CARESOLE KneeProtect: Ervaringen en Review is dit zijn geld waard?

KneeProtect (CARESOLE) is dit zijn geld waard? Ervaringen en Review
KneeProtect (CARESOLE) is dit zijn geld waard? Ervaringen en Review

CARESOLE KneeProtect is een knieband, die wordt geleverd door Aliexpress. Via een advertentie (CARESOLE) op MSN kom je terecht op de website van realcooldeal.nl waarbij een KneeProtect (knieband) wordt aangeboden van 84,00 voor 42,00 euro. Op de website ziet de knieband er goed uit, maar als ik zie dat de prijs gehalveerd is krijg ik een onderbuik gevoel dat dit niet klopt. Dit product is ook bekend onder de naam VitaKnee.

Goedkopere te verkrijgen via Bol.com en Aliexpress

Uiteraard hebben wij het e.a. nagezocht op internet en hetzelfde product wordt op BOL.COM aangeboden van de prijs van 6,19 euro. Dit is een meer redelijke prijs voor een knieband. Echter als je nog verder zoekt, dan zie je op aliexpress deze knieband voor een fractie van bovengenoemde prijs. De goedkoopste prijs op Aliexpress is rond de 3 euro, inclusief BTW en verzendkosten.

Zoek de verschillen?

Ik zie geen enkel verschil tussen beide plaatjes.

Er kunnen ook geen verschillen zijn, beide plaatjes zijn afkomstig van Aliexpress en worden dan ook zo gebruikt op de website van realcooldeal.nl.

Blijkbaar worden deze bandages goedkoop in China ingekocht en hier voor een meer dan 15x de aankoopprijs verkocht. Bij de aanbieders op bol.com zie je een normale prijs, met geen rare winst op het artikel.

Wordt goedkoop in China geproduceerd

Dit artikel wordt in China ingekocht, een bedrijf heeft het product ontwikkeld en er kwaliteiten aan toegekend. Echter deze zijn niet te achterhalen en wordt geen bewijs geleverd m.b.t. de herkomst van dit product.

Je moet jezelf ook de vraagstellen, heb ik dit nodig? Werkt deze knieband wel, met de pijnklachten die ik heb?

Als je knieklachten hebt, adviseren je om contact op te nemen met een huisarts, deze kan je doorverwijzen naar een specialist, zoals een fysiotherapeut. De specialist kan je een goed advies geven, welke knieband je nodig hebt en/of welke voldoen aan jou hulpvraag.

Conclusie

Koop niet gelijk online een product, kijk of het product elders goedkoper wordt verkocht. Dit kan je veel geld besparen. Daarnaast als je een medische klacht hebt, raadpleeg dan eerst je huisarts.

12 REACTIES

  1. Dit product is ook bekend onder de naam VitaKnee. Dit product kun je ook bij aliepress of bol.com kopen voor een fractie van de prijs. Ik weet alleen niet of VitaKnee echt helpt tegen knie klachten.

  2. 2 juli 2022 bij Caresole knieband besteld. 2 setjes want dat was goedkoper.(€60,-) Bevestiging ontvangen daarna niets meer. Telefoonnummer 1-877-334-3354 neemt niet op en info support@buycaresole.com‘ krijg ik terug. Bedrijf is niet bekend bij de politie maar dit lijkt erg op oplichting . Nog los van de prijs. Heeft iemand hier ook slechte ervaring mee?

  3. Vergeet niet dat partijen die producten inkopen in het buitenland daar vrachtkosten over moeten betalen, verzendkosten (om het naar de klant te versturen) en marketingkosten. Daar moet een deel van de huur van betaald worden, personeel, etc. Qua marge blijft er dan vaak maar heel weinig over, weet ik uit ervaring. Dus voordat je het over ‘oplichting’ hebt, kijk dan eerst even verder dan je neus lang is.

    • Je koopt deze voor 1,75 euri bij alliexpress en voor 6 euro bij bol.com. En inclusief verzendkosten. Bij realcooldeal.nl betaal je 60 euro. Dit vind ik nogal een groot verschil. Ik heb deze nu bij bol besteld, binnen 1 dag in huis. Je moet jezelf niet voor de gek houden. En is helemaal niet revolutionair en iedereen koopt dit bij Ali!

  4. Bedankt voor het artikel, ik heb het nu gekocht bij bol.com, het is misschien wel meer dan Alliexpress, maar ik het artikel al de volgende dag. Eerst kijken op google en dan pas kopen.

  5. Caresole Circa Knee–Effective Knee Support of Amsterdam: Nieuwe $42 kniesleeves ontworpen voor senioren is pure oplichting. Kost maar 3 euro in China

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in