Exipure Review & Ervaringen: Werkt het?

Exipure Review & Ervaringen: Werkt het?
Exipure Review & Ervaringen: Werkt het?

Momenteel wordt Exipure 2.0 aangeboden als een natuurlijk voedingssupplement dat gezond gewichtsverlies bevordert door de omzetting van wit vet in bruin vet. De kosten voor dit supplement zijn voor 1 potje €101,98.

Ervaringen op Internet

De score op Trustpilot is de mening over Exipure 74% negatief. De rode draad in de ervaring zijn dat het niets doet. De gebruikers geven aan dat het oplichting is en vooral geldverspilling. Over de klantenservice waren ze zeer negatief. Op Amazon waren de klanten eveneens niet te spreken over dit product, het merendeel gaf aan dat het product geen werking heeft.

Op de website van de producent stonden alleen maar positieve ervaringen, met de daarbij behorende succesverhalen. In korte tijd verliezen mensen 20 kilo, terwijl op reviewwebsite, bijna niemand gewicht verliest.

In korte tijd verliezen mensen 20 kilo, terwijl op reviewwebsite, bijna niemand gewicht verliest.
In korte tijd verliezen mensen 20 kilo, terwijl op reviewwebsite, bijna niemand gewicht verliest.

Op Youtube duiken de succesverhalen op en influencers proberen je over te halen Exipure te kopen. Met uiteraard een affiliate link naar de verkooppagina.

Momenteel zijn er dus veel succesverhalen te zien op Youtube, met een link naar de verkooppagina. De tussenpersoon krijgt zo’n 30 euro per verkoop. Deze influencers doen dit enkel maar om inkomen te verkrijgen.

blank

De claim van de verkoper

Op de website van de verkoper staan allemaal claims die niet te bewijzen zijn. Men geeft aan dat hun product wordt ondersteund door klinisch onderzoek. Klinisch onderzoek is geen advertorial, waar het product de hemel wordt ingeschreven.

Klinisch onderzoek is geen advertorial, waar het product de hemel wordt ingeschreven.
Klinisch onderzoek is geen advertorial, waar het product de hemel wordt ingeschreven.

Ze beginnen de verkooptekst met:

“Een studie uit 2022, gepubliceerd in Nature Medicine onder 52.000 vrouwen en mannen, de grootste in zijn soort bij mensen, vond slechts één gemeenschappelijke factor bij elke man en vrouw met overgewicht……”

References:
1. https://www.nature.com/articles/s41591-020-1126-7
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2768171/

Echter je zou een verhaal verwachten dat ze de uitvinding hebben gedaan om obesitas te bestrijden.

Onderaan de pagina geven ze het volgende aan:

Statements found on this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products on this website are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you are pregnant, nursing, taking medication, or have a medical condition, consult your physician before using our products.

In de algemene voorwaarden staat het onderstaande:

” Getuigenissen, casestudy’s en voorbeelden. Getuigenissen, casestudy’s en voorbeelden gevonden op getexipure.com zijn uitzonderlijke resultaten, weerspiegelen niet de ervaring van de typische koper, zijn niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om te vertegenwoordigen of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken.”

Als wij bovenstaande lezen, kunnen wij stellen, dat wij niet zo’n zoveel vertrouwen hebben in de werking van dit soort pillen.

Ingrediënten

Volgens de opgave van de product bevat het product de onderstaande ingrediënten:

 • Perilla
 • Kudzu
 • Heilige basilicum
 • Witte Koreaanse ginseng
 • Amoer Kurkschors
 • Propolis
 • Quercetine
 • Oleuropeïne

Werkt Exipure echt?

Er zijn enkele studies die suggereren dat bepaalde ingrediënten in Exipure 2.0 kunnen bijdragen aan gewichtsverlies en de omzetting van wit vet in bruin vet, maar het bewijs is nog beperkt en verder onderzoek is nodig om deze effecten te bevestigen.

Bijvoorbeeld, een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition Research in 2017 vond dat quercetine en oleuropeïne de activiteit van bruin vetweefsel kunnen verhogen en de accumulatie van wit vetweefsel kunnen verminderen bij muizen die werden gevoed met een vetrijk dieet. Een andere studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrients in 2019 vond dat perilla-bladextract de lipolyse kan bevorderen, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies.

Er zijn echter geen studies die de effectiviteit van het complete mengsel van ingrediënten in Exipure 2.0 bij mensen hebben onderzocht, dus het is onduidelijk of het product daadwerkelijk effectief is bij het bevorderen van gewichtsverlies en de omzetting van wit vet in bruin vet.

Of iemand gewicht verliest door het gebruik van Exipure 2.0 of een ander supplement is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder iemands dieet, lichaamsbeweging en algemene gezondheidstoestand.

Hoewel sommige van de ingrediënten in Exipure 2.0 geassocieerd worden met gewichtsverlies, is er momenteel geen wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat de combinatie van deze ingrediënten in Exipure 2.0 specifiek effectiever is in het bevorderen van gewichtsverlies dan andere supplementen of methoden.

Het is belangrijk om te onthouden dat gewichtsverlies het best kan worden bereikt door een combinatie van een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een algemeen gezonde levensstijl.

Conclusie Exipure

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Exipure 2.0 of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

3 REACTIES

 1. Jullie bestuderen echt alles. Niemand leest de algemene voorwaarden. Dit ontkracht echt het verkoopverhaal. Ze geven zelf aan dat je er geen resultaten mee haalt.

  “Getuigenissen, casestudy’s en voorbeelden gevonden op getexipure.com zijn uitzonderlijke resultaten”

  De supplementen worden FDE proof gemaakt, maar de verklaren van de werking zijn niet “not been evaluated by de FDE”.

  Ik denk ook dat je dit niet moet kopen en dat het rotzooi is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in