Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana, is dit oplichting? Review 4/5 (2)

4
553
Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana, is dit oplichting? Review + Ervaringen
Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana, is dit oplichting? Review + Ervaringen

Werkt de Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana echt? Dit zijn veel vragen die mensen hebben bij het zien van de advertenties, van dit bedrijf via sociale media, zoals Facebook en Youtube. Lezer willen graag van ons een review over dit product. Ervaringen zijn er voldoende te vinden op internet. Je bent voor één potje €49 kwijt.

In dit artikel leggen wij je uit deze pillen echt gezond voor je zijn.

Over het bedrijf IvitaSana

IvitaSana is gevestigd op Malta, het product is niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. IvitaSana geeft aan dat haar producten niet bedoeld zijn om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Advertisement

Hoe vind de Marketing en verkoop van Healthy Liver Formula Pro plaats?

De verkoop vindt alleen online plaats en er wordt veel geadverteerd op sociale media. De verkooppagina bevat een verkoopvideo, waarin een presentatie wordt gegeven door Dr Marc Dubois. In deze presentatie legt hij uit dat de kans groot is dat je lever is beschadigd en dat je hierdoor een aantal gezondheidsklachten van krijgt of al hebt.

Als je zoekt op Google vind je de persoon in de presentatie niet. Het lijkt er op dat de persoon in kwestie, een fictief persoon is. Echter ze gebruiken een bestaande naam. De instellingen van de video zij dusdanig dat ze alleen op de verkooppagina kunnen worden bekeken.

Als je klikt op de verkoopknop, worden jouw pillen gereserveerd voor een paar minuten, na die tijd is er geen garantie dat je ze geleverd krijgt. Dit is marketing truc om je over de streep te trekken.

Je komt ook advertenties tegen met de Gezonde Lever Formula Pro als verkooptitel.

Wat zijn de Ingrediënten Healthy Liver Formula Pro?

 1. Kurkuma (wortel), Kruidenproducten met geelwortel of kurkuma zijn als geneesmiddel goedgekeurd voor verlichting van maag- en darmklachten.
 2. Biet (wortel), een klinische studie review meldde dat de consumptie van bietensap de systolische ‎‎bloeddruk‎‎ bescheiden verlaagde, maar niet de diastolische bloeddruk.‎
 3. Paardenbloem, extracten en andere preparaten van Paardenstaart kruid ‎‎hebben gediend als ‎‎kruidenremedies‎‎, met records die door de eeuwen heen dateren. In 2009 concludeerde de ‎‎Europese Autoriteit voor voedselveiligheid‎‎ dat er geen bewijs was voor de vermeende ‎‎gezondheidseffecten‎‎ van Paardenstaart kruid, ‎‎zoals voor verkwikking, gewichtsbeheersing, huidverzorging, haargezondheid of botgezondheid
 4. Mariadistel, is een plant, die in veel voedingssupplementen wordt verwerkt. Hoewel deze plant al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt, is er geen klinisch bewijs dat het een medicinale werking heeft. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft het gebruik van mariadistel als behandeling voor kanker of een andere medische aandoening niet is goedgekeurd.
 5. Artisjokextract. Artisjokken zouden een eetlustopwekkend, spijsverterings- en cholesterolverlagend effect hebben. De ingesloten bittere stof cynarine stimuleert het metabolisme van de lever. Naast het koken van groenten, worden hun bladeren gebruikt in sappen, thee, droge extracten en tincturen. Hun medicinale en voedingseffect wordt toegeschreven aan het gehalte aan polyfenolen, en in het bijzonder speciale flavonoïden en quinic acid-derivaten. Vooral verse plantenextracten van artisjokbladeren worden met succes gebruikt bij de behandeling van dyspepsie (maagklachten) en hypercholesterolemie (te hoog cholesterol in het bloed).
 6. Gember, hoewel gebruikt in de traditionele geneeskunde en als voedingssupplement, is er geen goed bewijs dat het consumeren van gember of zijn extracten enig effect heeft op de menselijke gezondheid of als een behandeling voor ziekten.
 7. Luzerne  ‎ook wel ‎‎Afalfa genoemd, is een ‎‎overblijvende‎‎ bloeiende plant in de ‎‎vlinderbloemenfamilie‎‎ ‎‎(Fabaceae‎‎). Het wordt geteeld als een belangrijk ‎‎voedergewas‎‎ in veel landen over de hele wereld. ‎‎De ‎‎National Institutes of Health (US NIH) van de Verenigde Staten‎‎ meldt dat er “onvoldoende bewijs is om de effectiviteit [van alfalfa] te beoordelen. Het langdurig innemen van alfalfazaden is echter WAARSCHIJNLIJK ONVEILIG. Alfalfa zaadproducten kunnen reacties veroorzaken die vergelijkbaar zijn met de auto-immuunziekte lupus erythematosus.
 8. L-cysteïne, is een residu in ‎‎eiwitrijke‎‎ voedingsmiddelen. Hoewel geclassificeerd als een‎‎ niet-essentieel aminozuur‎‎, kan cysteïne in zeldzame gevallen essentieel zijn voor zuigelingen, ouderen en personen met bepaalde stofwisselingsziekten of die lijden aan ‎‎malabsorptiesyndromen‎‎. Cysteïne kan meestal worden gesynthetiseerd door het menselijk lichaam onder normale fysiologische omstandigheden als een voldoende hoeveelheid ‎‎methionine‎‎ beschikbaar is.‎

Claim en boodschap Gezonde lever formule:

Maar nu kun je de gezondheid van je lever weer herstellen, en op volle kracht opladen met de GEZONDE LEVER FORMULE PRO van IvitaSana Laboratories!

Een formule die nergens anders te krijgen is en speciaal door ons in ons eigen gezondheid laboratorium ontwikkeld is.

 • KRIJG JE JEUGDIGE ENERGIENIVEAUS TERUG
 • HELPT MET HET WEGSMELTEN VAN HARDNEKKIG BUIKVET
 • DRAAGT BIJ AAN HET HERSTELLEN VAN JE SCHERPE DENKVERMOGEN
 • ONDERSTEUNT GEZONDE BLOEDSUIKERGEHALTES
 • ERVAAR EEN BOOST IN EEN GEZONDE SPIJSVERTERING
 • ZIE ER JAREN – ZELFS DECENNIA – JONGER UIT

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de claim van de producent ondersteund. Als wij naar de ingrediënten kijken, dan is de claim ongeloofwaardig.

Geen wetenschappelijk bewijs Healthy Liver Formula Pro van IvitaSana

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor de claims die IvitaSana maakt met de Gezonde lever formule.  Het is volgens ons pure kwakzalverij. De fabrikant geeft geen enkel overtuigend bewijs dan dat het werkt.

Zijn de producten van IvitaSana te koop bij het Kruidvat of de  Apotheek?

Nee, wij het zou ons verbazen als dit in de schappen zou lichten van een drogist of een apotheek.

Voordelen

Geen enkel voordeel.

Nadelen

Je bent je geld kwijt en je hebt pillen die niet werken voor het doel waarvoor je ze wilt kopen.

Stof tot nadenken

 1. Waarom is er geen wetenschappelijk bewijs?
 2. Waarom is over de genoemde Dokter in de presentatie nergens te vinden?
 3. Waarom zijn er zoveel negatieve ervaringen te vinden over IvitaSana op internet?
 4. Als deze pillen doen, wat de IvitaSana beweert, dan zou dit een enorme medische doorbraak zijn, waarom is niets van deze medische doorbraak te vinden?
 5. De huisarts zou je dit voedingssupplement voorschreven om af te vallen en je lever te genezen, toch?

Conclusie en aanbevelingen

Wij vinden de claim van IvitaSana product, Healthy Liver Formula Pro ongeloofwaardig! Deze pillen doen niets positiefs voor je gezondheid! Ons advies is dan ook niet kopen! Als je twijfels hebt of klachten hebt, raadpleeg dan jou huisarts of specialist!

Wij stellen je mening of ervaring op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

Please rate this

4 COMMENTS

 1. Ze lenen weer een naam van iemand die wel een dokter is. Kwakzalvers is een te mooie naam voor deze praktijken, het is oplichting!

 2. Tegenwoordige wetenschap stelt ook geen ene moer meer voor. En waarom nou meteen altijd alles als kwakzalverijen of complotten bestempelen als het niet past in de criminele pharmaceutische bedrijven. Uw zegt dat het niet wetenschapelijke bewezen maar het tegendeel is ook niet wetenschappelijk bewezen….. heel betrekkelijk…..toch!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here