AlterFIX – Multi Vitamine ervaringen + Review (Niet kopen!)

AlterFIX – Multi Vitamine ervaringen + Review (Niet kopen!)
AlterFIX – Multi Vitamine ervaringen + Review (Niet kopen!)

AlterFIX is een multi vitamine supplement. Dit wordt verkocht door het bedrijf Altermedi.  Wij werden op het bestaan van deze vitamine pillen geattendeerd door een verzonden Spam mail. De kosten zijn €59,95, maar dan heb je ook wat of toch niet………….

De verkoopmethode

De verkoop vindt plaats via affiliate markering, facebook en te vaak via (spam) ongevraagde emails.  Een bedrijf dat via spammail zijn product probeert te verkopen is volgens ons dubieus onbetrouwbaar. Uitschrijven op de emaillijst is onmogelijk.

Ingrediëntenlijst AlterFIX

 • Vitamine C: 80mg
 • Vitamine A: 4000IE
 • Vitamine E: 8,6mg
 • Vitamine B3: 32mg
 • Vitamine D3: 3000IE
 • Vitamine B1: 20mg
 • Vitamine B6: 2mg
 • Vitamine K2: 75mcg
 • Vitamine B12: 25mcg
 • Zink: 30mg
 • L-Glycine: 200mg
 • N-Acetylcysteïne: 200mg

Volgens informatie[1] van het voedingscentrum worden met bovenstaande dosseringen de aanvaarbare bovengrens overschreden van de navolgende ingrediënten.

 1. Zink
 2. Vitamine A
 3. Vitamine C
 4. Vitamine D3

Vergeet niet dat je vanuit wat je eet ook nog vitamine en mineralen binnen krijgt. Het kan zomaar zijn dat je een overdosering krijgt aan vitamine en mineralen. Overdoseringen kunnen lijden tot  ongewenste bijwerkingen.

Als je eet conform de schijf van vijf, dan krijg je voldoende vitamine en mineralen naar binnen. Als je extra pillen slikt, dan vergiftig je mogelijk je lichaam.

Bijwerkingen

Een overdosering  kan leiden tot aantasting van het zenuwstelsel, waardoor gevoelloosheid, tintelingen of ernstige zenuwpijn in de handen en voeten kan ontstaan.  Je kan darmklachten krijgen van teveel vitamine C.

Claim van de fabrikant AlterFIX

AlterFIX Vol Met Bijna Alle Benodigde Dagelijkse Multi Vitamine & Mineralen. Een vitamine[2] tekort kan zorgen voor veel problemen in uw dagelijks leven.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verlaagde weerstand, vermoeidheid, stemmingswisselingen, slechte huid en haar en nog veel meer.
AlterFIX is een all in one vitaminebom supplement die uw gezondheid boost in de tijden waar uw lichaam dit het hardste nodig heeft.

Volgens het voedingscentrum[3] heb je heb dit soort (rotzooi) pillen niet nodig. In een normaalvoedingspatroon heb je geen multivitaminen pillen nodig.

Disclaimer

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA). Gebruik alleen zoals aangegeven. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten of als een recept voor medicatie. Lees alle verpakkingen en etiketten zorgvuldig. Raadpleeg altijd uw arts of zorgverlener voordat u een supplement inneemt. Als u dat u een medisch probleem hebt, neem dan contact op met uw arts of zorgverlener. De inhoud van deze website zijn alleen voor informatieve doeleinden. Niet voor gebruik door kinderen onder de leeftijd van 18 jaar.

Voordelen

Geen

Nadelen

 1. Je koopt iets, wat je via normale voeding al binnen krijgt. Daarnaast zijn er ook goedkopere alternatieven bij de kruidvat aanwezig.
 2. Het is heel duur (€59,95), een vergelijkbaar product is te koop bij Etos of het Kruidvat, voor een fractie van de prijs.
 3. Je valt niet af van AlterFIX, financieel gezien, val je behoorlijk af………..

Zaken om over na te denken

 • Waarom maakt dit bedrijf gebruik van spammail?
 • Als dit werkelijk zo goed zou zijn, waarom wordt dit niet voorgeschreven of geadviseerd door artsen
 • Je valt er niet van af

Conclusie en advies AlterFIX

Wij adviseren AlterFIX niet te kopen. Lees vooral de informatie die het voedingscentrum geeft over multivitaminen pillen. Of raadpleeg je huisarts of specialist bij twijfels over ons advies.  Als je toch de behoefte hebt aan multivitaminen pillen, kun je deze kopen voor een paar euro bij bijvoorbeeld de Etos of het Kruidvat.

Referenties

[1] https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/is-te-veel-vitamines-slikken-schadelijk.aspx

[2] https://landingdeal.nl/product/alterfix/

[3] https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/heb-ik-extra-vitamines-en-mineralen-nodig-.aspx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in