De dieetpillen en druppels van de voedingssupplementen industrie vervolg

Pills
Pills

Als gewichtsconsulent ben ik tegen voedingssupplementen zoals, maaltijdvervangers en afslankmiddelen. Afslankmiddelen, zijn o.a. pillen, poeders en afslankdruppels.

voedingssupplementen helpen niet bij het afvallen

De reden hiervoor is dat deze voedingssupplementen niet helpen bij het afvallen. Natuurlijk wil je, dan weten wat dan echt helpt en dit is beweging en gezonder voeding. In gezonde voeding zitten alle voedingstoffen en mineralen die je lichaam nodig hebt. Een gewichtsconsulent geeft jou een advies in je voedings-  en bewegingspatroon aan te passen. Als je een medisch probleem heb, kan je daarover geen advies geven.

Wij promoten geen maaltijdvervangers en afslankmiddelen

Wat ik ook niet wil doen, is jou maaltijdvervangers en afslankmiddelen adviseren. Deze middelen werken een beetje of helemaal niet. De fabrikant en verkopers willen jou graag doen geloven dat je deze middelen nodig hebt en kloppen het marketingverhaal enorm op. Ze ondersteunen dit marketingverhaal via positieve reviews op facebook, omdat dit makkelijk te sturen is. De negatieve reacties zijn makkelijk te verwijderen.

Ervaringen en Review websites

Daarnaast zijn er ook z.g.n. ervaringen & review websites, waar het product de hemel in wordt geschreven. Daarnaast proberen ze aanverwante artikelen via een upsale te verkopen.

Veel producten worden als misleidend ervaren, er wordt veelal gesuggereerd dat je binnen 2 weken 5 tot 17 kg afvalt, wat onmogelijk is. (Het Mentale Dieetplan) Dit wordt enkel maar verteld om jou maar over te halen om te kopen.

Er wordt geen wetenschappelijk bewijs geleverd

Druppels en pillen helpen je niet af te vallen. De ingrediënten helpen je niet om af te vallen. Er is geen bewijs dat dit helpt af te vallen en er wordt geen bewijs geleverd dat je hier van afvalt. 

Men wil enkel maar dat je dit product koopt, daarom vertellen ze wat je wilt horen. Zodra je begint met de kuur van 30 dagen, (60 dagen is beter) dan ben je in no-time 70 euro lichter. En ze willen je laten geloven dat dit werkt.

Wees kritisch, kijk naar de ingrediënten, zoek op google, wees kritisch en koop geen pillen, poeders of druppels!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in