Flexa Plus Optima, helpt dit tegen pijn en artrose, ervaringen en review

Helpt FLEXA PLUS OPTIMA tegen pijn en artrose, review en ervaringen.
Helpt FLEXA PLUS OPTIMA tegen pijn en artrose, review en ervaringen.

Flexa Plus Optima is een voedingssupplement. Als je op facebook actief bent krijg je veel advertenties te zijn over wonderpillen of medicijnen. Deze keer de FLEXA PLUS OPTIMA[1]. Ene professor Kees Wessel, specialist op het gebied van moleculaire biologie, waarvoor hij al vele prestigieuze prijzen geeft ontvangen.  Voor €69 ben je in het bezit van niet werkende pillen! Uiteraard is dit kwakzalverij! Er wordt geen wetenschappelijk bewijs geleverd, over de werking van deze pillen.

Als ik de tekst lees van deze prof. Kees W, dan weten wij, dat het te mooi is om waar te kunnen zijn. Wij hoeven er dan, niet eens, onderzoek naar te doen.

Zorgelijk marketing gedrag

Uiteraard hebben wij een literatuur onderzoek gedaan en is, iets zorgelijks aan de hand, er zijn ook FLEXI PLUS tabletten, met glucosamine, chondroïtine, MSM en vitamine C. En de stof Glucisamine[2] helpt wel tegen artrose!!!

Lees dit artikel dan eerst voordat je een besluit neemt om FLEXA PLUS OPTIMA pillen te kopen!

Wat is de claim van de producent van TABLETS FLEXA PLUS OPTIMA

Prof. Kees W heeft een methode uitgewerkt, waarmee iedereen op een eenvoudige manier pijn kan bestrijden en de gewrichten en de ruggengraat kan heropbouwen – en op die manier ook 100% fit zijn in nauwelijks 28 dagen.

Wat zijn de ingrediënten volgens de fabrikant TABLETS FLEXA PLUS OPTIMA

  1. Vitamine C,
  2. Paardenbloem,
  3. Brandnetel, dat verantwoordelijk is voor het verrijken van ons lichaam met vitamine K en calcium, fosfor, ijzer, zwavel, kalium en jodium.
  4. De andere ingrediënten die we in het product kunnen vinden, zijn Maca-wortel- en paardestaartextract.

Deze ingrediënten geven geen vertrouwen in de werking………

Zijn FLEXA PLUS OPTIMA pillen te koop bij het Kruidvat of de  Apotheek

Deze pillen zijn niet te koop bij Kruidvat of Apotheek.

Wat zij de Voordelen

Er zijn geen voordelen

Wat zijn de Nadelen

Je bent je geld kwijt en pijn verdwijnt niet.

Is FLEXA PLUS OPTIMA betrouwbaar?

Nee, dit is niet betrouwbaar!!  Er zit geen enkele stof in, die werkzaam is om pijn te bestrijden, laat staan gewrichten en ruggengraat weer op te bouwen.

Stof tot nadenken

  1. Ze bieden pillen aan, met een naam die heel erg lijkt op het product PharmaNutrics Flexi Plus. Dit kan nooit toeval zijn, men wil meeliften op de bekendheid van een ander product.
  2. Als het zou werken, dan zou dit toch door de huisarts worden voorgeschreven.

Conclusie

FLEXA PLUS OPTIMA pillen, zijn voedingssupplementen die nooit kunnen werken. Als je toch een voedingssupplement zoekt, wat kan helpen, kijk dan eens naar de wat de apotheek over glucosamine schrijft.

Advies niet kopen en onderzoeken of glucosamine voor jouw van toepassing zijn. je kan natuurlijk ook advies vragen aan de huisarts.

Elke tablet bevat:
Glucosamine (sulfaat 2KCl) 750 mg
Chondroïtine (sulfaat) 200 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 60 mg

Motivatie

  1. Glucosamine – Wikipedia
  2. Glucosamine Long-Term Treatment and the Progression of Knee Osteoarthritis: Systematic Review of Randomized Controlled Trials – Nalinee Poolsup, Chutamanee Suthisisang, Patchareeya Channark, Wararat Kittikulsuth, 2005 (sagepub.com)

Referenties

[1] https://avicenna-isct.org/nl/flexa-plus-optima-kopen/
[2] glucosamine | Apotheek.nl

9 REACTIES

  1. Als je last heb wil je alles proberen om ervan te komen. Ze proberen op deze manier van geld te beroven en dat vind ik laf!

  2. Het is kwakzalverij, deze claims zijn onmogelijk. Hoe durven ze dit te verkopen. Het antwoord weet ik al, het gaat om geld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in