Biobelly review en ervaringen: Abonnement?

Biobelly review en ervaringen: Niet kopen!
Biobelly review en ervaringen: Niet kopen!

Biobelly wordt geproduceerd in Noorwegen en is een voedingssupplement. De producent is Norwegianlab. Dit supplement bevat Probiotische melkzuurbacteriën, die online worden verkocht in de vorm van een  abonnement. Eén keer in de 4 maanden krijg je een zending opgestuurd. De kosten zijn hiervoor €118. Biobelly wordt gepromoot via facebook advertenties.

Ingrediënten Biobelly

Volgens de fabrikant bevat Biobelly miljarden aan bacteriën en voor het beste effect moet je dit 2 tot 4 maanden gebruiken.

Lactobacillus plantarum 2,5 miljard bacteriën
Bifidobacterium L. infantis 125 miljoen bacteriën
Bifidobacterium longum 125 miljoen bacteriën
Lactobacillus acidophilus 625 miljoen bacteriën
Lactobacillus casei 1,37 miljard bacteriën
Lactobacillus rhamnosus 125 miljoen bacteriën
Lactobacillus reuteri 125 miljoen bacteriën

Volgens het voedingscentrum zijn Probiotica levende bacteriën die een positief effect op de gezondheid hebben wanneer ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Er is echter weinig bewijs dat producten met levende micro-organismen een gezondheidsvoordeel opleveren voor gezonde mensen.

Claims Biobelly

 • Vermindert de lucht in de buik

Lactobacillus casei kan helpen tegen gasvorming in de buik.

 • Helpt tegen verstopping

Lactobacillus acidophilus kan een goede spijsvertering herstellen bij verstopping.

 • Minder diarree

Lactobacillus rhamnosus kan helpen tegen diarree.

 • Een gezonde en goed functionerende buik

Lactobacillus plantarum draagt bij aan een gezonde en goed functionerende buik.


 

Probiotische melkzuurbacteriën ervaringen op internet

 1. De maagleverdarm stichting geeft aan dat de darmflora in evenwicht is, maar als je ziek bent, dit evenwicht verstoort kan worden. Probiotica kan hierbij helpen, maar er is nog veel meer wetenschappelijk onderzoek nodig. Er is geen bewijs dat probiotica nuttig is voor mensen die geen darmklachten hebben.
 2. Trosradar geeft aan: De European Food Safety Authority (EFSA), de ‘voedselwaakhond’ van de Europese Unie, heeft eind 2014 alle gezondheidsclaims van zulke bacterie-yoghurtjes van tafel geveegd. Elke bewering dat de bacteriën in zulke producten je zouden helpen om beter te poepen, je weerstand te verbeteren of je gezonder te maken, is nu streng verboden. Dat je darmwerking en spijsvertering bevorderen zou worden bevorderd is allemaal onzin (culinair journalist Loethe Olthuis in RADAR+).

Biobelly ervaringen op internet.

De ervaringen op internet over biobely zijn zeer negatief. De rode draad in de klachten is dat ze een proefpakket aanvragen, maar volgens vastzitten aan een abonnement. Er zijn ook ervaringen over de producent Norwegianlab en deze zijn allemaal negatief.

Een proefpakket blijk een abonnement te zijn, met vervolgens een incasso van ruim 120 euro. Er wordt niet op email gereageerd, maar ze schakelen wel zonder blikken of blozen een incassobureau in. Als je wel contact krijgt zijn de medewerkers zeer onvriendelijk. Geen aardig bedrijf!

Stof tot nadenken

 • Voor gezonde mensen heeft Probiotische melkzuurbacteriën geen nut, de darmflora is in evenwicht.
 • Als je last hebt van je darmen, dan zou de specialist toch aangeven wat je moet gebruiken om je darmen te herstellen. Wat voor bacteriën heb je nodig?
 • De ene Probiotica is de andere niet, maar ze moeten levend je darmen bereiken, maar over leven de bacteriën de reis naar je darmen?
 • Waar is het bewijs dat deze bacteriën, levend je darmen halen
 • Wat is nu het echte gezondheidsvoordeel voor gezonden mensen van Probiotische producten?
 • Als je op google rondkijkt zijn er veel goedkopere producten en niet in abonnementsvorm…

Conclusie

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Biobelly of een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

7 REACTIES

 1. NIET INTRAPPEN!

  Als je een proefpakketje hebt besteld zit je meteen aan een abonnement vast! Ze sturen daarna een pakket. kosten 118 euro!!
  Bij de levering staat gemeld dat het product niet retour mag! Hoe belachelijk!!!
  Ik heb het meteen retour gestuurd en Klarna ingelicht dat ik niet ga betalen en dat het pakket inmiddels retour is (wel op mijn eigen kosten jammer genoeg)
  Ik wacht trouwens nog op reactie van Klarna 🙁

 2. Mensen die klachten hebben zouden dit moeten melden bij de consumentenbond. Als je een proefpakket besteld, dan behoor je niet aan abonnement. Volgens de wet, kun je dit stoppen door een email te sturen. Dus als je besteld gelijk een email sturen naar klantenservice@norwegianlab.nl.

 3. Deze manier van verkopen is een soort van oplichting. Je koopt een proefpakket en gelijk heb je een abonnement te pakken. Ze schrijven gewoon af en zijn verder niet te bereiken. Gelukkig kon ik het terugboeken via mastercard. Krijg wel email met dreigementen, dat ik betalen moet. Ik wil de pillen retour zenden, maar niet op mijn kosten, omdat ik hier niet om gevraagd hebt. Ik heb gevraagd om 8 euro over te maken, krijg enkel als antwoord terug de algemene voorwaarden. Ik ga niet betalen en stuur dit pas terug als ik 8 euro heb ontvangen. Ik heb bewijs dat ik tijdig hebt opgezegd. Wat een stelletje oplichters!!

 4. Ik heb de reviews gelezen op Trustpilot, ze zijn aggressief aan het verkopen. Ze reageren niet op klachten, dit zegt genoeg over dit bedrijf. Als het kwaliteit was geweest, had ik dit wel gelezen.

 5. Ik lees op Trustpilot idd geen enkel positief verhaal. Ze hebben het hier niet over het product, maar over agressieve verkoop van abonnement. Dit komt raar over. Ze noemen het zwendel, oplichting en bedrog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in