Enorm online prijsverschil van KneeProtect (CARESOLE) 4.67/5 (3)

2
288
Man with knee pain, arthrosis of the knee.
Man with knee pain, arthrosis of the knee.

Via een advertentie (CARESOLE) op MSN kom je terecht op de website van realcooldeal.nl waarbij een KneeProtect (knieband) wordt aangeboden van 84,00 voor 42,00 euro. Op de website ziet de knieband er goed uit, maar als ik zie dat de prijs gehalveerd is krijg ik een onderbuik gevoel dat niet helemaal alles klopt.

Uiteraard hebben wij het e.a. nagezocht op internet en hetzelfde product wordt op BOL.COM aangeboden van de prijs van 6,19 euro. Dit is een meer redelijke prijs voor een knieband. Echter als je nog verder zoekt, dan zie je op aliexpress deze knieband voor een fractie van bovengenoemde prijs. De goedkoopste prijs op Aliexpress is rond de 3 euro, inclusief BTW en verzendkosten.

Zoek de verschillen?

Advertisement

Ik zie geen enkel verschil tussen beide plaatjes.

Er kunnen ook geen verschillen zijn, beide plaatjes zijn afkomstig van Aliexpress en worden dan ook zo gebruikt op de website van realcooldeal.nl.

Blijkbaar worden deze bandages goedkoop in China ingekocht en hier voor een meer dan 15x de aankoopprijs verkocht. Bij de aanbieders op bol.com zie je een normale prijs, met geen rare winst op het artikel.

Dit artikel wordt in China ingekocht, een bedrijf heeft het product ontwikkeld en er kwaliteiten aan toegekend. Echter deze zijn niet te achterhalen en wordt geen bewijs geleverd m.b.t. de herkomst van dit product.

Je moet jezelf ook de vraagstellen, heb ik dit nodig? Werkt deze knieband wel, met de pijnklachten die ik heb?

Als je knieklachten hebt, adviseren je om contact op te nemen met een huisarts, deze kan je doorverwijzen naar een specialist, zoals een fysiotherapeut. De specialist kan je een goed advies geven, welke knieband je nodig hebt en/of welke voldoen aan jou hulpvraag.

Conclusie

Koop niet gelijk online een product, kijk of het product elders goedkoper wordt verkocht. Dit kan je veel geld besparen. Daarnaast als een medische klacht hebt, raadpleeg dan een huisarts.

Please rate this

2 COMMENTS

  1. Bedankt voor het artikel, ik heb het nu gekocht bij bol.com, het is misschien wel meer dan Alliexpress, maar ik het artikel al de volgende dag. Eerst kijken op google en dan pas kopen.

  2. Caresole Circa Knee–Effective Knee Support of Amsterdam: Nieuwe $42 kniesleeves ontworpen voor senioren is pure oplichting. Kost maar 3 euro in China

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here