De Darmoplossing (SanaDigest) van Sanalyslab ervaring, dit is kwakzalverij! 4.53/5 (92)

69
21408

Via de advertentie op MSM kom je terecht op de verkooppagina van Darmoplossing, met het product SanaDigest. Deze advertentie is een advertorial waarmee ze een product willen verkopen. Onderaan de pagina staat de disclaimer(in kleine letters), die je normaal gesproken niet leest staat vermeld:

Deze afslankmethode is geen wondermiddel en is niet op haar werking getest. Deze methode is niet bedoeld om welke ziekte dan ook te diagnosticeren of te genezen. Het kan de raadpleging van een arts of de follow-up van een medische behandeling niet vervangen of uitstellen. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en kunnen niet worden gegarandeerd.

SanaDigest is niet wetenschappelijk getest

Dit betekend dat SanaDigest niet is getest op haar werking. Echter als je de (ongetoetste) claims leest wordt je op het verkeerde been gezet.

Advertisement

De claims van SanaDigest

 • Hoe u uw “stofwisselingsschakelaar” kunt aanzetten voor een betere gezondheid.
 • De echte oorzaak van een opgeblazen gevoel, krampen en spijsverteringsongemakken… en nee, het is GEEN voedsel.
 • Hoe Martin De Vries en duizenden anderen gebruik maken van wat zij “Digestive SuperAlim” noemen om hun gezondheid te optimaliseren.
 • Hoe u uw darmen kunt “reinigen” met een eenvoudige methode voor thuisgebruik die minder dan 2 minuten duurt.

Stof om over na te denken

Ene Martin de V verteld over zijn slechte darmgezondheid. Een of andere dame verteld in witte jas, de oplossing van jou darm probleem. De verandering in jouw voedingspatroon is SanaDigest van Sanalyslab. De dame in witte jas, heeft het over haar patiënten. Het gaat om een voedingssupplement, geen medicijn. De dame in witte jas is Dr Rosmy Barrios. Dit is allemaal te mooi om waar te zijn.

Ze heeft jaren lang ervaring en samen met Martin de V heeft ze duizenden mensen geholpen. In de disclaimer staat dat het niet is getest en resultaten kunnen niet worden gegarandeerd.

Dr Rosmy Barrios is waarschijnlijk verzonnen

(Niet onderbouwde bewering van Sanalyslab) De deskundige: Rosmy Barrios:

Gerenommeerd voedingsdeskundige, die erin geslaagd is een nieuwe methode te ontwikkelen die uw darmwand helpt verbeteren. Dit verschijnsel, dat zij in deze video belicht, is waarschijnlijk de reden van al uw gezondheidsproblemen. Ze is van de hoofd afdeling regeneratieve esthetica.

Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en is een erkend deskundige op haar gebied en lid van verschillende erkende adviesraden in Europa. Erkend expert in esthetische geneeskunde. Met haar jarenlange expertise is Rosmy Barrios nu de referentie op dit gebied.

Op linkedin heeft deze deskundige maar een beperkt aantal connecties. ik vind dat op een verzonnen profiel lijkt. En als de link volgt naar het kliniek waar deze dame zou werken, staat ze niet vermeld.

Het is kwakzalverij

En de Martin de Vries uit de video bestaat natuurlijk niet.

Als je kijk naar de kenmerken van kwakzalverij dan voldoet dit product volgens ons volledig aan de beschrijving:

 1. De disclaimer, het is niet getest
 2. De claims, die niet haalbaar zijn
 3. De niet geld terug garantie
 4. Een middel dat wordt aangeprezen, zonder dat er een goed onderzoek is gepleegd.
 5. De effectiviteit en veiligheid van een artikel of middel niet is onderzocht.
 6. Pogingen om geloofwaardigheid te kweken: witte jassen, medische titulatuur, ‘academies’ en ‘instituten’
 7. Het is niet wetenschappelijk getest of onderzocht.

In de video wordt een medisch advies gegeven…………..

Conclusie

Het klopt simpel weg niet! Het is volgens ons kwakzalverij, ons advies is dan ook koop het niet. Als je twijfelt, ga dan naar de huisarts of specialist.

Wij stellen je mening of ervaring over SanaDigest op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

Please rate this

69 COMMENTS

 1. het helpt óók tegen veroudering? en die gast is pas 40? die lijkt eerder 80 en dàt triggerde mij gelijk al! ook al ‘t uitbraaksel aan moeilijke woorden, studies en universiteiten is zó ongelooflijk………………..

 2. Ik ben de video van Sanadigest dankbaar en inderdaad cichorei is zeer gezond ! Mijn grootmoeder deed het alle dagen in haar koffie en iedere dag at ze wat knoflook . Ze is 101 jaar geworden. Dus sedert ik de video gehoord heb ben ik 1 pintje minder en in de plaats cichoreikoffie gaan drinken en ben langzaam aan het afvallen en voel me beter …
  ( 5€ voor ½ kg 🙂 Bedankt sanadigest. 🙂

 3. EEN TIP : Wat je het best kan doen om te weten of iets fake is of niet gewoon online gaan en opzoeken is dit product fake dan zie je al direct hoeveel mensen u er van verwittigen wanneer fake is of niet en er zullen misschien wel een paar personen ertussen staan die zeggen dat het een goed product is maar dat komt dan van mensen die er werken en zoals hierboven een persoon die zegt dat het een goed product is en de zodra er personen staan die zeggen dat het fake is geloof die maar op die manier heb ik al heel veel geld van fake producten bespaart zoals de naam rosmy barrios iemand die zegt dat ze bestaat het kan ook zijn dat iemand haar naam gebruikt zonder dat zij het weet zoniet verdient zij een lange gevangenisstraf en een zware boete voor ieder valse hoop mensenlevens op het spel zetten en de mensen hun hoop en geld aftrommelen er zijn er veel te veel die met deze kwakzalvers wegkomen word tijd dat er meer iets aan gedaan word die verdienen geen enekel menswaardig respect potverdorie en deze die de wet handhaven dat die eens meer beginnen te leren over criminelen pakken online sommiige kunnen zelf nog maar half met computer werken laat staan hackers of criminelen online opsporen 🥰

 4. En Roodkapje en haar oma werden opgegeten door de boze wolf, maar kwamen weer klevend uit de buik toen de jager deze opensneed.

 5. Dokter Rosmy Barrios wil ons helpen … om haar rijk te maken, niet met mij hoor!!! En het filmpje duurt veel te lang, mijn darmen gaan er van krullen. Weg met die handel, je reinste onzin en het ligt er vingerdik op!!!

 6. De huisarts naait je net zo hard met zijn giftige en schadelijke pillen.
  Van hetzelfde laken een pak!!
  Ik zou hem de “HUISKWAKZALVER noemen.

   • Hij is geen Wappie, maar misleid door de boodschap. Mijn spijsvertering is niet verbeterd en ik ben veel geld kwijt aan pillen die niets doen, behalve mijn banksaldo negatief beïnvloeden. Je krijgt je geld niet terug, want je moet de verzendkosten betalen. Dit is gewoon een kut mentaliteit van deze boeven.

 7. Jammer dat men nog altijd niet deze adverteerders kan straffen,want het is ronduit frauduleus.ik ben wanhopig van de pijn er ook ingetrapt. Daarentegen heb ik ook al 100 onderzoeken,scans ,medicatie en inspuitingen gehad.gewone dokters weten het ook niet.maar je krijgt tenminste nog iets terug van ziekenfonds.conclussie is dat je moet blijven hopen op iemand of iets die het wel kan oplossen.En zeker geen voedingssupplementen kopen

  • Bent u misschien al eens bij een orthomoleculair voedingsdeskundige geweest? Zo niet, wellicht kunnen zijniets betekenen? Ik hoop het voor u, klinkt niet fijn wat u doormaakt.

 8. Ik had drie potjes besteld, inmiddels bezig met pot 2 (hlaf leeg), maar ik merk geen enkel verschil. Mijn huisarts adviseerd om goed op mijn voeding te letten. Als ik gezond heet, heb je geen plillen nodig. Ik stop met deze pillen en deze gaan retour richting afzender.

 9. Ik heb Sanadigest gekocht, was redelijk sceptisch, dus maar één potje. Heb er na een week al wel baat bij gevonden. Ook daarna nog een tweede bestelling gedaan. Voor mij doet het product wat het moet doen. De samenstelling van probiotica en inuline werken efficient. Mijn darmproblemen zijn voor een groot gedeelte opgelost, het is niet echt een vermageringsproduct, maar dat hoeft ook niet. Je voelt je wel fitter en energieker. Je enige minpunt is een zeer trage levering. Je moett echt lang wachten op je bestelling. Via email correspondentie met Nederland ( Sanalyslab is blijkbaar een Frans bedrijf) werd mij meegedeeld dat zij overspoeld worden met aanvragen voor Sanadigest.
  In elk geval blijf ik dit product momenteel nog bestellen.

  • Deze Martin de Vries bestaat niet. Dit middel is geen wondermiddel en is niet op haar werking getest, staat onderaan. En darm reinigen is onzin. Het is een voedingssupplement en geen medicijn! Zoek maar een op de term “regeneratieve esthetica” ! Dit bestaat niet!

 10. Nou ik ben er lekker ingestonken
  Ik zag staan “niet goed geld terug” dus daar kan ik dan geen buil aan vallen.
  Veel klachten en maar geen oplossing kunnen vinden dus ik dacht
  Dit is het!! nou nee dus,
  Twee en halve maand heb ik het geslikt, ook steeds via mail contact gehad met ene Julien.
  Aangegeven dat het niks deed. Op hun aanraden toch maar doorgaan misschien duurt het bij mij wat langer.
  Nu dus weer gemeld dat het voor mij niet werkt en dat ik mijn geld graag terug wil.
  Wordt ik even gewezen op de héle kleine lettertjes dat je alle lege potjes en de aangebroken moet terugsturen en ik heb het eerste potje dus allang weggegooid
  Er zijn ook kosten verbonden aan retourneren, sowieso €10,- die zijn voor eigen rekening.
  Dan gaan ze kijken of wel geld terug mag, of ik alles volgens de regels heb gedaan et ect
  Oo Oo wat heb ik hier toch de balen van 🙁 had ik dit maar eerder geweten.
  Iemand nog een idee wat ik zou kunnen doen om mijn geld terug te krijgen

 11. Het is onzin, mijn arts zegt, dat ik mijn geld beter kan gebruiken. Als dit zou werken zouden artsen dit toch voorschrijven.

  • De meeste van onze artsen werken liever curatief dan preventief. Ik heb dit product niet geprobeerd, wel met veel interesse naar d e video geluisterd! Want ik had ooit een lekkende darm, ben er via via vanaf geraakt, maar ook na vele dure poeders en supplementen, en bijkomende urinetesten etc etc…
   Wat bij SanalijsLab aangeraden wordt is echt zeer zinvol – zonder het product op zich te be/veroordelen !- pré-en probiotica, en vooral INULINE- gefermenteerde producten gebruiken, en hoofdzakelijk gezonde voeding, op voorwaarde dat je lekkende darm genezen is, werkt perfect om je energiek, gezond en (relatief) slank te houden!

 12. Ik was ook erg sceptisch, en heb dus onder het kijken al even op Google gekeken wie deze dame is. Dan kom je uit bij het bedrijf dat het filmpje presenteert, en deze site.

  Maar onder het Googlen doorgeluisterd kwam er toch een heel goed argument om het wel te bestellen. Want er werd ook gesteld dat als ik het NIET zou gaan gebruiken ik zou gaan verouderen.

  Maar serieus: dit is dus gewoon frauduleus en zou moeten worden gemeld bij de autoriteiten.

 13. Ik was er ook bijna in getuind, (niet trots op.) Maar ik was argwanend en stuitte op steeds meer onjuistheden: het telefoonnummer klopt niet, er staat dat je met klarna kan betalen maar dat blijkt niet zo te zijn, ofwel nep dus, de stem bij de vrouw klopt niet, en het filmpje is er erg op uit dat je meteen bestelt en betaalt. Ik heb wel wat nuttige info uit het filmpje gehaald maar ga het nut uit gezonde voeding halen ipv uit pillen.

 14. Er zit een fout in de film insuline moet inuline zijn. Verder is het ongeloofwaardig te mooi om waar te zijn.

  • Het is waar
   Telefoon nummer klopt niet
   En geld terug garantie ook niet
   Wil je bellen wat moet bij retour dan moet je naar Frankrijk bellen, en goed Frans of Engels kunnen
   Afzetterij
   Dit middel is gewoon in Nederland te kiop

 15. Je kan dit gelijk in het toilet gooien, dan heb je hetzelfde effect. Het is niet getest, dus waarom ben je min of meer een proefkonijn?

 16. De pagina streekt zich zelf tegen:

  De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.
  De informatie in dit artikel, waarin reclame wordt gemaakt voor de producten van SanalysLab, mag niet worden beschouwd als medisch advies.

 17. Ik zou Sano digest niet kopen. Als ik wat zou hebben ga ik naar de huisarts en ga niet lopen rootzooien met alle pillen, poeders en druppels. Dit kost mij alleen maar geld, terwijl er geen enkele garantie is dat het werkt. Een ding is zeker, als ik het koop is mijn geld foetsie.

  • Er zijn mensen die klachten hebben waar de medische wereld geen antwoord op heeft om verschillende redenen. Deze mensen blijven zoeken naar een alternatief en hopen op een wonder, een oplossing, verlichting, hoop of herstel.
   En geloof mij, als je hele dagen met pijn moet leven grijp je elke kans aan.
   Net als ik er nu bijna ingetuind was, gelukkig weer even met beide benen op de grond gezet door deze review, bespaart al gauw 188,85 euro omdat ik bijna 3 potten had besteld…,

 18. Ik weet niets van de onderzoeken rond sanadigest, maar ik ben blij met het resultaat dat ik heb gekregen..

 19. Ik had nog nooit van SanaDigest gehoord, maar via MSN kreeg ik de reclame te zien. En idd de waarschuwing dat het niet getest is, staat helemaal onderaan. En facebook en LinkedIn zijn nep profielen. De profielen zijn wel heel amateuristisch opgezet .

 20. ik heb de advertentie gezien, maar dit is echt onzin. “Gerenommeerd voedingsdeskundige, die erin geslaagd is een nieuwe methode te ontwikkelen die uw darmwand helpt verbeteren.” waaruit blijkt dit !!! en Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en is een erkend deskundige op haar gebied en lid van verschillende erkende adviesraden in Europa. Het is allemaal nep en ik vind het persoonlijk pure oplichting, kwakzalverij is nog een te net woord!

  • Ze hebben aardig hun best gedaan om sociale profielen op te bouwen. Alleen met niet veel connecties en likes

 21. Ja ja

  Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten. Welke universiteiten………….

  • Ik las dit over haar (u las te vlug, miste dit?)

   Dr. Rosmy Barrios is het huidige hoofd van de afdeling regeneratieve esthetica in de IM Kliniek. Zij is afgestudeerd aan de medische faculteit van de Del Norte Universiteit in Barranquilla, Colombia, en heeft zich gespecialiseerd in esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde aan de John F. Kennedy Universiteit in Buenos Aires, Argentinië. De carrière van Dr. Barrios is internationaal. Zij heeft op drie continenten gewerkt en spreekt evenveel talen vloeiend. Zij is ook lid van verschillende adviesraden waar zij haar kennis en ervaring gebruikt om cosmeticabedrijven te helpen hoogwaardige, veilige en wetenschappelijk ondersteunde producten te creëren.

   • Heel veel problemen met de darmen, maar ik geloof niet in sprookjes. Verder mooi verwoord, als het zou werken, dan zou de darmarts dit aan ons voorschrijven. Met die K U T cornona is er geen tijd voor zorg. Iedereen had dan dit gekregen want dit is goed koper. Of ben ik zo gek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here