Flexa Plus Optima, helpt dit tegen pijn en artrose, ervaringen en review

Helpt FLEXA PLUS OPTIMA tegen pijn en artrose, review en ervaringen.
Helpt FLEXA PLUS OPTIMA tegen pijn en artrose, review en ervaringen.

Flexa Plus Optima is een voedingssupplement dat is ontworpen om de gewrichtsgezondheid te ondersteunen en de mobiliteit te verbeteren. Het supplement bevat een combinatie van verschillende natuurlijke ingrediënten, waaronder vitamine C, paardenbloem extract, brandnetel extract, maca wortel extract en paardestaart extract.

Wat is de claim

De fabrikant claimt dat de combinatie van deze ingrediënten kan helpen bij het ondersteunen van de gewrichtsgezondheid en de mobiliteit, en ook kan helpen bij het verminderen van pijn en ontsteking in de gewrichten. Het is echter altijd belangrijk om medisch advies in te winnen voordat u nieuwe supplementen of medicijnen toevoegt aan uw dieet.

Ingrediënten

Volgens de fabrikant bevat Flexa Plus Optima tabletten de volgende ingrediënten:

  • Vitamine C
  • Paardenbloem extract
  • Brandnetel extract
  • Maca wortel extract
  • Paardestaart extract

Is er wetenschappelijk bewijs?

Er is enig wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van sommige van de ingrediënten in Flexa Plus Optima, maar het bewijs is over het algemeen beperkt en er is meer onderzoek nodig om de effectiviteit en veiligheid van het supplement te bepalen.

Vitamine C is een essentiële vitamine die belangrijk is voor de gezondheid van het lichaam en het immuunsysteem. Er is enig bewijs dat vitamine C kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam, wat gunstig kan zijn voor de gewrichtsgezondheid.

Paardenbloem extract wordt soms gebruikt als een diureticum en kan helpen bij het verminderen van ontsteking en pijn in het lichaam. Er is echter niet veel wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit ervan bij de behandeling van gewrichtsaandoeningen.

Brandnetel extract is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine K en mineralen zoals calcium, fosfor, ijzer, zwavel, kalium en jodium. Er is enig bewijs dat het extract kan helpen bij het verminderen van ontsteking en pijn in het lichaam.

Maca wortel en paardestaart extract hebben ook enige gezondheidsvoordelen, maar er is niet veel wetenschappelijk bewijs voor hun effectiviteit bij het behandelen van gewrichtsproblemen.

Werkt het?

Zoals wij al eerder vermeldde, is er enig bewijs voor de effectiviteit van sommige van de ingrediënten in Flexa Plus Optima, maar het bewijs is over het algemeen beperkt en er is meer onderzoek nodig om de effectiviteit en veiligheid van het supplement te bepalen. Er is geen garantie dat Flexa Plus Optima voor iedereen zal werken.

Bovendien kunnen de resultaten van voedingssupplementen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, geslacht, gezondheidsgeschiedenis, medicatiegebruik, dieet en levensstijl. Het is altijd belangrijk om medisch advies in te winnen voordat u nieuwe supplementen of medicijnen toevoegt aan uw dieet en om uw gezondheid te laten controleren door een gekwalificeerde zorgverlener.

Over het algemeen is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te beseffen dat voedingssupplementen alleen de symptomen kunnen verminderen en niet de onderliggende oorzaak van een gezondheidsprobleem kunnen genezen.

 

9 REACTIES

  1. Als je last heb wil je alles proberen om ervan te komen. Ze proberen op deze manier van geld te beroven en dat vind ik laf!

  2. Het is kwakzalverij, deze claims zijn onmogelijk. Hoe durven ze dit te verkopen. Het antwoord weet ik al, het gaat om geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in