Moroccan Hair, geen extra haargroei: Ervaringen en Review

Ervaringen met een haargroeimiddel genaamd Moroccan Hair
SPAM email m.b.t. een haargroei middel!

Moroccan Hair is een haargroeimiddel. Het is mooi weer vandaag en voor sommige bedrijven, een mooie gelegenheid om ongevraagd promotie email de wereld in te sturen. Ongevraagde email wordt in de volksmond ook wel SPAM genoemd.

Spammail Moroccan Hair

Wat ik vandaag ik mijn emailbox aantrof was een SPAM bericht over een haargroei middel genaamd “Moroccan Hair”. Dit wondermiddel zou mij beschermen tegen haaruitval, de huid hydrateren en heeft volgens de Spammer, nog meer goede eigenschappen.

Verkooppagina Moroccan Hair

Op de verkooppagina prijst ene pseudo professor Peter Vanderbilt, een pseudo wetenschapper, een pseudospecialist op het vlak van moleculaire biologie. De pseudo professor Peter Vanderbilt is een niet bestaande persoon, met niet bestaande universitaire titels. De verkooppagina staat vol met onzin en fake testimonials.

Volle bos met haar of toch niet

Dankzij zij deze methode krijg je weer een volle bos met haar, ook was je helemaal kalend. Dus dit is een wonder. Als je op de verkooplink klikt, kom je uit op een bestelpagina waar je dit wonder middel kan bestellen a € 34,95. Uit de algemene voorwaarden blijkt dat AlterMedi B.V. de leverancier is van dit wondermiddel.

Als je de verkooppagina verder onderzoekt, kom je een zgn affiliate marketinglink tegen. (https://bestel-cbd[.]nl/lp-argan-olie/?r=3900448). Als je op deze link aanklikt krijgt de spam verzender een gedeelte van de verkoopprijs. Dit wordt commissie genoemd. Bedrijven hebben verkoopprogramma’s (affiliate), maar mee bedrijven geld kunnen verdienen. Per verkoop ontvangen ze een gedeelte van de opbrengst.

AlterMedi B.V. is verantwoordelijk voor de SPAM

AlterMedi B.V. heeft waarschijnlijk een affiliate programma, waarin bedrijven producten van dit bedrijf kunnen verkopen. Dit betekend voor AlterMedi B.V. een win win situatie, andere bedrijven promoten en verkopen dit artikel. De verzenders van deze promotie email doen dit niet voor niets.

Het betreffende artikel wordt ook door AlterMedi B.V. via Bol.com aangeboden (a € 23,95) zelfde flesje. Als je naar het prijs verschil kijkt, verdient ( € 34,95 – € 23,95) verdient de SPAM verzender er €11 mee per verkoop.

Indien een zijn bedrijf producten op deze verkoopt, loopt het een risico op imago schade. Want de spam verzender heeft een rijkelijke fantasie. Deze fantasie probeert mensen te verleiden tot een verkoop. Ik vind dit ethisch niet verantwoord en ik vind dat je als bedrijf ook een verantwoording hebt, hoe je producten worden verkocht. Als een spamverzender een rijkelijke fantasie heeft, kun je als bedrijf beter de samenwerking stoppen.

Een goed product heeft geen SPAM email nodig om te verkopen.

Conclusie

De SPAM email is niet afkomstig van AlterMedi B.V. maar vermoedelijk van een affiliate. Wij denken dat affiliates dit soort emails versturen (in opdracht van AlterMedi B.V) Echter door de dubieuze en strekking van de email&verkooppagina, loopt de opdrachtgever, een behoorlijk imago risico. Als het via dubieuze SPAM wordt aangeboden zou ik niet overwegen om te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in