Green Tea drink Review en Ervaringen: Val je hiervan af?

Green Tea drink Review en Ervaringen: Val je hiervan af?
Green Tea drink Review en Ervaringen: Val je hiervan af?

Momenteel zie je veel advertenties over Green Tea Drink op je beeldscherm voorbij komen. Deze “groene thee” is verkrijgbaar bij body and fit. De kosten voor deze thee zijn €17,53 en volgens de opgave van de verkoper kun je hier 60 glazen uit halen.

Over groene thee

Alle soorten groene thee zijn afkomstig van de ‘theeplant’ Camellia sinensis. Het is onomstotelijk bewezen dat groene thee veel gezondheidsvoordelen geeft. Het helpt tegen hoge bloeddruk en je bent minder vatbaar voor kanker dan niet drinkers.

Je kunt niet afvallen van groene thee Groene thee geeft een niet-significant gewichtsverlies bij volwassenen met overgewicht of obesitas.

Bronnen:

  1. Green tea for weight loss and weight maintenance in overweight or obese adults – Jurgens, TM – 2012 | Cochrane Library
  2. Thee | Voedingscentrum

De verkoop van Green Tea drink

Green Tea drink wordt online verkocht via Bol.com, webshops en via affiliate marketing. De prijs voor dergelijke producten is hoog. Je betaald gemiddeld €20 euro voor een paar glazen thee. Groene thee is allemaal afgeleid van de Camellia sinensis en doet nagenoeg allemaal hetzelfde.

Bij de supermarkt kun je ook groene thee kopen. De kosten hier voor zijn €0,95 en hieruit kun je 40 kopje halen. Voor de €20 kun je bij de supermarkt 21 pakjes thee kopen en hieruit kun je 840 kopje (vergelijkbare) thee halen.

Waarom kopen mensen online?

Mensen kopen online, vanwege de marketing. Je krijgt een advertentie te zien, omdat je met gezondheid bezig bent. Ze noemen het marketing oogpunt geen groene thee, maar green tea en ze lukken met op met wat plaatjes en wat leuke tekst. Daarnaast krijg je een beetje korting van bijvoorbeeld €22,93 voor €19,32.

Conclusie

Je kunt er niet spectacular veel van afvallen, maar het heeft wel gezondheidsvoordelen. De kosten voor het online kopen van groene thee, zijn best wel prijzig. Je kunt het vergelijkbare product ook kopen voor fractie van de prijs (€0,95) bij een supermarkt. Groene thee is Green tea en omgekeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in