Exipure Review & Ervaringen: Het werkt niet!

Exipure Review & Ervaringen: Het werkt niet!
Exipure Review & Ervaringen: Het werkt niet!

Momenteel wordt Exipure 2.0 aangeboden als een natuurlijk voedingssupplement dat gezond gewichtsverlies bevordert door de omzetting van wit vet in bruin vet. De kosten voor dit supplement zijn voor 1 potje €101,98.

Ervaringen op Internet

De score op Trustpilot is de mening over Exipure 74% negatief. De rode draad in de ervaring zijn dat het niets doet. De gebruikers geven aan dat het oplichting is en vooral geldverspilling. Over de klantenservice waren ze zeer negatief. Op Amazon waren de klanten eveneens niet te spreken over dit product, het merendeel gaf aan dat het product geen werking heeft.

Op de website van de producent stonden alleen maar positieve ervaringen, met de daarbij behorende succesverhalen. In korte tijd verliezen mensen 20 kilo, terwijl op reviewwebsite, bijna niemand gewicht verliest.

In korte tijd verliezen mensen 20 kilo, terwijl op reviewwebsite, bijna niemand gewicht verliest.
In korte tijd verliezen mensen 20 kilo, terwijl op reviewwebsite, bijna niemand gewicht verliest.

Op Youtube duiken de succesverhalen op en influencers proberen je over te halen Exipure te kopen. Met uiteraard een affiliate link naar de verkooppagina.

Momenteel zijn er dus veel succesverhalen te zien op Youtube, met een link naar de verkooppagina. De tussenpersoon krijgt zo’n 30 euro per verkoop. Deze influencers doen dit enkel maar om inkomen te verkrijgen.

De claim van de verkoper

Op de website van de verkoper staan allemaal claims die niet te bewijzen zijn. Men geeft aan dat hun product wordt ondersteund door klinisch onderzoek. Klinisch onderzoek is geen advertorial, waar het product de hemel wordt ingeschreven.

Klinisch onderzoek is geen advertorial, waar het product de hemel wordt ingeschreven.
Klinisch onderzoek is geen advertorial, waar het product de hemel wordt ingeschreven.

Ze beginnen de verkooptekst met:

“Een studie uit 2022, gepubliceerd in Nature Medicine onder 52.000 vrouwen en mannen, de grootste in zijn soort bij mensen, vond slechts één gemeenschappelijke factor bij elke man en vrouw met overgewicht……”

References:
1. https://www.nature.com/articles/s41591-020-1126-7
2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2768171/

Echter je zou een verhaal verwachten dat ze de uitvinding hebben gedaan om obesitas te bestrijden.

Onderaan de pagina geven ze het volgende aan:

Statements found on this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products on this website are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you are pregnant, nursing, taking medication, or have a medical condition, consult your physician before using our products.

In de algemene voorwaarden staat het onderstaande:

” Getuigenissen, casestudy’s en voorbeelden. Getuigenissen, casestudy’s en voorbeelden gevonden op getexipure.com zijn uitzonderlijke resultaten, weerspiegelen niet de ervaring van de typische koper, zijn niet van toepassing op de gemiddelde persoon en zijn niet bedoeld om te vertegenwoordigen of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal bereiken.”

Als wij bovenstaande lezen, kunnen wij stellen, dat wij niet zo’n zoveel vertrouwen hebben in de werking van dit soort pillen.

Ingrediënten

Volgens de opgave van de product bevat het product de onderstaande ingrediënten:

 • Perilla
 • Kudzu
 • Heilige basilicum
 • Witte Koreaanse ginseng
 • Amoer Kurkschors
 • Propolis
 • Quercetine
 • Oleuropeïne

In de literatuur hebben wij geen aanknopingspunten kunnen vinden die de claim van de fabrikant ondersteund.

Werkt Exipure echt?

Het zou ons verbazen als mensen door het gebruik van Exipure gewicht gaan verliezen.

Is het te koop bij het kruidvat?

Nee, het is alleen online te koop. De reden dat het niet te koop is, zou kunnen worden gevonden in het feit, dat er geen vertrouwen is in de werking van dit product.

Conclusie Exipure

Wij hebben geen vertrouwen dat je van Exipure gaat afvallen. Het is een duur product. Als je wilt gaan afvallen, ga dan sporten en pas je voedingspatroon aan.

3 REACTIES

 1. Jullie bestuderen echt alles. Niemand leest de algemene voorwaarden. Dit ontkracht echt het verkoopverhaal. Ze geven zelf aan dat je er geen resultaten mee haalt.

  “Getuigenissen, casestudy’s en voorbeelden gevonden op getexipure.com zijn uitzonderlijke resultaten”

  De supplementen worden FDE proof gemaakt, maar de verklaren van de werking zijn niet “not been evaluated by de FDE”.

  Ik denk ook dat je dit niet moet kopen en dat het rotzooi is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in