Vitaslim afslankpleisters, dieetpleisters of Hollywood patch Afslankpleisters of Slim Patch Afslankpleister werken echt niet! 4.6/5 (5)

6
2159
Vitaslim afslankpleisters, dieetpleisters of Hollywood patch Afslankpleisters of Slim Patch Afslankpleister werken echt niet!
Vitaslim afslankpleisters, dieetpleisters of Hollywood patch Afslankpleisters of Slim Patch Afslankpleister werken echt niet!

De feestdagen zijn geweest en veel mensen hebben hier intens van genoten, zowel geestelijk als biologisch. Geestelijk is het een herinnering die je jaren wil meenemen, echter de biologische herinnering hier wil je zo snel mogelijk van af. Sommige verkopers bieden hiervoor afslankpleisters aan.

Een beetje biologische herinnering is zomaar 5 kilo en dit merk je aan je kleding en het befaamde zwembandje om je middel.

Kwakzalvers garandeerd

Als je hier vanaf wil, zoek je op internet, want die 5 kilo moet snel en dan kom je snel terecht bij kwakzalvers die je van alles beloven. Uiteraard hebben de pleisters van bijvoorbeeld Vitaslim aller magische bestandsdelen, zoals zeewier, klimop extract, cafeïne, groene thee en paardenkastanje.

Door strategische plaatsing van de pleister wordt de bestanddelen snel in je lichaam opgenomen. In de Hollywood patch Afslankpleisters, zitten actieve stoffen, die het licht zuiver van toxines. Eén van die stoffen is groene thee. Als je het toch wilt proberen, plak dan een theezakje van een buurtsupermarkt op je buik. Gegarandeerd dat net als die andere afslank pleisters begint te jeuken en te irriteren.

De Slim Patch Afslankpleisters belooft een sterke bevordering van de darmen en een aantal organen. Er worden allerlei moeilijke worden gebruikt, in de hoop dat ze geloofwaardig overkomen.  En alle dieet pleisters verminderen de eetlust. Orange Care Afslankpleisters zorgen voor een snelle afbraak van het vet in lichaam en de werkzame stoffen komen gegarandeerd binnen 24 uur in je bloedbaan.

Wetenschappelijk onderzoek

Er is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan, dat deze pleisters werken. De verkopers garanderen uiteraard dat ze werken. Binnen 24 uur begint het grote afvallen en het stopt pas als je de stikker verwijderd. De stikker moet je om de 24 verversen, omdat anders de magische, magnetische, elektronisch en biologische werkende stoffen zijn uitgewerkt.

Uiteraard heb ik het e.a. opgevraagd en opgezocht. Als je zo’n stikker plaatst dan verdwijnt de cellulite binnen no time.

Werkzame stoffen in een niet nadergenoemd middel

1. Sophoricoside: Natuurlijke en gepatenteerde substantie met effecten verminderen gewicht en vet.
2. Catechine: Vermindert celluite en remt de accumulatie van vetcellen.
3. Capsaïcine: Voorkomt obesitas en verwijdert celluite door verminderen lichaam vetten.
4. Cafeïne: Vernietigt celluite door verweking vetcellen van callage.
5. Sallcornia herbacaa: huidverzorging

En ik kan je garanderen dat deze pleisters niet werken. Je wordt er wil lichter van, dat klopt wel, maar dan alleen in financieel opzicht. Degene die dit verkoopt wordt er financieel gezien weer zwaarder van. Het jammer is dat mensen worden opgezadeld met valse hoop, want dit soort bedrijven, die spelen in op de gevoelens van mensen.

Ik heb al eerder een kritisch stukje geschreven over body shaping pleisters wat overeenkomende werking heeft. En die werking is nihil!

Complottheorie dieetpleisters volgens een verkoper

Diëtisten, professoren en doctoren verzwijgen de werkzame werking van de dieetpleisters. Deze dieetpleisters maken hun werkeloos. Met 30 dieetpleisters kun je in no time zonder enige nadelige gevolgen binnen een maand 10 kilo afvallen, zonder bijwerkingen. Met een setringen erbij kun je dit binnen 14 dagen vallen. Het obesitas probleem is zo oplost……..

Uiteraard is bovenstaande klinkklare onzin en sommige mensen willen dit maar al te graag geloven. Geloven is verkopen.

Ik heb dit bericht bewust in de overdreven vorm neergezet, met de hoop, dat ik mensen kan wakker maken en dat ze niet alles moeten geloven. Google eerst voordat je iets wilt kopen. Daarnaast vraag het de huisarts, deze heeft jaren lang hiervoor geleerd en weet waarover hij of zij het heeft.

Mijn advies is koop deze zooi en kwakzalverij niet. Als je wilt afvallen, ga dan vooral bewegen of start met een dieet.

Please rate this

6 COMMENTS

  1. Bedankt voor dit artikel. Ik heb het geprobeerd en ik ben zelfs aangekomen. Deze toename aan gewicht is te danken aan het feit, dat ik dacht de kilo’s eraf zouden vliegen. Dus niet dus. Ik had zgn “Weight Loss Patch gekocht” via de tv-winkel.eu kosten €25. Dag geld, dag slanke lijn ! Ik ben narig dat ik zo voor de gek ben gehouden!

Comments are closed.