Dieetboeken Fajah Lourens No ratings yet.

6
773
Dieetboeken Fajah Lourens
Dieetboeken Fajah Lourens

Er zijn een aantal boeken geschreven door Fajah Lourens over afvallen. Rode draad is veel bewegen en het volgen van een dieet. Door het bewegen verbrand je al meer energie en hier is niets mis mee. Echter waar ik moeite mee heb is het lage aantal calorieën dat ze voorschrijft. In mijn optiek is het beter om af te vallen met een koolhydraatarm dieet, aangevuld met bewegen. Als je te weinig voedingstoffen naar binnen krijgt heeft het lichaam te weinig energie om alle processen in het lichaam gaande te houden. Er komt niets meer uit je handen en je hebt geen zin meer om te bewegen.

In RTL Boulevard is Fajah Lourens flink onder vuur te komen liggen. Een anorexiapatiënt deed haar beklag over de visie over het aantal calorieën wat nodig is voor een mens om te kunnen functioneren. Door het beeld wat Fajah Lourens geeft volgens RTL Boulevard is niet goed voor mensen met eetproblemen.

Zie ook http://www.nu.nl/gezondheid/4405221/kenners-kritisch-dieetvereisten-boeken-fajah-lourens.html

De trainingsschema’s die in het boek staan zijn goed, hiermee kan je goed aan de slag in een sportschool. Wat ik goed vind dat mensen min of meer worden aangemoedigd om te gaan sporten. Alleen het dieetschema vind ik niet goed uitgedacht. Wat in haar boeken staat is haar visie en zienswijze. Misschien kan ze in een nieuwe druk of vervolg dit aanpassen.

En ze heeft een MKBM mykillerbodymotication website waar je lid van kunt worden. De prijzen zijn m.i. behoorlijk hoog. Het is een businessmodel geworden, waarbij flink wordt verdient op de wat dikkere medemens. En ja Fajah Lourens portemonnee wordt hier ook dikker van. En andere dieet goeroes, zoals Sonja Bakker verdienen ook geld aan dieetboeken en producten.

Een positieve kanttekening hierbij is dat ze het goed heeft bedacht en ook goed promoot.

Dit is uiteraard mijn mening, gebaseerd op het rugzakje wat ik bij mij draag.

Please rate this

6 COMMENTS

  1. Fajah Lourens heeft dollartekens in haar ogen. De prijzen van mykillerbodymotication zijn totaal uit zijn verband getrokken. Je kan beter naar een lokale sportschool gaan, daar heb je tenminste goede begeleiding. En je betaald een fractie van haar prijs,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here