Demaliss Serum Review en Ervaringen: Werkt het?

Demaliss Serum Review en Ervaringen: Werkt het?
Demaliss Serum Review en Ervaringen: Werkt het?

Wij kregen een vraag of Demaliss Serum betrouwbaar was en je hiermee veel blijvend jonger er uitzag. Het aanbod voor dit wondermiddel verscheen via MSN. Het is weer zo’n te mooi om waar te kunnen zijn product. Met dito onderbouwing en fake professoren, wetenschappers en onderzoekers. Het product is volgens ons kwakzalverij.

De inleiding van het verkoop verhaal:

Ik ben Kenzo Sakura en ik ben wetenschapper, hoofd-specialist inzake moleculaire genetica in het Instituut voor Biotechnologie in Tokio (Japan). Een jaar geleden heb ik een eenvoudig te gebruik en super-doeltreffende auro-dermale lifting formule uitgevonden.

De zgn wetenschapper bestaat niet! Het heeft alle kenmerken van kwakzalverij. Er is een wetenschapper met talloze titels en een verhaal wat nooit waar kan zijn. Verreikt met allerlei pseudo wetenschappelijke woorden.

De claim van Demaliss Serum

  1. Demaliss Serum liquideert 98,9% van de rimpels en dringt de biologische leeftijd van de huid terug met 15, 20 en zelfs 25 jaar
  2. Reeds 2 minuten na het toepassen van de lifting auro-dermale formule Demaliss Serum, wordt in uw huid de natuurlijke capaciteit om collageen te produceren gedeblokkeerd.
  3. Na 21 dagen de Demaliss Serum formule te gebruiken, verwijdert u alle rimpels, puisten, schaduwen en wallen onder uw ogen, evenals vlekken en verkleuringen en een matte en aardse huid.
  4. Voldoeningsgarantie – talrijke consumenten- en wetenschappelijke tests bevestigen de hoogste doeltreffendheid van de auro-dermale formule Demaliss Serum.

Is er wetenschappelijk bewijs?

Wij kunnen geen wetenschappelijk bewijs vinden voor de effectiviteit van Demaliss Serum, omdat ik niet beschik over de volledige lijst van ingrediënten en hun concentraties, evenals de dosering en frequentie van toepassing. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat de cosmetica-industrie minder streng wordt gereguleerd dan de farmaceutische industrie, dus er is mogelijk minder wetenschappelijk onderzoek beschikbaar voor cosmetische producten zoals deze. Het is daarom belangrijk om kritisch te blijven en eventueel meer informatie op te vragen voordat je een product gebruikt.

Werkt het ook?

Wij kunnen geen wetenschappelijk bewijs vinden dat aantoont dat Demaliss Serum werkt zoals het wordt geadverteerd. Bovendien zijn er geen onafhankelijke beoordelingen of getuigenissen beschikbaar die de werkzaamheid van dit product ondersteunen. Het is belangrijk op te merken dat de resultaten van huidverzorgingsproducten kunnen variëren afhankelijk van de persoon, de aandoening van de huid en de consistentie van het gebruik. Het is altijd aan te raden om voorafgaand aan het gebruik van een nieuw product een dermatoloog te raadplegen.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Demaliss Serum of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in