Etherische Gember Olie van Vilarie.nl Dit is kwakzalverij Ervaringen en Review

Etherische Gember Olie van Merova.nl Dit is kwakzalverij, Ervaringen en Review
Etherische Gember Olie van Merova.nl Dit is kwakzalverij, Ervaringen en Review

Etherische Gember Olie is een product voor gewichtsverlies. Via Facebook werden wij verrast door de reclame van Merova.nl. Deze dubieuze webshop verkoopt bijzondere olie. Een paar druppels in je navel en binnen No Time ben je slank en dit voor maar €22,95!

Ingrediënt Etherische Gember Olie

Gember Olie

Hoewel gebruikt in de traditionele geneeskunde en als voedingssupplement, is er geen goed bewijs dat het consumeren van gember of zijn extracten enig effect heeft op de menselijke gezondheid of als een behandeling voor ziekten.

Claim verkoper Etherische Gember Olie

Weet je dat gezond eten en sporten NIET de enige manier is om ongewenst vet van het lichaam te verwijderen? Deze Etherische Olie voor Gewichtsverlies wordt geleverd in 30ml en intensifieert het proces van gewichtsverlies. Het is wetenschappelijk bewezen dat de Etherische Olie voor Gewichtsverlies ook kan helpen bij het verminderen van trek, het verhogen van je energieniveau en het activeren van de vetverbranding in het lichaam

Multifunctionele olie die eindeloos veel voordelen heeft. Gember olie vermindert ontstekingen, stress, hunkeren naar suikerhoudende dingen en ondersteunt de spijsvertering. Het werkt ook als een thermogeen, wat betekent dat het kan helpen om vet te verbranden en je metabolisme te stimuleren. Gember essentiële olie is het meest bekend voor het verlichten van spierpijn en spanning, het elimineren van gas, het verminderen van zwellingen, het ontspannen van spasmen, het stimuleren van de spijsvertering en het bevorderen van de bloedsomloop.

10x Effectievere Krachtigere Gember Olie! Het zorgt voor een snel vet verbrandend effect en helpt cellulitis cellen 10x effectiever te vernietigen. Afgeleid van de natuurlijke gemberwortel, helpt deze Etherische Olie voor Gewichtsverlies om de bloedcirculatie te verbeteren en de snelheid te verhogen waarmee gewicht uit het lichaam wordt verwijderd. Gemaakt van gember extract olie, kan de Etherische Olie voor Gewichtsverlies stress verlichten en de teint verbeteren.

Het vermindert op natuurlijke wijze extra centimeters op uw taille met een uitgelezen mix van afslankende olie gericht op hardnekkig buikvet; verbetert de bloedsomloop. Met behulp van glycerine en gember als de belangrijkste ingrediënten is dit de perfecte olie voor elk huidtype. Het is niet-toxisch, onschadelijk en niet-irriterend, en veilig te gebruiken voor alle huidtypes.


Het wetenschappelijk bewijs wordt niet geleverd. Met een paar buikdruppels ben je no time slank zeggen de plaatjes in de advertentie. De claim is een broodje aap verhaal!

Reputatie op internet

Op Trustpilot scoren ze negatief.

Stof om over na te denken

  1. Als dit zou werken, dan zou de huisarts dit toch aanbevelen
  1. Op Whois.nl is te zien dat het bedrijf zich in het buitenland bevind. Dit is geen goed teken.
  2. Als het te mooi is om waar te zijn dan is het niet waar. Als de claims die je doet over een product, niet waar zijn en je gewoon rotzooi koopt, wordt dit kwakzalverij genoemd. In de volksmond wordt dit oplichting genoemd!

Voordelen

Geen

Nadelen

Het kost je geld en het werkt niet

Conclusie

Je valt hiervan 22,95 af op je bankrekening. M.b.t. gewicht ga je geen gram afvallen. Het is te mooi om waar te zijn. Advies is niet kopen!

Als je twijfelt raadpleeg dan je huisarts………


Aanvulling 6-8-2022

Merova heeft nu Vilarie

4 REACTIES

  1. Ik zag deze advertentie via facebook. Ik heb deze gerapporteerd, hoe kunnen ze deze onze onzin adverteren. Het is oplichting !

  2. Je hebt best wel duistere bedrijven op internet. Internet leest jouw zoekgeschiedenis uit en hierdoor krijg je deze troep te zien. Ik neem dit soort reclames nooit serieus, maar een heleboel mensen trappen erin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in