Blijf wandelen voor je gezondheid

Adult granddaughter assisting her grandfather strolling with walking stick
Adult granddaughter assisting her grandfather strolling with walking stick

‎Blijf wandelen voor je gezondheid en houd die hartslag hoog! Dat is wat de dokter van mijn moeder haar net vertelde. Niet altijd natuurlijk. Slechts voor ongeveer 45 minuten, vijf dagen per week. Het is geweldig om dat bloed te laten pompen en die calorieën te verbranden.

In feite is het essentieel als je van plan bent om gezond en dun te blijven. En ik denk dat we allemaal zo willen blijven. De grote vraag is dus; wat doe je om dit doel te bereiken?

Ik heb mijn persoonlijke routines en ben ervan gaan genieten. Dit is niet nep. Je kunt echt genieten van trainings- en fitnessregimes. De prachtige resultaten zorgen ervoor dat je harder wilt werken. Hoe dan ook, voor degenen onder jullie die geen fatsoenlijke fitnessroutine hebben gevonden, zal ik wandelen aanbevelen om te oefenen. Dit is een geweldige manier om in vorm te komen.‎

‎Zoveel mensen hebben de sportschool- en fitnesscentrumscene gedumpt. Ze zijn moe van de enorme maandelijkse lidmaatschappen en handdoekkosten. Ze willen dat hun oefening vrij is en de vuiligheid van andermans zweet mist. Dat is begrijpelijk, toch? Nou, als dit bij jou een belletje doet rinkelen, dan heb je misschien overwogen om te gaan wandelen voor lichaamsbeweging. Het is gemakkelijk, er komt geen rijden aan te pas en het is gratis. Je kunt niet hetzelfde zeggen voor de meeste trainingsregimes.

Heck, de meeste trainingen hebben zelfs de neiging om apparatuur van een soort nodig te hebben. Dat kan voor sommige mensen een gedoe worden.

Als je een van hen bent, is wandelen voor lichaamsbeweging iets voor jou. De reden dat ik wandelen over hardlopen promoot is simpel. Het is bewezen dat hardlopen vervelende effecten heeft op je lichaam. Het slaan van de helende voeten in de stoep eronder kan bijvoorbeeld echt een tol eisen van je enkel- en kniegewrichten.

‎Waar woon je?? Zoveel individuen en gezinnen wonen in buitenwijken en buurten die ideaal zijn om te wandelen.

Dit betekent dat er geen excuus is om niet te lopen voor lichaamsbeweging. Ga naar buiten en ga aan de slag. Zorg ervoor dat je je kleedt voor het seizoen. Geniet van alle bezienswaardigheden van je buurt, terwijl je je oefening goed doet. Probeer ook alleen overdag te lopen. Dit is het meest logisch, omdat je je dan bewust kunt zijn van je omgeving.‎

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in