingseffect wordt toegeschreven aan het gehalte aan polyfenolen, en in het bijzonder speciale flavonoïden en quinic acid-derivaten. Vooral verse plantenextracten van artisjokbladeren worden met succes gebruikt bij de behandeling van dyspepsie (maagklachten) en hypercholesterolemie (te hoog cholesterol in het bloed).
 6. Gember, hoewel gebruikt in de traditionele geneeskunde en als voedingssupplement, is er geen goed bewijs dat het consumeren van gember of zijn extracten enig effect heeft op de menselijke gezondheid of als een behandeling voor ziekten.
 7. Luzerne  ‎ook wel ‎‎Afalfa genoemd, is een ‎‎overblijvende‎‎ bloeiende plant in de ‎‎vlinderbloemenfamilie‎‎ ‎‎(Fabaceae‎‎). Het wordt geteeld als een belangrijk ‎‎voedergewas‎‎ in veel landen over de hele wereld. ‎‎De ‎‎National Institutes of Health (US NIH) van de Verenigde Staten‎‎ meldt dat er “onvoldoende bewijs is om de effectiviteit [van alfalfa] te beoordelen. Het langdurig innemen van alfalfazaden is echter WAARSCHIJNLIJK ONVEILIG. Alfalfa zaadproducten kunnen reacties veroorzaken die vergelijkbaar zijn met de auto-immuunziekte lupus erythematosus.
 8. L-cysteïne, is een residu in ‎‎eiwitrijke‎‎ voedingsmiddelen. Hoewel geclassificeerd als een‎‎ niet-essentieel aminozuur‎‎, kan cysteïne in zeldzame gevallen essentieel zijn voor zuigelingen, ouderen en personen met bepaalde stofwisselingsziekten of die lijden aan ‎‎malabsorptiesyndromen‎‎. Cysteïne kan meestal worden gesynthetiseerd door het menselijk lichaam onder normale fysiologische omstandigheden als een voldoende hoeveelheid ‎‎methionine‎‎ beschikbaar is.‎

Claim en boodschap Gezonde lever formule:

Maar nu kun je de gezondheid van je lever weer herstellen, en op volle kracht opladen met de GEZONDE LEVER FORMULE PRO van IvitaSana Laboratories!

Een formule die nergens anders te krijgen is en speciaal door ons in ons eigen gezondheid laboratorium ontwikkeld is.

 • KRIJG JE JEUGDIGE ENERGIENIVEAUS TERUG
 • HELPT MET HET WEGSMELTEN VAN HARDNEKKIG BUIKVET
 • DRAAGT BIJ AAN HET HERSTELLEN VAN JE SCHERPE DENKVERMOGEN
 • ONDERSTEUNT GEZONDE BLOEDSUIKERGEHALTES
 • ERVAAR EEN BOOST IN EEN GEZONDE SPIJSVERTERING
 • ZIE ER JAREN – ZELFS DECENNIA – JONGER UIT

Deze claims zijn niet wetenschappelijk bewezen en klinken eerder als overdreven marketingclaims. Het is belangrijk om kritisch te blijven ten opzichte van dergelijke claims en altijd te zoeken naar wetenschappelijk onderbouwde informatie over de effectiviteit en veiligheid van voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten. Het is ook aan te raden om uw arts te raadplegen voordat u begint met het nemen van nieuwe supplementen of het maken van significante veranderingen in uw dieet of levensstijl.

Geen wetenschappelijk bewijs Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana

Er ontbreekt wetenschappelijk bewijs om de gezondheidsclaims van de producent van de Healthy Liver Formula Pro te ondersteunen. De gezondheidsclaims zijn niet goedgekeurd door overheidsinstanties, en er zijn geen klinische onderzoeken die de werkzaamheid van deze formule specifiek ondersteunen. Het is volgens ons pure kwakzalverij.

Hoewel sommige van de ingrediënten in de formule bekend staan om hun gezondheidsvoordelen en hun potentiële rol bij de ondersteuning van de leverfunctie, is er onvoldoende bewijs om te suggereren dat deze specifieke combinatie van ingrediënten de gezondheid van de lever kan herstellen, het denkvermogen kan verbeteren, buikvet kan doen smelten of het uiterlijk van de gebruiker aanzienlijk kan verjongen.

Het is belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen niet zijn gereguleerd op dezelfde manier als medicijnen, dus de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten in de Healthy Liver Formula Pro kunnen variëren en er is geen garantie dat het product veilig is of effectief is voor iedereen. Het is altijd verstandig om uw arts te raadplegen voordat u een nieuw voedingssupplement begint te gebruiken, vooral als u gezondheidsproblemen heeft of medicijnen gebruikt.

Werkt het ook?

Er is geen bewijs dat deze specifieke formule van IvitaSana Laboratories werkt zoals het wordt geadverteerd. Hoewel sommige van de ingrediënten die in de formule worden genoemd mogelijk een positief effect hebben op de gezondheid van de lever, is er geen bewijs dat deze formule als geheel de gezondheid van de lever kan herstellen, jeugdige energieniveaus kan teruggeven, hardnekkig buikvet kan smelten, het scherpe denkvermogen kan herstellen, gezonde bloedsuikergehaltes kan ondersteunen, de spijsvertering kan verbeteren en er jaren jonger uit kan laten zien.

Het is altijd het beste om de veiligheid en effectiviteit van voedingssupplementen te bespreken met een gekwalificeerde zorgverlener voordat je ze gebruikt.

Zijn de producten van IvitaSana te koop bij het Kruidvat of de  Apotheek?

Nee, wij het zou ons verbazen als dit in de schappen zou lichten van een drogist of een apotheek.

Stof tot nadenken

 1. Waarom is er geen wetenschappelijk bewijs?
 2. Waarom is over de genoemde Dokter in de presentatie nergens te vinden?
 3. Waarom zijn er zoveel negatieve ervaringen te vinden over IvitaSana op internet?
 4. Als deze pillen doen, wat de IvitaSana beweert, dan zou dit een enorme medische doorbraak zijn, waarom is niets van deze medische doorbraak te vinden?
 5. De huisarts zou je dit voedingssupplement voorschreven om af te vallen en je lever te genezen, toch?

Conclusie en aanbevelingen

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van IvitaSana of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

Wij stellen je mening of ervaring op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.


Aanvulling 3 oktober 2022

De film toont geen echte dokter maar een acteur

Portrait of doctor typing on laptop during brainstorming and looking at camera smiling sitting on desk in hospital office, conference room. Specialist in lab coat writing on notepad in medical clinic. Stock Video Footage 00:22 SBV-338950043 – Storyblocks (oclc.org)

25 REACTIES

 1. Je hoeft je niet te laten bedotten, als je maar over een gezonde achterdocht beschikt en internet voor de zekerheid raadpleegt.

 2. Het zijn meer dan oplichters. Bij de levering zit geen gebruiksaanwijzing hoe in te nemen, ook niet bij navraag via de mail. GEEN antwoord. De verpakking zit niet in potjes met Nederlandse tekst, zoals te zien is bij hun uitleg via Internet, maar zit verpakt in zakjes met alleen maar een Engelse tekst erop vermeld, wat volgens mij verboden is in Nederland, daar hoort altijd een Nederlandse tekst bij te zitten. Bij ontvangst zit alleen maar een pakbon met het bedrag aangegeven zonder dat je kunt vaststellen wie het geleverd heeft. Bij navraag, om een fatsoenlijke factuur te zenden, krijg je als antwoord dat ze die niet verstrekken. Het is dus één grote oplichters BENDE.

 3. Hans 46. Ben er toch weer ingestonken. Ondanks de waarschuwingen in het algemeen dat “iets” vaak te mooi is om waar te zijn gaat dat zeker op voor dit produkt. Na gebruik van 1 verpakking (en de aanschaf van nog eens 4) ben ik geen gram afgevallen, sterker nog ruim een pond aangekomen. Wat een OPLICHTERIJ.
  Beste mensen, begin er niet aan. Pure geldklopperij.

 4. Ik ben zo dom geweest om voor ruim€200 middelen te bestellen.En betaald via iDeal.
  Ik zou ze via post.nl ontvangen.kreeg tweemaal een bericht datze onderweg waren. Maar ze zijn nooit aangekomen.
  Nu lees ik pas de recenties van InvitaSana.Heb spijt dat ik dat niet eerder gedaan heb.
  Dure les!

 5. IvitaSana doet zaken met Klarna terwijl deze helemaal geen onderzoek doet naar diefstal cq verduistering van producten en fraude want IvitaSana mag dan wel een adres in NL aan de prive x PRIVE XX prive Nederland hebben waar alle leveringen vandaan komen en retour zendingen via PostNL netjes afgeleverd worden maar er wordt niks afgemeld bij Klarna die dan gaat zitten dreigen met Incasso cq Deurwaarder maar de zaak zelf grondig uitzoeken doet Klarna niet !!

  • Klarna verdient hieraan. Ze hébben een organisatie die gericht is op de incassoprocedure. Voordat ze naar de rechter gaan, heb je eerst nog een hele procedure. Hun moeten aantonen dat jij een levering hebt ontvangen. En als je een retourbon hebt, dan heb je bewijs dat je het niet meer in bezit hebt.

 6. IvitaSana is één grote oplichtersbende een kennis heeft op 11 september een bestelling geplaatst en op dezelfde dag ook geannuleerd tot hun verbazing werd de bestelling op 16 september door de bezorger van PostNL toch geleverd maar ook weer niet want hun hebben ’t pakketje gelijk mee terug gegeven aan de bezorger op 17 september zien hun in de PostNL app dat ’t pakketje retour gaat en dan gaat ’t gigantisch mis bij PostNL op 18 en 19 september zien hun dat ’t pakketje nog steeds niet retour is dus gaan hun PostNL bellen voor uitleg waarop PostNL hun laat weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken en dat ’t pakketje gewoon retour gaat naar IvitaSana maar dat hun niks meer van PostNL horen of dit is gelukt nu op 24 november krijgen hun van Klarna een bericht dat er alsnog betaald moet worden voor de bestelling dit terwijl hun van anderen hebben gehoord dat ’t pakketje op 23 september netjes retour afgeleverd is door PostNL maar dat dit niet door zowel IvitaSana cq PostNL aan Klarna en hun kenbaar is gemaakt dus zien hun zich genoodzaakt dit voor te laten komen bij de Rechter met bewijzen dat IvitaSana cq PostNL fout zijn en Klarna helemaal geen onderzoek doet !!

  • Neem contact met je rechtsbijstandsverzekering. Als je iets retour stuurt, ben je vanaf het moment dat je afgeeft volgens niet meer verantwoordelijk. De verantwoording heeft de vervoerder.

 7. Toen ik één potje wilde bestellen en ook één had geactiveerd werd vlak voor de definitieve betaling het bedrag omgezet naar € 117,- ipv € 49,- en zou ik 3 potjes hebben besteld. Net op tijd zag ik dit en veranderde dit opnieuw in één potje . wederom werd bij de afhandeling van de betaling het omgezet naar 3 potjes. Had er gelijk al een raar gevoel over.
  Heb hierover een email gestuurd maar geen reactie gekregen.

 8. Dr. Marc Dubois bestaat helemaal niet. Ze proberen vertrouwen te wekken, maar ze slagen hier niet in. Het is allemaal maar een zielige vertoning. Je moet deze pillen bestellen en niet betalen. Als je ze ontvangt terugsturen niet betalen. Ze gaan niet naar een rechter, want ze willen niet opvallen.

  • IvitaSana is één grote oplichtersbende een kennis heeft op 11 september een bestelling geplaatst en op dezelfde dag ook geannuleerd tot hun verbazing werd de bestelling op 16 september door de bezorger van PostNL toch geleverd maar ook weer niet want hun hebben ’t pakketje gelijk mee terug gegeven aan de bezorger op 17 september zien hun in de PostNL app dat ’t pakketje retour gaat en dan gaat ’t gigantisch mis bij PostNL op 18 en 19 september zien hun dat ’t pakketje nog steeds niet retour is dus gaan hun PostNL bellen voor uitleg waarop PostNL hun laat weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken en dat ’t pakketje gewoon retour gaat naar IvitaSana maar dat hun niks meer van PostNL horen of dit is gelukt nu op 24 november krijgen hun van Klarna een bericht dat er alsnog betaald moet worden voor de bestelling die op 23 september netjes retour afgeleverd is door PostNL maar dit niet even laat weten aan hun dus laten hun ’t voorkomen bij de Rechter met bewijzen dat IvitaSana en PostNL fout zijn !!

 9. Conclusie dit is gewoon misleiding en het oplichten van mensen. Foto’s en film zijn niet van echte mensen. De dokter kan niet bestaan, het product kan zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid.

 10. Sinds ik deze pillen neem heb ik de indruk dat mijn buik alsmaar dikker wordt!
  Ga er vandaag mee stoppen en de rest terug sturen! Gelukkig heb ik nog niet betaald en ga ik dat ook niet doen!
  Het zijn kwakzalvers! Laat je niet foppen zoals ik!
  Dina

 11. Ik ga nu de 6e week in met nog weinig resultsast ??? , ik heb mij voorgenomen hiermee door te gaan tot het gaatje, blijft uiteindelijk resultaat uit, dan ga ik in verweer en voel mij afgepakt wat mijn geld betrefd, na vertrouwen te hebben gesteld, dus kom hier op terug, tot dan !

 12. Ze lenen weer een naam van iemand die wel een dokter is. Kwakzalvers is een te mooie naam voor deze praktijken, het is oplichting!

 13. Tegenwoordige wetenschap stelt ook geen ene moer meer voor. En waarom nou meteen altijd alles als kwakzalverijen of complotten bestempelen als het niet past in de criminele pharmaceutische bedrijven. Uw zegt dat het niet wetenschapelijke bewezen maar het tegendeel is ook niet wetenschappelijk bewezen….. heel betrekkelijk…..toch!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in