Moroccan Hair, geen extra haargroei: Ervaringen en Review

Ervaringen met een haargroeimiddel genaamd Moroccan Hair
SPAM email m.b.t. een haargroei middel!

Moroccan Hair is een product dat belooft haargroei te stimuleren. Vandaag, op een heldere dag, ontvang ik onverwacht een promotie-e-mail van dit product – een praktijk die algemeen bekend staat als SPAM.

Spammail Moroccan Hair

In mijn inbox belandde een SPAM-bericht dat het haargroeiproduct “Moroccan Hair” aanprees. Volgens de afzender zou dit zogenaamde wondermiddel bescherming bieden tegen haaruitval, de huid hydrateren en nog veel meer voordelen hebben.

Verkooppagina Moroccan Hair

De verkooppagina bevat lofuitingen van een zekere ‘professor’ Peter Vanderbilt, die zich voordoet als een expert op het gebied van moleculaire biologie. Echter, na onderzoek blijkt dat deze zogenaamde professor Vanderbilt een fictief personage is, met onverifieerbare academische titels. De verkooppagina is ook gevuld met twijfelachtige getuigenissen.

Volle haardos: werkelijkheid of illusie?

Volgens deze methode zou men een volle haardos kunnen krijgen, zelfs als men volledig kaal was. Door op de verkooplink te klikken, wordt men naar een bestelpagina geleid waar het product te koop is voor € 34,95. Uit de algemene voorwaarden blijkt dat AlterMedi B.V. de leverancier is van dit product.

Bij verder onderzoek van de verkooppagina, stuit men op een zogenaamde affiliate marketinglink. Als men op deze link klikt (https://bestel-cbd[.]nl/lp-argan-olie/?r=3900448), ontvangt de spamverzender  een commissie op de verkoopprijs. Dit maakt deel uit van de affiliate marketingstrategie waar bedrijven zich aan kunnen deelnemen om extra inkomsten te genereren.

AlterMedi B.V.

Het lijkt erop dat AlterMedi B.V. een affiliate-programma heeft waarbij andere bedrijven hun producten kunnen verkopen. Voor AlterMedi B.V. is dit een win-winsituatie, aangezien andere bedrijven de promotie en verkoop van hun producten verzorgen.

Ditzelfde product wordt ook door AlterMedi B.V. aangeboden via Bol.com voor € 23,95, wat betekent dat de spamverzender een winst van € 11 per verkoop maakt.

Bedrijven die hun producten op deze manier verkopen, lopen het risico op reputatieschade. Het is ethisch niet verantwoord en als bedrijf moet je je bewust zijn van hoe je producten worden verkocht. Als een spamverzender gebruikmaakt van misleidende tactieken, is het beter om de samenwerking te beëindigen.

Conclusie

Het is altijd raadzaam om producten te kopen van betrouwbare leveranciers zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van Moroccan Hair of een ander voedingssupplement, doe dan onderzoek naar het product en lees recensies van andere gebruikers voordat je een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in