De dieetpillen en druppels van de voedingssupplementen industrie vervolg 4/5 (1)

3
551
Pills
Pills

Als gewichtsconsulent ben ik tegen maaltijdvervangers en afslankmiddelen. Afslankmiddelen, zijn o.a. pillen, poeders en afslankdruppels.

De reden hiervoor is dat deze middelen niet helpen bij het afvallen. Natuurlijk wil je, dan weten wat dan echt helpt en dit is beweging en gezonder voeding. In gezonde voeding zitten alle voedingstoffen en mineralen die je lichaam nodig hebt. Een gewichtsconsulent geeft jou een advies in je voedings-  en bewegingspatroon aan te passen. Als je een medisch probleem heb, kan je daarover geen advies geven.

Wat ik ook niet wil doen, is jou maaltijdvervangers en afslankmiddelen adviseren. Deze middelen werken een beetje of helemaal niet. De fabrikant en verkopers willen jou graag doen geloven dat je deze middelen nodig hebt en kloppen het marketingverhaal enorm op. Ze ondersteunen dit marketingverhaal via positieve reviews op facebook, omdat dit makkelijk te sturen is. De negatieve reacties zijn makkelijk te verwijderen.

Daarnaast zijn er ook z.g.n. review websites, waar het product de hemel in wordt geschreven. Daarnaast proberen ze aanverwante artikelen via een upsale te verkopen.

Advertisement

Veel producten worden als misleidend ervaren, er wordt veelal gesuggereerd dat je binnen 2 weken 5 tot 17 kg afvalt, wat onmogelijk is. (Het Mentale Dieetplan) Dit wordt enkel maar verteld om jou maar over te halen om te kopen.

Druppels en pillen helpen je niet af te vallen. De ingrediënten helpen je niet om af te vallen. Er is geen bewijs dat dit helpt af te vallen en er wordt geen bewijs geleverd dat je hier van afvalt. 

Men wil enkel maar dat je dit product koopt, daarom vertellen ze wat je wilt horen. Zodra je begint met de kuur van 30 dagen, (60 dagen is beter) dan ben je in no-time 70 euro lichter. En ze willen je laten geloven dat dit werkt.

lees kritisch, kijk naar de ingrediënten, zoek op google, wees kritisch en koop geen pillen, poeders of druppels!

 

Please rate this

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here