Diaetoxil Ervaringen en Review: Werkt het wel?

Diaetoxil afslankpillen zijn oplichting: Ervaringen en Review
Diaetoxil afslankpillen zijn oplichting: Ervaringen en Review

Diaetoxil wordt online verkocht als afslankmiddel. Meer dan 50% van de bevolking heeft te maken met overgewicht en zoekt hiervoor een oplossing. Diaetoxil zou zo’n oplossing kunnen zijn, als wij de fabrikant/verkoper mogen geloven. Diaetoxil afslankpillen zijn een voedingssupplement.

De kosten zijn €74,80 per potje en hier mee zou je één maand kunnen afvallen. Val je hier echt van af of wordt je gewoon opgelicht.

Over de verkoper/fabrikant en marketing

Het is niet mogelijk om bij drogisterijen zoals Kruidvat, Holland en Barrett en Etos mogelijk om Diaetoxil afslankpillen te kopen. Het wordt alleen online verkocht, en distributie is via dropshipping.

Het lijkt erop dat dit soort pillen vaak onder een andere naam worden verkocht. De ene keer zijn het afslankpillen en de andere keer is het een libido vergroter. Dezelfde pillen, maar een andere doos.

Volgens de opgave is Med One Solution Ltd de fabrikant, deze is gevestigd in Engeland. Het is onduidelijk waar het geproduceerd wordt.

De verkoop gaat via SPAM email, facebook advertenties en louche websites. In advertorials worden de meest ongeloofwaardige resultaten bereikt.

Ingrediënten Diaetoxil

Exact dezelfde ingrediënten kom je ook in C +Testosteron Capsules, PRIMA Afslankpillen en plus afslankpillen.

Garcinia Cambogia

Het gebruik van dit voedingssupplement geeft een klein gewichtsverlies, maar verwaarloosbaar gewichtsverlies.

Bron:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3010674/ 

L-Carnitine

‎Er is geen bewijs dat L-carnitine het ‎‎vetmetabolisme‎‎ beïnvloedt of helpt bij gewichtsverlies‎. Deze stof krijg je in voldoende mate via gewone voeding naar binnen. 

Bron:

Carnitine – Health Professional Fact Sheet (nih.gov)

L-arginine

‎Er is geen bewijs dat je afvalt van L-arginine. Deze stof krijg je in voldoende mate via gewone voeding naar binnen. 

Bron:

https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2051 

Wat zijn de ervaringen met Diaetoxil afslankpillen

Er zijn alleen maar positieve reviews te vinden van klanten die ervaring hebben in het gebruik van deze pillen over een aantal weken. Ze zijn allemaal afgevallen en de foto’s laten afgeslankte mensen zien.

Diaetoxil afslankpillen zijn oplichting!
Dit soort afslankfoto’s van Diaetoxil zie je op tal van afslankwebsites. Zoek de verschillen !!!

Conclusie: Diaetoxil afslankpillen zijn geen aanrader

Als je te zwaar bent, dan is het beter om je voedingspatroon aan te passen en meer te gaan bewegen.

De advertenties zijn zeer misleidend en zogenaamde testen berusten op verzinsels. Je valt niet 10 kilo af in 5 weken. Er is geen enkele pil die dit doet.

3 REACTIES

 1. Hier is mijn reactie op mijn afslankpoging met Diaetoxil. Je wordt bestookt met advertenties die een snelle oplossing beloven voor al je gewichtsproblemen. Hoewel ik meestal sceptisch ben over dergelijke claims, viel ik onlangs voor een dergelijk product – Diaetoxil – op basis van hun overtuigende online adviezen en beloften. Dit is mijn persoonlijke ervaring met het product en het bedrijf erachter, en hoe ik uiteindelijk besloot om mijn geld terug te vorderen. Na het lezen van talloze positieve recensies en getuigenissen over Diaetoxil, besloot ik dat het tijd was om het zelf te proberen.

  De website gaf aan dat dit product me in staat zou stellen om tot wel 10 kilo af te vallen binnen een korte periode. Ondanks de hoge prijs van 150 euro, overtuigde ik mezelf dat het de investering waard was als het me de gewenste resultaten zou opleveren. (Ik heb bewust met creditcard betaald omdat je dit kunt terugvorderen.)

  Ik was blij om te zien dat de levering van het product snel en efficiënt was, wat mijn vertrouwen in het bedrijf enigszins versterkte. Echter, mijn enthousiasme begon al snel te vervagen toen ik me realiseerde dat de beloofde resultaten niet zo eenvoudig te behalen waren. Na het volgen van de aanbevolen dosering en het combineren van Diaetoxil met een gezond dieet en lichaamsbeweging, merkte ik dat er na enkele weken nauwelijks enige verandering in mijn gewicht was opgetreden. Ik was verre van de beloofde 10 kilo gewichtsverlies.

  Teleurgesteld en gefrustreerd besloot ik contact op te nemen met het bedrijf om mijn zorgen te uiten en te vragen om een verklaring. Helaas bleek dit geen eenvoudige opgave. Het bedrijf was onbereikbaar via e-mail en reageerde niet op mijn herhaalde pogingen om contact met hen op te nemen. Dit gebrek aan communicatie versterkte mijn gevoel dat ik was misleid en dat het bedrijf niet geïnteresseerd was in het bieden van ondersteuning of klanttevredenheid.

  Na lang wikken en wegen besloot ik dat het tijd was om actie te ondernemen. Ik liet het bedrag van 150 euro terugboeken op mijn creditcard, aangezien ik van mening was dat het product niet aan de beloofde resultaten had voldaan en ik dus goed was misleid. Dit was voor mij een laatste poging om enige vorm van genoegdoening te krijgen voor mijn teleurstellende ervaring met Diaetoxil. Helaas bleef het bedrijf ook na deze actie onbereikbaar en kwam er geen reactie op mijn verzoek om uitleg of een mogelijke oplossing.

  Deze ervaring heeft mij een belangrijke les geleerd: het is essentieel om altijd kritisch en voorzichtig te zijn bij het overwegen van aankopen, met name op het gebied van gewichtsverlies en gezondheid.

 2. Ik heb de Diaetoxil besteld via Klarna 78 euro, via Duits bedrijf zag ik op Facebook verschijnen. Ik gebruik ze al een week, maar géén kilo lichter. Deze pot gaat vandaag nog retour.
  Helaas zag ik de reviews te laat en ben ook misleid door de advertenties online.
  Géén aanrader dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in