Ervaringen met Anti aging DNA crème 10ML van perfectionbody.nl

Ervaringen met Anti aging DNA crème 10ML van perfectionbody.nl
Ervaringen met Anti aging DNA crème 10ML van perfectionbody.nl

Deze week hebben we weer enorm veel SPAM email ontvangen en ondanks dat wij ons afmelden blijven wij dit soort ongevraagde email ontvangen. Via de link in de email kwam je terecht op de landingspagina (Marketingterm) en kon je een “proefzending” bestellen. van een Anti aging DNA crème 10ML afkomstig van perfectionbody.nl Uiteraard lezen wij de algemene voorwaarden, waarin een aantal zaken ons opviel, die wij hieronder benoemen.

Marketing en verkoop

Via (SPAM) email of facebook krijg je berichten over deze speciale crème. In deze berichten wordt een proef zending genoemd, je betaald alleen verzendkosten. Op de website staat een heel ander verhaal, na 14 dagen moet je €58 betalen, indien je deze zending niet heb terug gestuurd. Als je de verpakking hebt opengebroken en hebt geprobeerd, dan moet je betalen. De retourkosten zijn €7,25 per pakket[4].

Tekst in de email

De populaire Anti-Aging Creme helpt u om er jonger uit te zien. Deze creme is komen overwaaien vanuit Hollywood, waar het tot voor kort het best bewaarde geheim was om de huid weer mooi glad te krijgen. Diverse Hollywood-sterren gebruiken de Anti-Aging Creme om mooi voor de dag te komen.

Tijdelijke aanbieding
14 dagen retourrecht
Kan uw gezicht met 30 jaar verjongen in minder dan 3 weken

Onderzoek

Wat zit in de Anti aging DNA crème 10ML of CAVIAR DAY MOISTURIZING CREAM 50ML?

Dit is onbekend, op de website vind je geen informatie over de ingrediënten van deze crèmes. Als je niet weet wat erin zit, dan ga je dit niet op je huid smeren. Het is onbekend wat de allergische reacties zijn van de stoffen in dit product.  Op de foto van tube staat postQuam en global DNA[1]. De claim in de email wordt niet onderbouwd door bewijs.

Vraag is: waar is het bewijs en wat zijn de ingrediënten!!!

Whois website

Whois perfectionbody.nl, dit domain is op 2020-10-14 geregistreerd[2]. Met administratieve email AndreaSecka@rhyta(.)com. Het adres rhyta.com[3] wordt gebruikt om tijdelijke emailadressen te generen, om moeilijker te vinden zijn op internet.

Klachten over perfectionbody.nl

Er zijn enorm veel klachten over deze website deze kun je vinden op

  1. Trustpiloot Wij zien hier alleen maar negatieve commentaren staan. Punt is dat ze een proefzending aangeboden kregen, die €2,95 kost en na 14 dagen krijgen ze een rekening van €58.
  2. bnnvara Hier lees je dat er het bedrijf agressief reageert en probeert geld te incasseren.
  3. Klachtenkompas Ook hier is rode draad, een agressieve manier van incasseren.
  4. Klacht.nl Hier lees je dezelfde verhalen als bij Trustpilot.

Uit de voorwaarden:

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.[5]

Een proefverpakking is om te proberen en niet om terug te sturen. Wij zijn van mening dat het bedrijf niet “OK” is.

Conclusie

Het is onbekend wat in het product zit, dus wij adviseren om dit niet te kopen. Daarnaast zijn er veel berichten op internet, die niet in het voordeel zijn van de verkoper. Tevens vinden wij dat dit geen proefzending is, want het komt er op neer dat je €58 moet betalen.

Daarnaast lees de algemene voorwaarden en raadpleeg Google op dit product. Dit bespaart je altijd veel ellende.

Refertes

[1] https://perfectionbody.nl/
[2] https://www.sidn.nl/whois?q=perfectionbody.nl&lang=nl
[3] https://rhyta.com/
[4] https://perfectionbody.nl/terms.php
[5] https://perfectionbody.nl/bedenktijd.php

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in