Anticellulitis Afslank Spray (Vilarie) is oplichting: Review & Ervaring

Anticellulitis Afslank Spray (Vilarie) is oplichting: Review & Ervaring
Anticellulitis Afslank Spray (Vilarie) is oplichting: Review & Ervaring

Kun je van Anticellulitis Afslank Spray afvallen en verdwijnt je cellulitis als sneeuw voor de zon? Het product wordt verkocht via de website Vilarie. De kosten zijn €24,95 per verpakking. Deze vraag kregen wij van één van onze lezeres, die stelde: Nu het mooi strandweer is, zie je weer advertenties voor bijkomen die je heel snel slank maken. Ideaal als je naar het strand wil, zonder die cellulitis huid.

Het bedrijf Vilarie

Dit wondermiddel wordt verkocht door vilarie.nl wat een voorzetting is van merova.nl. Merova en Vilarie hebben beiden een zeer slechte reputatie op internet! Merova heeft een groot aantal Facebookpagina’s in verschillende talen en vanuit hieruit versturen zij Facebook SPAM advertenties. Op internet waren er zoveel veel klachten over Merova, waardoor ze minder konden verkopen. Hierop hebben ze een andere domein geregistreerd, om de verkopen weer te laten toenemen.

Het bedrijf zich in het buitenland bevind, maar maakt gebruik van Europese domainnamen. Op de website is de identiteit van de ondernemer niet zichtbaar, maar in hun algemene voorwaarden geven ze aan dat Nederlands recht van toepassing is. Kortom het is slecht knip en plak werk. Als er teveel klachten zijn, nemen ze gewoon een ander domein, dit is 5 minuten werk.

Het bedrijf Vilarie is een dropshipper. Dit betekend dat de artikelen vanuit (meestal) China naar de klant worden verzonden. De kwaliteit van dit soort artikelen is slecht, m.a.w. rijp voor de afvalcontainer.

Het is niet bekend waar de verkoper zich bevind, omdat deze zich verschuild achter de privacy wetgeving. Echter de n.a.w. gegevens zijn wel in het bezit van het bedrijf wat de betalingen mogelijk maakt.

De betaling gaat via I-deal of creditcard (Mollie).

Reputatie op internet van het bedrijf Vilarie

Op trustpilot zijn er van over Vilarie alleen maar negatieve reviews te vinden. M.b.t. de voorganger (Merova) is hetzelfde negatieve beeld te zien op Trustpilot. Het bedrijf reageert niet op negatieve reviews.

Wij hebben al eerder over producten van Vilarie geschreven

 1. Het Afslankende Voetbad Kruiden bad van Merova is rotzooi! Ervaringen 
 2. Vetverbranding Pellets van MEROVA.NL (oplichting) Ervaringen & Review
 3. Etherische Gember Olie van Vilarie.nl Dit is kwakzalverij Ervaringen 
Anticellulitis Afslank Spray van Vilarie in "No Time" van je onderkin, buik en cellulitis af. Of toch niet........
Anticellulitis Afslank Spray van Vilarie in “No Time” van je onderkin, buik en cellulitis af. Of toch niet……..

Ingrediënten volgens Vilarie

Het is geformuleerd met 100% veilige ingrediënten, d.w.z., Kasteelbloemblaadjes, Palmolie, Olijfolie, Zoete Amandelolie, Afgeleid Water, Glycerol, en Aminozuur.

Wetenschappelijk bewijs

Er is geen wetenschappelijk bewijs is dat de ingrediënten in deze spray cellulitis kunnen verminderen, vetcellen kunnen oplossen of snel gewichtsverlies kunnen bevorderen. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat een spray die op de huid wordt aangebracht, de absorptie van suiker, vet en zetmeel in het lichaam kan verminderen of de stofwisseling kan verbeteren.

Hoewel sommige ingrediënten zoals cafeïne, groene thee-extract en L-carnitine in sommige gevallen kunnen helpen bij gewichtsverlies, is het belangrijk om te weten dat gewichtsverlies het resultaat is van een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Er is geen wondermiddel om snel en eenvoudig gewicht te verliezen, en het is belangrijk om sceptisch te zijn over claims die te mooi klinken om waar te zijn.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat als u een gezondheidsprobleem heeft of medicatie gebruikt, u altijd uw arts moet raadplegen voordat u nieuwe supplementen of gewichtsverliesproducten gebruikt.

Anticellulitis Afslank Spray is te mooi om maar waar te kunnen zijn!
Anticellulitis Afslank Spray is te mooi om maar waar te kunnen zijn!

Claim Anticellulitis Afslank Spray

Het is een formule voor gewichtsverlies die als doel heeft jou te helpen zich te ontdoen van dat hardnekkige vet door eten / drinken van alcohol / onvoldoende lichaamsbeweging, terwijl het voorkomt dat het lichaam extra vet opslaat.

Compact maar krachtig, de spray werkt op een transdermaal proces, wat betekent dat het zijn natuurlijke ingrediënten levert die direct naar vetlagen kunnen gaan om vetcellen op te lossen en te verwijderen om snel gewichtsverlies te helpen bereiken!

Het vermindert de absorptie van suiker, vet en zetmeel, verbetert de stofwisseling en ontmoedigt gewichtstoename.


Uiteraard is deze claim zonder bewijs en wij classificeren dit product als pure kwakzalverij!

Stof tot nadenken

 1. Waarom geeft de verkoper zijn identiteit niet weer op de website en verstopt zich in het buitenland?
 2. Als er alleen maar negatieve reviews zijn, dan is dit een teken aan de wand en zou je toch niets willen kopen bij Vilarie?
 3. Waar is het wetenschappelijk bewijs van de beoogde werking?
 4. Als dit zou werken dan zijn alle andere medicijnen tegen overgewicht overbodig?
 5. Dit is echt te mooi om waar te kunnen zijn, als wij alles op een rijtje zetten, lijkt het wel een vorm van oplichting!

Conclusie en aanbeveling

Onze conclusie is het is kwakzalverij! Deze spray werkt niet en gaat je alleen maar geld kosten. Advies is dan ook niet kopen!

Wij stellen je mening of ervaring op prijs. Deze kun je achter laten in de reacties.

13 REACTIES

 1. Bij aliexpress staan dezelfde te koop voor 1,25 inclusief verzendkosten. Zelfde afbeelding en zelfde omschrijving. Zoek naar: Afslank Spray

 2. Bij het oplichtersgilde moet ook de kachel branden. Mensen worden graag opgelicht, als met maar een beetje geloofwaardig overkomt.

 3. Er valt hier veel geld mee te verdienen, daarom gebruiken ze oude facebook pagina`s en oude mailinglisten met emailadressen. De landingspagina en catalogus kun je in minder dan 5 minuten overzetten!

 4. Het is een dropshipper, met een hele grote winstmarge. Maar door negatieve reviews moet hij of zij hier wel iets van gaan merken. Die link van aliexpress is één van de voorbeelden van de producten die ze verkopen. Ze reageren niet, omdat dit interessant is voor ze. Te veel negatief reviews, dan nemen ze gewoon een andere website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in