Fitness en Bodybuilding No ratings yet.

0
59
Muscular bodybuilder workout in gym doing biceps exercises
Muscular bodybuilder workout in gym doing biceps exercises with bar

Body Building is het proces van het ontwikkelen van spiervezels door middel van verschillende technieken. Het wordt bereikt door middel van spier-conditionering, gewicht opleiding, verhoogde calorie-inname, en rust. Workouts zijn ontworpen om zich te concentreren op bepaalde spier categorie├źn, en voedingsmiddelen worden geconsumeerd met de intentie om het metabolisme van het lichaam te bouwen en de massa te verhogen.

Deze sectie zal zich richten op het gewicht van de opleiding voor lichaamsbouwers. Gewicht opleiding ontwikkelt zowel kracht als de grootte van de skeletspieren. Het maakt gebruik van de kracht van de zwaartekracht te verzetten tegen de kracht gegenereerd door de spieren door middel van contractie. Weight Training maakt gebruik van een verscheidenheid van gespecialiseerde apparatuur ontworpen om specifieke spiergroepen en bewegingen te richten.

Sommige mensen verwijzen naar gewicht opleiding als krachttraining. Terwijl ze zijn niet precies hetzelfde, ze zijn beide vergelijkbaar met elkaar. Krachttraining richt zich op het verhogen van spierkracht en grootte. Gewicht opleiding is een soort van krachttraining met behulp van gewichten als de primaire kracht om spiermassa op te bouwen.

De basisprincipes van gewicht opleiding zijn vrij veel het zelfde als die van krachttraining. Het impliceert een manipulatie van de aantallen herhalingen, reeksen, tempo, oefenings types, en gewicht bewogen om gewenste verhogingen van sterkte, uithoudingsvermogen, grootte, of vorm te veroorzaken.

De specifieke combinatie van reps, sets, oefeningen en gewicht hangt af van de wensen van de bodybuilder. Sets met minder herhalingen kunnen worden uitgevoerd met zwaardere gewichten, maar hebben een verminderde impact op uithoudingsvermogen.

Apparatuur die wordt gebruikt in gewicht opleiding zijn barbells, halters, katrollen, en stapels in de vorm van gewicht machines of het lichaam het eigen gewicht als in push-ups en kin-ups. Verschillende gewichten zal geven verschillende soorten weerstand.

Weight Training richt zich ook op de vorm het uitvoeren van de bewegingen met de juiste spiergroepen en niet de overdracht van het gewicht naar verschillende lichaamsdelen om groot gewicht te verplaatsen. Als u geen gebruik maken van goede vorm in gewicht opleiding, riskeert u spierblessure die uw vooruitgang kunnen belemmeren.

Een andere vorm van gewicht opleiding is weerstand opleiding. Resistance training impliceert het gebruik van elastische of hydraulische weerstand tegen contractie in plaats van de zwaartekracht. Wanneer uw spieren zich verzetten tegen een gewicht, de algehele Toon van die spier zal groeien in de tijd.

Als je een beginner bent op gewicht opleiding, moet je niet alleen “jump right in”. U moet uw sterkte opbouwen en over-werkt uw spieren kan meer kwaad veroorzaken dan goed. Sommige van uw spieren kunnen van nature sterker dan anderen. Opbouwen langzaam laat de spieren om de juiste sterke punten ten opzichte van elkaar te ontwikkelen.

De meeste sportscholen bieden de diensten van een personal trainer die wordt geleverd met de contributie. Deze trainers kunnen suggereren specifieke workouts voor u om te beginnen. Als u wilt ondernemen het zelf, kunnen we een paar suggesties over routines die u kunnen helpen opbouwen van spieren en krijgen op de weg naar een groot lichaam

Please rate this

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here