Detox Afslank Pleisters ervaring 4.67/5 (6)

10
4974

Toen ik het verhaal van de Detox afslank pleister las ik hele mooie verhalen die niet waar kunnen zijn. Ik las dat je met behulp van een Detox Afslank Stikker, kan afvallen, stoppen met roken en je zou beter in balans zou komen. En je bent minimaal €12,95 kwijt aan dit product, inclusief verzendkosten.

De werking berust op speciale ingrediënten die invloed hebben op zenuwbanen. En vlak voordat je slapen gaat moet je ze onder aan je voeten plakken. Gedurende de nacht wordt je lichaam ontgiftend en daardoor zullen de pads verkleuren. De pads verkleuren altijd van het zweet. Dit doet een theezakje ook en waarschijnlijk zit er ook een soort van thee in deze Detox Afslank Pleisters. Probeer het maar uit met een zakje thee! Hoe wordt je voor de gek gehouden of te wel belazerd.

Wetenschappelijk onderzoek

Er is geen onderzoek gedaan naar de werking van Detox Afslank pleisters. Volgens de aanbieders zitten er 48 soorten kruiden in en het werkt direct. Waarschijnlijk is het ook de kuur tegen allerlei verschrikkelijke ziekten. De kennis komt uit het verre oosten en zou zijn gebaseerd op Traditionele Chinese Geneeskunde.

Advertisement

Uiteraard is er geen bijsluiter bij die de werking beschrijft, met de toegepaste ingrediënten. Kortom het is gebaseerd op lariekoek, dus klinkklare onzin. Ze schrijven simpel weg een paar worden, metabolisme, magnetisme, oosterse geneeskunde, uit Japan of China. Zodra het uit die regio komt is het voor sommige mensen geloofwaardig. Volgens sommige verkopers beweren. dat als de pleisters zwart zijn geworden, er een zichtbaar bewijs dat de gifstoffen uit je lichaam zijn verwijderd. (Denk aan het zakje thee).

De verkopers

De verkopers bieden het aan (10 stuks) voor €12,95 incl. verzendkosten. De verkoper koopt deze rotzooi bij aliexpress voor €2,45 voor 20 stuks. Dus als het wilt proberen koop het dan bij Aliexpress klik dan de navolgende link. (20 stks Kruiden Detox Foot Pads)

De verkopers claimen zaken die ze niet kunnen bewijzen en uiteraard het is bekend van TV, dus het moet waar zijn. Astro TV is toch ook altijd waar. Terwijl jij slaapt doen de kruiden het werk en de volgende morgen ben je weer helemaal fit en een paar weken later super slank.

De kopers willen dit graag horen. Astro TV verteld ook graag wat mensen wil horen en vooral geloven. Waar is het bewijs dat het werkt en als niet werkt conform je verkoop verhaal, dan belazer je volgens mij de boel.

De kopers

De kopers laten zich voor de gek houden door de verkoper. Heel simpel en mooier kan ik het niet maken. Hoe gek laat je niet maken. Vroeger werden er kastjes in huizen geïnstalleerd, om de aardstralen af te buigen, want dit was beter voor je gezondheid. En dit het zelfde verhaal.

Tot slot, zou u dit kopen? Ik in ieder geval niet.

Afvallen

Wil je echt afvallen, begin dan met een koolhydraatarm dieet en ga vooral bewegen!

 

 

Please rate this

10 COMMENTS

  1. leuk stukje, ik geloof niet in de soort onzin en zou dit ook niet kopen. De vergelijking met het zakje thee is leuk gevonden.

    • Bedank voor je reactie. We doen ons best, om een kwalitatief stukje te schrijven. En helaas zijn er nog steeds mensen die, dit kopen. Terwijl ze hiermee niet worden geholpen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here