Black Latte, kan je hiervan afvallen of toch niet? Ervaringen en Review

Black Latte, kan je hiervan afvallen of toch niet? Ervaringen en Review
Black Latte, kan je hiervan afvallen of toch niet? Ervaringen en Review

Black Latte is een voedingssupplement. Via de socialmedia worden wij lastig gevallen met reclame. Deze advertenties zitten vol met beloftes, die ze niet waar kunnen maken. Black latte is een afslankmiddel dat verkocht wordt met de claim, dat je hiermee snel kunt afvallen. Echter niets minder is waar, je valt hier geen gram van af. De kosten zijn €49. Het is een soort van oploskoffie, die je 1x per dag moet drinken.

Wat is de claim van de producent van Black Latte

 1. Volledige detox van je lichaam,
 2. Één kopje per dag is voldoende!
 3. remt de eetlust
 4. De actieve kool werkt als een spons die alles wat slecht is uit de organen opzuigt. Het reinigt, helpt bij vergiftigingen, bindt de gifstoffen, metalen, schadelijke bacteriën, chemische stoffen en scheidt deze uit lichaam

Je valt volgens de fabrikant kilo’s af (14 kilo per maand), je ontgiftend je lichaam en je gaat er jonger uitzien. Uiteraard is er geen bewijs dat het werkt.

Is er wetenschappelijk bewijs?

Er is momenteel geen wetenschappelijk bewijs dat specifiek de effectiviteit van Easy Black Latte als afslanksupplement ondersteunt. Er zijn enkele studies die suggereren dat sommige van de ingrediënten in het supplement, zoals MCT-olie en actieve kool, enige potentiële voordelen kunnen hebben voor de gezondheid en het gewichtsverlies.

MCT-olie kan bijvoorbeeld helpen om de eetlust te verminderen en de stofwisseling te stimuleren, terwijl actieve kool kan helpen bij het verminderen van gas en een opgeblazen gevoel.

Wat is de doelgroep van de fabrikant?

De fabrikant formuleert het volgende: Easy Black Latte is voor personen die willen afvallen en een goede detox willen hebben – het reinigen van het organisme van gifstoffen, verontreinigingen. Zulke effecten zijn de uitkomst van de grote hoeveelheid van de actieve kool, alsook de MCT olie.

Wat zijn de werkzame bestanddelen?

Volgens de fabrikant zijn de bestandsdelen van Easy Black Latte:

 1. wei in poeder (melk),
 2. instant koffie arabica-robusta,
 3. antiklontermiddel
 4. siliciumdioxide,
 5. MCT olie in poeder met middellange ketenvetzuren,
 6. gecondenseerde melk aroma,
 7. chocolade aroma,
 8. zoetstof
 9. sucralose, actieve kool (van kokosnoot).

Is BLACK LATTE Werkzaam?

Er is momenteel onvoldoende wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit van Easy Black Latte te ondersteunen. De afzonderlijke ingrediënten in het product hebben echter enig bewijs van mogelijke gezondheidsvoordelen, zoals het verminderen van hongergevoel, het verhogen van de stofwisseling en het bevorderen van vetverlies.

Er is echter meer onderzoek nodig om te bepalen of deze ingrediënten in de specifieke hoeveelheden en combinaties in Easy Black Latte inderdaad een positief effect hebben op het gewichtsverlies. Het is belangrijk om op te merken dat gewichtsverlies afhankelijk is van tal van factoren, waaronder voeding, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling en genetica.

Volgens Tros Radar zitten er geen ingrediënten waarvan je af kan afvallen. Laat je verrassen en kijk naar de uitzending van Tros Radar.

BLACK LATTE te koop bij het Kruidvat of Apotheek

Nee, het product is alleen online te koop. Omdat een zeer dubieus product is, zal het nooit worden aangeboden door het Kruidvat en zeer zeker niet bij een Apotheek.

Wat zij de Voordelen

Er zijn alleen nadelen.

Wat zijn de Nadelen

 1. Je bent je geld kwijt
 2. Mensen zijn een illusie rijker
 3. Je past nog steeds de broek of rok waar je uitgeroeid bent

Is Black Latte betrouwbaar?

Nee is niet betrouwbaar, het is kwakzalverij!

Stof tot nadenken

Als je hiervan zou afvallen, dan is het overgewicht probleem in Nederland en de wereld snel opgelost. Artsen zouden dit promoten. Je krijgt in een schoonheidssalon een Black Latte, waardoor je in 28 dagen 20 jaar jonger lijkt.

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Black Latte of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in