Sanadigest Ervaringen & Review: Dit is kwakzalverij!

Via de advertentie op MSN kom je terecht op de verkooppagina van Darmoplossing, met het product SanaDigest. Deze advertentie is een advertorial waarmee ze een product willen verkopen. Onderaan de pagina staat de disclaimer(in kleine letters), die je normaal gesproken niet leest staat vermeld:

Deze afslankmethode is geen wondermiddel en is niet op haar werking getest. Deze methode is niet bedoeld om welke ziekte dan ook te diagnosticeren of te genezen. Het kan de raadpleging van een arts of de follow-up van een medische behandeling niet vervangen of uitstellen. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en kunnen niet worden gegarandeerd.

Veel Nederlanders kampen met problemen aan spijsvertering

Zo’n 25% van de inwoners van Nederland hebben last van hun maag, darmen en lever. Kortom de spijsvertering. Doordat er zoveel mensen problemen hebben met hun spijsvertering zijn er bedrijven die hier van hun doelgroep maken. Kortom het is hun verdienmodel. Bedrijven zoals SanaDigest komen vaak met onzin verhalen over gezondheid en proberen je bang te maken, zodat je overgaat om deze rotzooi te kopen.

Als je meer informatie wil hebben over darmklachten kun je de website bezoeken van de Maag Lever Darm Stichting. Hier krijg je echte waardevolle informatie over spijsverteringsklachten.

Is SanaDigest wetenschappelijk getest

SanaDigest is niet getest op haar werking. Echter als je de (ongetoetste) claims leest wordt je op het verkeerde been gezet.

VADOM en SanalysLab

SanalysLab valt onder VADOM en is een eenmansbedrijf, ingeschreven bij de Franse KVK 884 514 688 R.C.S. Lyon met BTW nummer FR48884514688. De oprichtingsdatum is 18/06/2020. De eigenaar is John Ajil Korri. De hoofd activiteit is: Activiteiten van reclamebureaus. (Support pour les marketing digital)

Het bedrijf heeft geen laboratorium en/of productiefaciliteiten. SanalysLab is geregistreerd als merk op 30/09/2022.

De claims van SanaDigest

 • Hoe u uw “stofwisselingsschakelaar” kunt aanzetten voor een betere gezondheid.
 • De echte oorzaak van een opgeblazen gevoel, krampen en spijsverteringsongemakken… en nee, het is GEEN voedsel.
 • Hoe Martin De Vries en duizenden anderen gebruik maken van wat zij “Digestive SuperAlim” noemen om hun gezondheid te optimaliseren.
 • Hoe u uw darmen kunt “reinigen” met een eenvoudige methode voor thuisgebruik die minder dan 2 minuten duurt.

Ingrediënten SanaDigest

Volgens de fabrikant zitten de onderstaande stoffen in de capsules.

SanaDigest
SanaDigest is een product waarvan de herkomst onduidelijk is

L-Glutamine

Glutamine wordt geclassificeerd als een niet-essentieel aminozuur, maar in sommige omstandigheden (zoals bij intense inspanningen of klachten aan het maag-darmstelsel) kan het als essentieel beschouwd worden. Dit zit o.a. in Eitwitten, zoals eieren of vlees.

Bron:

 1. Eiwitten | Voedingscentrum
 2. Glutamine – Wikipedia

Inuline

De meest bekende prebiotica zijn voedingsvezels die de groei van bepaalde bacteriën in de dikke darm stimuleren. Ze zitten in groente, fruit, brood, graanproducten en peulvruchten.

Magnesiumcitraat

Magnesiumcitraat in de medische context is het monomagnesiumzout van citroenzuur. Het is een wit, matig zuur smakend kristallijn poeder, dat ongeveer 12% magnesium (naar gewicht) bevat. Magnesiumcitraat wordt als poeder of in water opgelost ingenomen voor het verhogen van het magnesiumionengehalte in het lichaam.

Bron:

Magnesiumcitraat (medisch) – Wikipedia

Zoethoutwortel extract

Zoethout is in de handel de aanduiding voor korte stukjes van de wortelstok van Glycyrrhiza glabra, een plant die van oorsprong voorkomt in Eurazië, Noord-Afrika en West-Azië. Inmiddels is de niet-bedreigde plant wereldwijd te vinden. De plant bevat een zoetstof die zo’n 30 tot 50 keer zo sterk is als suiker, maar niet schadelijk is voor de tanden.

Zoethout is gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, in de overtuiging dat het verschillende ziekten kan behandelen, hoewel er geen hoogwaardig klinisch onderzoek is om aan te geven dat het veilig of effectief is voor medicinale doeleinden.

Bronnen:

 1. Liquorice – Wikipedia
 2. Liquiritiae radix | European Medicines Agency (europa.eu)

Zinkcitraat

Zinkacetaat wordt ook als geneesmiddel verkocht, voor de onderhoudsbehandeling van de ziekte van Wilson. Zinkacetaat wordt gemakkelijk via de dunne darm in het lichaam opgenomen.

Bron:

Zinkacetaat – Wikipedia

Piperine

Piperine wordt momenteel onderzocht vanwege het potentieel om de biologische beschikbaarheid van andere verbindingen in voedsel en voedingssupplementen te beïnvloeden, zoals een mogelijk effect op de biologische beschikbaarheid van curcumine.

Bronnen:

 1. Piperine – Wikipedia
 2. Curcumin, the golden nutraceutical: multitargeting for multiple chronic diseases – PubMed (nih.gov)

Probiotica levende bacteriën in SanaDigest

 1. Lactobacillus
 2. Streptococcus thermophilus
 3. Bifidobacterium Bifidum

Volgens het voedingscentrum zijn Probiotica levende bacteriën die een positief effect op de gezondheid hebben wanneer ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Er is echter weinig bewijs dat producten met levende micro-organismen een gezondheidsvoordeel opleveren voor gezonde mensen.

Hoe betrouwbaar is SanaDigest?
Hoe betrouwbaar is SanaDigest, is het veilig en werkt het ook?

Is SanaDigest gevaarlijk?

Het bedrijf is niet te bereiken via telefoon en er wordt emails worden vaak niet beantwoord.

Ons vermoeden is dat dit product via dropshipping wordt verstuurd naar de klanten. Op deze manier kan de EU en nationale controle op voedingssupplementen worden omzeilt.

Het is niet bekend of de inhoud van SanaDigest in overeenstemming is met het etiket. Als het bedrijf niet bestaande wetenschappers en doktoren gebruikt, ligt het in de lijn der verwachting dat de inhoud van de pillen dubieus is.

De verkopers richten zich op kwetsbare mensen, die door het gebruik van dit soort pillen, niet de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Wij stellen dat SanaDigest niet veilig is!

Wat zijn de ervaringen met SanaDigest

Inmiddels zijn er veel ervaringen op internet over SanaDigest. De rode draad in het verhaal is dat het niet werkt en dat je veel geld kost. Het bedrijf is niet te bereiken, het vermoeden is dat het bedrijf zijn producten betrekt uit China en dient als een soort brievenbus firma. Waarschijnlijk, een reclamebureau ergens in Europa, met diverse websites in verschillende talen en de producten worden besteld in China?

Veel mensen vertrouwen SanaDigest niet, omdat het bedrijf door de mand is gevallen m.b.t. niet bestaande wetenschappers e.d.

Stof om over na te denken

Ene Martin de V verteld over zijn slechte darmgezondheid. Een of andere dame verteld in witte jas, de oplossing van jou darm probleem. De verandering in jouw voedingspatroon is SanaDigest van Sanalyslab. De dame in witte jas, heeft het over haar patiënten. Het gaat om een voedingssupplement, geen medicijn. De dame in witte jas is Dr Rosmy Barrios. Dit is allemaal te mooi om waar te zijn.

Het commentaar dat geven wordt op internet is negatief. Op Trustpilot zijn veel negatieve reacties, waarbij veel mensen aangeven dat het niet werkt!

VADOM (SanalysLab) is een reclame bureau, met als hoofd activiteit digitale marketing.

In de verkoopvideo doet ze niet onderbouwde medische uitspraken en van haar studies is geen bewijs te vinden. Normaals gesproken behoort hier een link te worden vermeld. Op Google is hiervan geen enkel bewijs te vind. Dit is heel raar toch?

Ze heeft jaren lang ervaring en samen met Martin de V heeft ze duizenden mensen geholpen. In de disclaimer staat dat het niet is getest en resultaten kunnen niet worden gegarandeerd.

Wie is eigenlijk Dr Rosmy Barrios?

Dr Rosmy Barrios is waarschijnlijk verzonnen door de verkopers om omzet te kunnen genereren.

(Niet onderbouwde bewering van Sanalyslab) De deskundige: Rosmy Barrios:

Gerenommeerd voedingsdeskundige, die erin geslaagd is een nieuwe methode te ontwikkelen die uw darmwand helpt verbeteren. Dit verschijnsel, dat zij in deze video belicht, is waarschijnlijk de reden van al uw gezondheidsproblemen. Ze is van de hoofd afdeling regeneratieve esthetica.

Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en is een erkend deskundige op haar gebied en lid van verschillende erkende adviesraden in Europa. Erkend expert in esthetische geneeskunde. Met haar jarenlange expertise is Rosmy Barrios nu de referentie op dit gebied.

Op linkedin heeft deze deskundige maar een beperkt aantal connecties. ik vind dat op een verzonnen profiel lijkt. En als de link volgt naar het kliniek waar deze dame zou werken, staat ze niet vermeld.

Wettelijke regels reclame

Er zijn regels m.b.t. reclame (marketing). Een bedrijf mag geen misleidende advertenties laten zien en er mogen geen onwaarheden staan in de reclame. Er mag geen belangrijke informatie worden weggelaten en het mag niet in strijd zijn met de goede smaak of het fatsoen.

De reclame van het SanalysLab of van VADOM voldoen niet aan deze eisen. Het zit vol met onwaarheden en het is strijd met het goede fatsoen om dokteren en wetenschappers te verzinnen. Een beetje overdrijven dat mag in reclames, maar het verzinnen van fake wetenschappers met dito fake profielen dat is in strijd met de goede smaak en het fatsoen.

Bronnen:

 1. Wat kan ik doen bij misleidende verkoop? | ACM ConsuWijzer
 2. Waar kan ik een klacht indienen over misleidende reclame? | Rijksoverheid.nl

Het is onzin en kwakzalverij

En de Martin de Vries uit de video bestaat natuurlijk niet.

Als je kijk naar de kenmerken van kwakzalverij dan voldoet dit product volgens ons volledig aan de beschrijving:

 1. De disclaimer, het is niet getest
 2. De claims, die niet haalbaar zijn
 3. De niet geld terug garantie
 4. Een middel dat wordt aangeprezen, zonder dat er een goed onderzoek is gepleegd.
 5. De effectiviteit en veiligheid van een artikel of middel niet is onderzocht.
 6. Pogingen om geloofwaardigheid te kweken: witte jassen, medische titulatuur, ‘academies’ en ‘instituten’
 7. Het is niet wetenschappelijk getest of onderzocht.

In de video wordt een medisch advies gegeven…………..

Er zijn geen onderzoek en productieactiviteiten, want het bedrijf is een marketing bedrijf.

Conclusie

Het klopt simpel weg niet! Het is volgens ons kwakzalverij, ons advies is dan ook koop het niet. Als je twijfelt, ga dan naar de huisarts of specialist.

VADOM (SanalysLab) is een bedrijf met als hoofdactiviteit “Marketing”. Het bedrijf produceert geen pillen, maar marketing. Als je pillen koopt, worden ze waarschijnlijk in een andere fabriek geproduceerd en van daaruit verzonden. Het is niet bekend waar deze pillen fabriek staat. Gezien de levertijd zou deze fabriek zomaar in China kunnen staan.

Wij stellen je mening of ervaring over SanaDigest op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

108 REACTIES

  • Volgens mij is de persoon hierachter, bezig deze zwendel uit te bouwen. Met een merk, alleen hij is niet zo slim, om een ongeloofwaardig persoon te gebruiken. Deze personen zijn compleet met fake facebook, instagram en Linkedin. Dit kost wel moeite om dit in elkaar te zetten.

 1. Ik werk in een laboratorium en ik ben zo vrij geweest, de Sanadigest capsules van mijn moeder te testen. Ze zijn veilig om in te nemen. Of ze werken is nog maar de vraag, omdat ik kom enkel maar met magnesium tegen en wat ascorbinezuur (Vitamine C). Het is een goede placebo, met de waarde van ongeveer €2. De capsules hadden geen effect bij mijn moeder.

  Als je darmklachten hebt kun je het best een zonuline test doen, met het consult van een (echte) Arts.

 2. Merci pour cette information. Sanadigest vend des arnaques et est un faux site Web avec des médecins inexistants. C’est une affaire criminelle !

 3. Sanadigist bestaat dus niet, het is in feite gewoon nep wat je ziet. Dit verbaast mij totaal niet, Ik had niet anders verwacht. Niemand weet waar de pillen vandaan komen en wat er echt inzit. In beste geval zit er niets in, maar er kan ook iets giftige in zitten. Het is niet aan te raden om te gebruiken!

 4. Dit is geen kwakzalverij, maar pure oplichting. Als je last heb van je darmen, dan moet je de video kijken en daarna schijt je zo leeg van de ergernis. De SanaDigest doet niets, behalve je het plunderen van anderen hun bankrekening.

  Ze zijn goed in het oplichten en verzinnen van nepopleidingen. Misschien moeten ze wel een diplomazwendel beginnen. Dan kan je online diploma’s kopen in de weet niet kunde. Wat een onzin vertellen ze.

 5. Sanadigest neemt het niet zo nauw met de waarheid. Ik heb deze pillen gekocht, 6 potjes, want de anders was de voorraad op. Echter ik merk geen verschil, toen ik mijn geld terug wilde, deden ze moeilijk. De tevredenheidsgarantie van 90 dagen is een loze kreet. Het zijn ordinaire oplichters!

 6. LET OP Dit product is niet goedgekeurd! Het product komt oorspronkelijk uit China en door geen enkele gezondheidsdienst in Europa gekeurd. De gezondheidsclaims die er worden gemaakt zijn illegaal. Sanadigest is fake en is een marketing bureau dat meerdere ongecontroleerde Chinese producten verkoopt. Koop het dus niet, geloof geen mooie verhaaltjes!

  • Sanalyslab is gewoon oplichting. Het begint al met de video en met Nep doktoren. Het komt volgens mij ook uit China. Het is ergens een bureau met een paar computers en een website. Het wordt verstuurd, denk ik uit China, zeg maar dropshipping. Ze hebben ook SanaJoint, SanaSleep, SanaLiver en SanaDigest. In China krijgt het een andere stikker. Ik maak mij ook zorgen om de inhoud, wat dit is ongecontroleerd. Veel klachten zijn er van pakketjes die niet aankomen. En dit heb je vaak met Dropshipping uit het verre Oosten.

   • Er zijn meer van dit soort bedrijven. Het zijn idd brievenbus firma’s met een kantoor in Europa, ingeschreven in de lokale KvK. Er is te weinig zicht op dit soort bureau’s omdat ze via dropshipping werken en pakketen in kleine hoeveelheden rechtstreeks aan mensen worden verzonden. Idd als je fake video maakt, wat is dan je product waard? De inhoud is dan ook fake. Want wat is waar, het is oplichting!. Maar als het te heet onder de voeten wordt voor dit soort ondernemers, dan stoppen ze gewoon en ze plakken er een ander stikker op. Sanalyslab krijgt een andere naam en de wetenschappers heten nu Klaas en Truus.

    • Degene die hier achter zitten, verstoppen zich, achter een anonieme registratie, zo kunnen ze makkelijk verdwijnen en weer een nieuwe SCAM starten. De inhoud zou ik niet vertrouwen, weet wat je slikt. Er is geen onafhankelijk onderzoek naar de werking gedaan. Positive bevindingen kunnen ook een Placebo effect zijn. Zodra ze er achter komen dat het onzin, stopt ook het Placebo effect.

 7. Ik vraag mij af waar sanadigest zijn producten vandaan haalt, is dit India of China. Ik ben bezig met het 2e potje, maar geen enkel resultaat. Slik ik niet gewoon zand of iets anders? Ik koop niets meer, het is gewoon geld weggooien

  • Dr. Rosmy Barrios zegt van wel, maar zij bestaat niet. Er zou Lactobacillus inzitten, maar dit is geen garantie. Gezien de reputatie van het bedrijf zouden er ook geen werkzame stoffen in kunnen zitten, zodat je een placebo koopt.

 8. Ik weet niet wat er in zat, maar ik ben zwaar aan de diarree geraakt. Alles beneden was hierdoor schraal en was rood. Dit heeft een aantal dagen geduurd en de wijkpost ga aan dat ik moest stoppen met SanaDigest. De verpleegkundige heeft ons verteld dat vaak onbekend is, wat er in de pillen zit, die uit het buitenland komen. En het kan gevaarlijk zijn voor je, omdat door langdurige diarree, je kan uitdrogen en je organen kan beschadigen. Dit soort praktijken moesten verboden worden. Koop deze pillen niet en de video is oplichting!

 9. Het is weer zo’n het is te mooi om waar te kunnen zijn verhaal. Ik had het kunnen weten, inmiddels de eigenaar, na 2 potten, geen enkel effect. Geen antwoord op mail. Via creditcard kunnen terug boeken. Nu boze mail met dreigementen voor een rechtzaak, als ik niet betaal. Ik betaal niets, Ik wacht de gang naar de rechter af. En ik hoop dat ze dit doen.

 10. Had 3 potten SanaDigest besteld, vanwege de korting, want ik heb het niet breed, zeker in deze periode. Na 3 potjes te hebben gebruikt merkte ik dat er niets gebeurde. Ik wou mijn geld terug, ze beloven dit. De fabrikant gemaild met mijn bevinden en verzoek. Het antwoord was, dat ik er 3 moest bijbestellen en dat het nu bij sommige mensen iets langer
  duurt voordat het werkt.

  Wat een verschrikkelijke oplichters!

 11. Ik las op een andere website dat PROBIOSIN PLUS een betere vervanging is, dan Sanadigest en dat het helpt om af te vallen.

 12. Ik ben er in gestonken, gelukkig maar voor een potje. Ik twijfelde wel met name door het dwingende verkooppraatje, maar omdat ik veel last van mijn darmen heb, heb ik het toch besteld. Maar ik kreeg nergens een aankoopbevestiging, telefoonnummer en mailadres bestaan niet. Nu lees ik dat die vrouw helemaal niet bestaat of dat haar identiteit gestolen is. Dus ik verwacht helemaal niets te ontvangen en geld kwijt.

 13. Oh ja even vergeten. Ik was op het filmpje gestuit en begon het even te volgen, bleef volgen. Alles wat ze zeggen klopt. Allemaal ontstekingen, zelfs mijn hartprobleem. Dan zou alles te wijten zijn aan mijn darmen en vermits dat ene dat eens gezegd heeft begon ik te hopen. Maar ik zou nooit zomaar bestellen zonder even huiswerk te maken. Wat jammer dat het bullshit blijkt te zijn. Grtjs

 14. Frie: hoe ben je dan van je lekkende darm af geraakt? Ik sukkel al jaren met mijn darmen. Ik ga eens of twee keer per week naar toilet. Ik heb zoveel ontstekingen overal. Elke dag pijn dus. Mijn schouders, ellebogen, heupen, waarvan 1 ook geopereerd. Rug, nek, mijn knieen beginnen ook last te geven. Oh ja mijn polsen. 2 jaar geleden een nieuwe hartklep moeten krijgen. Ik begrijp mijn lichaam niet en mijn leven is op deze manier niet echt een leven. Ik kan niet gaan werken, als ik iets doe dan bekoop ik het achteraf maar ja je moet toch iets he. Soms wil ik gewoon niet meer verder. Ik verstop dit voor zover dat gaat maar als iemand mijn lichaam zou voelen zouden ze echt wel verschieten. Is er iemand die wel weet waar ze over een lekkende darm meer weten? Een arts in Antwerpen zei me dat ik dit had, jaren geleden maar als ik daar iets over zeg bij mijn arts dan reageert ze er eigenlijk niet op. Ik word heel vaak ziek ook. Iemand?? ….

  • Beste, ik herken dit wat : gewrichtsproblemen, sukkelen met de darmen. Maar lees hier gelukkig niets over diarree en buikkrampen.
   Probeer dit eens uit : geen koolzuurhoudende dranken, geen alcohol, enkel decakoffie.
   Geen ultrabewerkt voedsel ( snoep, frisdrank, industriegebakjes, bereide gerechten, dingen met veel additieven, chips). Eet alleen versgemaakte groenten, vlees, vis, pasta. Dagelijks wat fruit. Niet te dikwijls rauwkost. Dagelijks na het eten een wandeling. Als er na een week verbetering optreedt, zo blijven doen.
   Maar bij dagelijkse diarree, dagelijkse buikkrampen, ga naar een maagdarmspecialist met de vraag of het geen Colitis ulcurosa of Crohn kan zijn.
   Peter

 15. Ik gebruik SanaDigest nu 2 maanden, maar ik merk geen resultaat. Ik heb gezocht op Dr Rosmy Barrios, maar ik kom een nepprofielen tegen op facebook, myacare.com en linkedin. Als je zoekt op Google vind je niemand en alle websites zijn “REDACTED FOR PRIVACY” en zit buiten de Eu. Ze reageren nergens op. Ik heb WhatsApp, via email en facebook vragen gesteld, maar ik krijg een enkel antwoord. Ik voel mij behoorlijk opgelicht!

 16. Als iedereen zo goed weet wat niet en wel werkt: ik heb me 2007 laten overhalen tot een overbodige gastric bypass bij heelvgerenomeerde arts(ervoor had ik overgewicht maar geen enkele fysiekeziekete /last. Pas na de gasteic bypass begob het en ik meer dan ik ervoor at en ging van 109 naar 41kg in sneltempo=k was ongezo dste mens ter werled gewordzn en dan stelde men deze “omkeerbaarbaar”was=G.B is nooit volledig omkeerbaar=na +-6 tal levensreddende(!) Operaties stabiliseerde mojn gewocht als ik,wat ik normaal vind,oplette wat ik at(zoals van kleinsafaan weer:het trage kacheltje . Toch kon ik rond streefgewicht blijven.Maar 14 j lang heb ik me meermaals spoed aangeboden met onhoudbare pijn. Pas bij switch huisarts en k”weeral eens niet 2 happen of slokke kon innemen wendde ik me tot mijn huisarts”&die stuurde me scan en kli iek zag niets…huisartse wel en plots kon ik niet snel geboeg geopereerd worden=darm lag in 360° tordie tz necrotiseren=dus ruim moeten wegnemen,nu 3 j geleden….&chriruuge zei nog:”maar mevr.:u moet toch al veel pij geh1d hebben en k zei ja maar iu kan niet zeggen ik geen hulp zocht en jah ze kon alle artsen en ziekenhuizen opsommen=resultaat na haar ingrzzp van 72 naar 110 kg in 2jaar en k krijg hele dagen onder voeten dat ik bet te weinig eet=wie kan mishandeld lichaam ooit herstellen=niemand cf.mij…denken jullie maar eens goed na voor 1 of ander diezt te beginnen of ingreep te laten doen(canals problemen begonnen was het gerenomeerde gb chirurg ook zijn schuld niet=nu levenslang gehandicapt letterlijk…en onherstelbaar m.i…..geen doketer of professor of wie d1n ook k1n iets aan doen en ik…moet wel me leven en zeg me niet:ieder pondje gaat door t mondje=k wil even letterlijk met u ruilen! Maar nu levenslang gehandic1pt omdat ik niet voldeed /voldoe wat maatschappij als o.k. stelt!

 17. het helpt óók tegen veroudering? en die gast is pas 40? die lijkt eerder 80 en dàt triggerde mij gelijk al! ook al ’t uitbraaksel aan moeilijke woorden, studies en universiteiten is zó ongelooflijk………………..

 18. Ik ben de video van Sanadigest dankbaar en inderdaad cichorei is zeer gezond ! Mijn grootmoeder deed het alle dagen in haar koffie en iedere dag at ze wat knoflook . Ze is 101 jaar geworden. Dus sedert ik de video gehoord heb ben ik 1 pintje minder en in de plaats cichoreikoffie gaan drinken en ben langzaam aan het afvallen en voel me beter …
  ( 5€ voor ½ kg 🙂 Bedankt sanadigest. 🙂

 19. EEN TIP : Wat je het best kan doen om te weten of iets fake is of niet gewoon online gaan en opzoeken is dit product fake dan zie je al direct hoeveel mensen u er van verwittigen wanneer fake is of niet en er zullen misschien wel een paar personen ertussen staan die zeggen dat het een goed product is maar dat komt dan van mensen die er werken en zoals hierboven een persoon die zegt dat het een goed product is en de zodra er personen staan die zeggen dat het fake is geloof die maar op die manier heb ik al heel veel geld van fake producten bespaart zoals de naam rosmy barrios iemand die zegt dat ze bestaat het kan ook zijn dat iemand haar naam gebruikt zonder dat zij het weet zoniet verdient zij een lange gevangenisstraf en een zware boete voor ieder valse hoop mensenlevens op het spel zetten en de mensen hun hoop en geld aftrommelen er zijn er veel te veel die met deze kwakzalvers wegkomen word tijd dat er meer iets aan gedaan word die verdienen geen enekel menswaardig respect potverdorie en deze die de wet handhaven dat die eens meer beginnen te leren over criminelen pakken online sommiige kunnen zelf nog maar half met computer werken laat staan hackers of criminelen online opsporen 🥰

  • Degenen die de wet handhaven, dat zijn minstens even grote kwakzalvers en zakkenvullers, daarom zal het NOOIT nog beter worden, alleen maar erger, onze mening daar zijn ze niet in geïnteresseerd, ze denken niet aan veiligheid en gezondheid (wel voor de schijn om stemmen te halen), alleen aan hun eigen portemonnee denken die, dat is nu toch al genoeg bewezen, en ze halen het geld daar waar het makkelijk te halen is, bij de kleine man via BTW, taksen, parkeerboetes en energie. Niet bij de grote concerns die miljarden ontfutselen. En zo houden ze ons klein, ongevaarlijk en machteloos voor al deze shit 👍👍 we zitten allemaal gevangen in een doos, en morgen zetten ze het deksel erop.

 20. En Roodkapje en haar oma werden opgegeten door de boze wolf, maar kwamen weer klevend uit de buik toen de jager deze opensneed.

 21. Dokter Rosmy Barrios wil ons helpen … om haar rijk te maken, niet met mij hoor!!! En het filmpje duurt veel te lang, mijn darmen gaan er van krullen. Weg met die handel, je reinste onzin en het ligt er vingerdik op!!!

 22. De huisarts naait je net zo hard met zijn giftige en schadelijke pillen.
  Van hetzelfde laken een pak!!
  Ik zou hem de “HUISKWAKZALVER noemen.

   • Hij is geen Wappie, maar misleid door de boodschap. Mijn spijsvertering is niet verbeterd en ik ben veel geld kwijt aan pillen die niets doen, behalve mijn banksaldo negatief beïnvloeden. Je krijgt je geld niet terug, want je moet de verzendkosten betalen. Dit is gewoon een kut mentaliteit van deze boeven.

 23. Jammer dat men nog altijd niet deze adverteerders kan straffen,want het is ronduit frauduleus.ik ben wanhopig van de pijn er ook ingetrapt. Daarentegen heb ik ook al 100 onderzoeken,scans ,medicatie en inspuitingen gehad.gewone dokters weten het ook niet.maar je krijgt tenminste nog iets terug van ziekenfonds.conclussie is dat je moet blijven hopen op iemand of iets die het wel kan oplossen.En zeker geen voedingssupplementen kopen

  • Bent u misschien al eens bij een orthomoleculair voedingsdeskundige geweest? Zo niet, wellicht kunnen zijniets betekenen? Ik hoop het voor u, klinkt niet fijn wat u doormaakt.

 24. Ik had drie potjes besteld, inmiddels bezig met pot 2 (hlaf leeg), maar ik merk geen enkel verschil. Mijn huisarts adviseerd om goed op mijn voeding te letten. Als ik gezond heet, heb je geen plillen nodig. Ik stop met deze pillen en deze gaan retour richting afzender.

 25. Ik heb Sanadigest gekocht, was redelijk sceptisch, dus maar één potje. Heb er na een week al wel baat bij gevonden. Ook daarna nog een tweede bestelling gedaan. Voor mij doet het product wat het moet doen. De samenstelling van probiotica en inuline werken efficient. Mijn darmproblemen zijn voor een groot gedeelte opgelost, het is niet echt een vermageringsproduct, maar dat hoeft ook niet. Je voelt je wel fitter en energieker. Je enige minpunt is een zeer trage levering. Je moett echt lang wachten op je bestelling. Via email correspondentie met Nederland ( Sanalyslab is blijkbaar een Frans bedrijf) werd mij meegedeeld dat zij overspoeld worden met aanvragen voor Sanadigest.
  In elk geval blijf ik dit product momenteel nog bestellen.

  • Deze Martin de Vries bestaat niet. Dit middel is geen wondermiddel en is niet op haar werking getest, staat onderaan. En darm reinigen is onzin. Het is een voedingssupplement en geen medicijn! Zoek maar een op de term “regeneratieve esthetica” ! Dit bestaat niet!

 26. Nou ik ben er lekker ingestonken
  Ik zag staan “niet goed geld terug” dus daar kan ik dan geen buil aan vallen.
  Veel klachten en maar geen oplossing kunnen vinden dus ik dacht
  Dit is het!! nou nee dus,
  Twee en halve maand heb ik het geslikt, ook steeds via mail contact gehad met ene Julien.
  Aangegeven dat het niks deed. Op hun aanraden toch maar doorgaan misschien duurt het bij mij wat langer.
  Nu dus weer gemeld dat het voor mij niet werkt en dat ik mijn geld graag terug wil.
  Wordt ik even gewezen op de héle kleine lettertjes dat je alle lege potjes en de aangebroken moet terugsturen en ik heb het eerste potje dus allang weggegooid
  Er zijn ook kosten verbonden aan retourneren, sowieso €10,- die zijn voor eigen rekening.
  Dan gaan ze kijken of wel geld terug mag, of ik alles volgens de regels heb gedaan et ect
  Oo Oo wat heb ik hier toch de balen van 🙁 had ik dit maar eerder geweten.
  Iemand nog een idee wat ik zou kunnen doen om mijn geld terug te krijgen

 27. Het is onzin, mijn arts zegt, dat ik mijn geld beter kan gebruiken. Als dit zou werken zouden artsen dit toch voorschrijven.

  • De meeste van onze artsen werken liever curatief dan preventief. Ik heb dit product niet geprobeerd, wel met veel interesse naar d e video geluisterd! Want ik had ooit een lekkende darm, ben er via via vanaf geraakt, maar ook na vele dure poeders en supplementen, en bijkomende urinetesten etc etc…
   Wat bij SanalijsLab aangeraden wordt is echt zeer zinvol – zonder het product op zich te be/veroordelen !- pré-en probiotica, en vooral INULINE- gefermenteerde producten gebruiken, en hoofdzakelijk gezonde voeding, op voorwaarde dat je lekkende darm genezen is, werkt perfect om je energiek, gezond en (relatief) slank te houden!

 28. Ik was ook erg sceptisch, en heb dus onder het kijken al even op Google gekeken wie deze dame is. Dan kom je uit bij het bedrijf dat het filmpje presenteert, en deze site.

  Maar onder het Googlen doorgeluisterd kwam er toch een heel goed argument om het wel te bestellen. Want er werd ook gesteld dat als ik het NIET zou gaan gebruiken ik zou gaan verouderen.

  Maar serieus: dit is dus gewoon frauduleus en zou moeten worden gemeld bij de autoriteiten.

 29. Ik was er ook bijna in getuind, (niet trots op.) Maar ik was argwanend en stuitte op steeds meer onjuistheden: het telefoonnummer klopt niet, er staat dat je met klarna kan betalen maar dat blijkt niet zo te zijn, ofwel nep dus, de stem bij de vrouw klopt niet, en het filmpje is er erg op uit dat je meteen bestelt en betaalt. Ik heb wel wat nuttige info uit het filmpje gehaald maar ga het nut uit gezonde voeding halen ipv uit pillen.

  • Het is waar
   Telefoon nummer klopt niet
   En geld terug garantie ook niet
   Wil je bellen wat moet bij retour dan moet je naar Frankrijk bellen, en goed Frans of Engels kunnen
   Afzetterij
   Dit middel is gewoon in Nederland te kiop

 30. Je kan dit gelijk in het toilet gooien, dan heb je hetzelfde effect. Het is niet getest, dus waarom ben je min of meer een proefkonijn?

 31. De pagina streekt zich zelf tegen:

  De resultaten kunnen per persoon verschillen en worden niet gegarandeerd.
  De informatie in dit artikel, waarin reclame wordt gemaakt voor de producten van SanalysLab, mag niet worden beschouwd als medisch advies.

 32. Ik zou Sano digest niet kopen. Als ik wat zou hebben ga ik naar de huisarts en ga niet lopen rootzooien met alle pillen, poeders en druppels. Dit kost mij alleen maar geld, terwijl er geen enkele garantie is dat het werkt. Een ding is zeker, als ik het koop is mijn geld foetsie.

  • Er zijn mensen die klachten hebben waar de medische wereld geen antwoord op heeft om verschillende redenen. Deze mensen blijven zoeken naar een alternatief en hopen op een wonder, een oplossing, verlichting, hoop of herstel.
   En geloof mij, als je hele dagen met pijn moet leven grijp je elke kans aan.
   Net als ik er nu bijna ingetuind was, gelukkig weer even met beide benen op de grond gezet door deze review, bespaart al gauw 188,85 euro omdat ik bijna 3 potten had besteld…,

 33. Ik had nog nooit van SanaDigest gehoord, maar via MSN kreeg ik de reclame te zien. En idd de waarschuwing dat het niet getest is, staat helemaal onderaan. En facebook en LinkedIn zijn nep profielen. De profielen zijn wel heel amateuristisch opgezet .

 34. ik heb de advertentie gezien, maar dit is echt onzin. “Gerenommeerd voedingsdeskundige, die erin geslaagd is een nieuwe methode te ontwikkelen die uw darmwand helpt verbeteren.” waaruit blijkt dit !!! en Dr Rosmy Barrios is afgestudeerd aan vooraanstaande universiteiten en is een erkend deskundige op haar gebied en lid van verschillende erkende adviesraden in Europa. Het is allemaal nep en ik vind het persoonlijk pure oplichting, kwakzalverij is nog een te net woord!

  • Ik las dit over haar (u las te vlug, miste dit?)

   Dr. Rosmy Barrios is het huidige hoofd van de afdeling regeneratieve esthetica in de IM Kliniek. Zij is afgestudeerd aan de medische faculteit van de Del Norte Universiteit in Barranquilla, Colombia, en heeft zich gespecialiseerd in esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde aan de John F. Kennedy Universiteit in Buenos Aires, Argentinië. De carrière van Dr. Barrios is internationaal. Zij heeft op drie continenten gewerkt en spreekt evenveel talen vloeiend. Zij is ook lid van verschillende adviesraden waar zij haar kennis en ervaring gebruikt om cosmeticabedrijven te helpen hoogwaardige, veilige en wetenschappelijk ondersteunde producten te creëren.

   • Heel veel problemen met de darmen, maar ik geloof niet in sprookjes. Verder mooi verwoord, als het zou werken, dan zou de darmarts dit aan ons voorschrijven. Met die K U T cornona is er geen tijd voor zorg. Iedereen had dan dit gekregen want dit is goed koper. Of ben ik zo gek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in